Hur man bär veckade Palazzo-byxor

Hur man bär veckade Palazzo-byxor

För dig som bara bär jeans hela tiden saknar du kul. Det finns faktiskt många olika typer av byxor som kan vara en del av en mycket unik outfit. Idag ska jag prata med dig om hur du utformar de veckade palazzobyxorna. Även om de inte är lika lätta att forma som jeans, kan du bära dem vackert med lite vägledning. Med detta i åtanke har jag sammanställt några av de bästa veckade idéerna för palazzobyxkläder för att få dig en bra start. Låt oss nu titta på idéerna.

Vit chiffong-topp utan axel med veckade palazzobyxor


källa

För att starta listan kommer jag att dela med dig en minimalistisk och underbar helvit outfit. Bär bara en vit chiffongblus från axeln med vita veckade palazzobyxor för ett riktigt luftigt utseende. Bär sandaler med klackar och en liten silverhandväska för att ge extra elegans till kläderna.

Svart västtopp med rosa veckade palazzobyxor

svart väst topp crepe veckade palazzo byxor
källa

De veckade palazzobyxorna kan utformas som en maxilinjekjol. De kan bäras mycket vardagligt och naturligt. Som ett exempel kan du bära en svart västtopp med rosa veckade palazzobyxor. Kombinera bitarna mycket kreativt med gepardlägenheter för att komplettera detta enkla och eleganta utseende.

Rosa t-shirt med ljusrosa palazzobyxor

rosa t-shirt ljusrosa palazzobyxor
källa

Det här är en härlig rosa outfit. Bär bara en rosa t-shirt med ljusrosa palazzobyxor. Komplettera outfit med en rosa handväska och rosa klackar för det feminina, alla rosa utseendet.

Röda veckade byxor med svartvitt tryckt väst

röda veckade byxor, svart och vit tryckt västtopp
källa

Om du verkligen vill se iögonfallande, överväga att bära dessa röda veckade palazzobyxor som är särskilt bra för sommaren. Du kan bära de röda byxorna med en svartvitt tryckt västtopp, ljusrosa klackar och en svart koppling för att uppnå detta ljusa och eleganta sommarutseende.

Svarta palazzobyxor med vit oversized t-shirt

svarta palazzo byxor vit oversized t-shirt
källa

För en helt vacker flicka bredvid kan du bära en vit överdimensionerad t-shirt med svarta palazzobyxor och vita sneakers. Så länge t-skjortan är gjord av ett robust, tjockare tyg, skulle denna outfit se minimal och uppfriskande ut.

Vit spetsvästtopp med rosa veckade byxor

vit spetsväst ovanför rosa veckade byxor
källa

I motsats till det unga, söta utseendet på den tidigare outfitidén är denna outfit mycket mer feminin och mogen. Bär en beskuren vit spets topp med rosa veckade byxor och kala klackar för en sexig look med låg vikt som inte kräver att du avslöjar mycket hud. Denna outfit är bäst för att träffa vänner.

Svart ärmlös stickad tröja med vita byxor

svart ärmlös stickad tröja vita byxor
källa

Denna outfit är elegant och kan bäras på jobbet. Bär en svart ärmlös stickad tröja för toppen. Den ärmlösa tröjan har vuxit i popularitet genom åren eftersom passformen och den ärmlösa snittet ofta visar kurvorna i överkroppen mycket snyggt. Bär den med en svart topp, vita palazzo-utsvängda byxor och svarta klackar med ankelband. Bär en snygg svart koppling för att slutföra denna vackra arbetsdräkt.

Grön tweed-kavaj med röda veckade palazzobyxor

grön tweed blazer röd veckad palazzo byxor
källa

Det är inte lätt att sätta ihop grönt och rött. De kan se ut som en julgran om du inte förstår det. Denna outfit ser bra ut och du kan försöka imitera den och se hur den fungerar. För toppen bör du ha en grön tweed-blazer över en svart blommig blus. Bär röda veckade palazzobyxor med gröna klackar på botten. Om du bara bär grönt och rött gelar de vanligtvis inte ihop också. I det här fallet spelar den svarta plånboken en viktig roll för att ansluta bitarna.

Vit t-shirt med marinblå byxor

vit t-shirt marinblå byxor
källa

För en luftig och avslappnad look kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med mörkblå veckade byxor. Lägg till ett par nakna sandaler och ett vackert brunt läderbälte för att hålla midjan hög och synlig för en hög och smal look.

Vit spets topp och rosa byxor med chiffongväst

vit spets topp rosa byxor chiffongväst
källa

Om du tittar noga så dykt upp denna outfit tidigare i det här blogginlägget men den var utan väst. Jag vill bara ta med denna outfit i listan här för att påpeka att en väst ibland kan vara väldigt magisk och omedelbart kan ändra stil på en outfit inom några sekunder. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit spets topp med rosa veckade palazzo byxor och nakna klackar. Använd chiffongvästen för att ge outfit en elegant och luftig touch. Det gyllene chokerhalsbandet och armbanden ger helhetsbilden mycket karaktär.

Tiffany Blue V-ringad C-hals och rosa veckade palazzobyxor

Tiffany Blue V-Neck Cropped Top Pink Pleated Palazzo Pants
källa

Denna topp är en mycket unik och vacker topp i Tiffanyblått med V-ringning och en tvättad gröda. Du kan kombinera den med rosa veckade byxor och ljusrosa hälklackade sandaler. Bär några snygga silverarmband för att komplettera denna minimalistiska men underbara outfit.

Vita palazzo byxor med vit chiffong knapp upp skjorta

vit palazzo byxa chiffong knapp upp skjorta
källa

För en feminin look kan du kombinera de vita palazzbyxorna med ett annat feminint utseende, den vita chiffongskjortan med knappar. Bär nakna och svarta hälsandaler och en svart kopplingsväska för att ge lite färg till denna snygga outfit.

Vita byxor med vit tjock tröja med trekvartärmar

vita byxor trekvart ärm tjock tröja
källa

För att bära de veckade byxorna mer snyggt kan du välja en som bara är glest veckad. Bär de vita plisserade byxorna med en vit trövelsärmad tjock tröja för ett snyggt och lite baggy look. Bär en svart handväska för ett svalt och vitt utseende.

Svart topp med djup V-ringning och grå palazzo byxor

svartgrå palazzo byxor med djup V-ringning
källa

Så motsägelsefullt som det låter är denna outfit ett sexigt sätt att klä på sig. Om du är chef eller chef, överväga en sådan outfit om du behöver delta i en årlig företagsmiddag eller något liknande. Bär bara en svart djup V-ringad topp, grå veckade palazzobyxor och svart ankelband med öppen tå. Detta är en minimal outfit som också är kraftfull och sexig.

Vit palazzo byxa med långärmad randig T-shirt

vita palazzo byxor långärmad kort randig t-shirt
källa

För en uppfriskande look kan du bära en svartvit randig, långärmad, beskuren t-shirt med vita palazzobyxor. Bär en rosa koppling och silver uttalandekedja för att lägga till några fina detaljer.

Här är de veckade palazzo-byxoutfitidéerna som jag vill dela med dig. Som du kan se är många av dessa kläder lätta att ta av. Testa det och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*