Hur man bär veckade jeans

Hur man bär veckade jeans

För de av er som älskar att ha på sig jeans kommer ni mycket troligt att gilla detta blogginlägg om hur man utformar de veckade jeansen, en mycket unik och speciell version av jeans. I motsats till den veckade kjolen har de veckade jeansen mycket subtila veckade detaljer. De flesta av dem kommer i form av vida jeans och de kommer säkert att få dig att se snygg och luftig ut samtidigt. Det fina är att det här objektet inte är så svårt att dra ut. För att göra det enklare har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer för veckade jeans åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit grafisk t-shirt med svart filthatt och blå veckade jeans


källa

Låt mig först visa dig ett ungdomligt och konstnärligt utseende för att starta den här listan över fantastiska och unika outfitidéer. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en vit grafisk t-shirt med blå plisserade jeans med hög midja. Använd ett par svarta och orange korta stövlar för skorna. Lägg till en svart minifilthatt i blandningen för en konstnärlig touch.

Vit Mock Neck Cropped Tröja med svarta veckade jeans

vit kortvarig tröja med mock-hals och svarta veckade jeans
källa

För dig som är i form är det en bra idé att bära en lite beskuren topp för att visa upp din styrka på ett naturligt sätt. Du kan till exempel ha på dig en vit tröja med siffra som kramar på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta jeans med vida ben. Bär ett par högklackade skor i svart läder för att slutföra kläderna.

Grå ribbstickad tröja med ljusblå veckade vida jeans

grå ribbstickad tröja med ljusblå veckade vida jeans
källa

För att uppnå detta mysiga och avslappnade utseende är det viktigast att använda den naturliga färgkombinationen grå och ljusblå. Till toppen kan du bära en grå ribbstickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ljusblå veckade vida-jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Vit tröja med ljusblå veckade jeans och grå canvas sneakers

vit tröja med ljusblå, veckade jeans och grå canvas sneakers
källa

För att uppnå denna vackra och snygga outfit, här är vad du behöver göra. Till toppen kan du bära en vit tunn, tunn tröja. Koppla ihop den med ljusblå beskurna jeans. För skorna kan du bära ett par grå och vita lågklassiker för att se ungdomliga ut och komma åt.

Vit t-shirt med blå veckade vida jeans

vit t-shirt med blå veckade vida-jeans
källa

Här är några saker du kan göra för att forma denna enkla och snygga outfit. Bär en vit t-shirt med varma röda kanter för att se söt och prickig ut. Koppla ihop den med ljusblå veckade vida-jeans. För skorna, ha ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna i stil.

Blushrosa knutna chiffongblusar med svarta jeans

rodnad rosa knuten chiffongblus med svarta jeans
källa

För att skapa detta färgstarka och unika utseende kan du börja med en färgglatt chiffongblus som är tryckt med regnbågsfärger på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta jeans med vida ben. Bär ett par svarta plattformssandaler för skorna så att du ser lång, smal och uppfriskande ut samtidigt.

Ljusblå knapp-up skjorta med veckade jeans med mörka, avsmalnande ben

Ljusblå skjorta med knappar och mörka avsmalnande, veckade jeans
källa

För att skapa denna unika och attraktiva casual casual outfit, här är vad du behöver göra. Bär en ljusblå, något överdimensionerad skjorta med knappar och silverhalsband för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå, avsmalnande benveckade jeans. Använd ett par silvermetalliska spetsiga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Vit tröja med silkescarf och beskurna ljusblå veckade jeans

vit tröja med sidenhalsduk och beskurna ljusblå veckade jeans
källa

För att forma denna luftiga och uppfriskande outfit kan du bära en vit tröja med en avslappnad passform och klippa ut detaljer på ärmarna. Kombinera den med en regnbågsfärgad sidenhalsduk. Använd ljusblå, beskurna, veckade jeans. Slutligen ha på dig ett par svarta snörade läderstövlar för att ge stil till kläderna.

Röd och vit färgtröja med ljusblå jeans med vida ben

röd och vit färgtröja med ljusblå jeans med vida ben
källa

För att uppnå detta iögonfallande och vackra utseende kan du bära en röd och vit horisontellt randig figurkramande stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med ljusblå, höga, veckade, vida jeans. Bär dina skor med ett par vita läderklackade stövletter för att komplettera din outfit i stil.

Vit linne med blå veckade jeans

vit linne med blå vikta jeans med muddar
källa

Här är en mycket uppfriskande och attraktiv street outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. För att forma detta utseende kan du bära en vit linne med ljusblå veckade jeans med manschett. Bär ett par svarta klackar med dina skor för en uppfriskande finish.

Svart linne med plisserade ankeljeans med smal passform

svart linne med smal snitt, veckade ankeljeans
källa

För att uppnå denna unika, snygga och lite mörka business casual outfit kan du bära en svart och röd mönstrad linne. Koppla ihop det med ett par svarta, smala ankeljeans med subtila, veckade detaljer. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par svarta läderskor som passar perfekt till resten av kläderna.

Vit, avslappnad linne med mörkgröna, veckade skinny jeans

vit, löst sittande linne med mörkgröna, veckade skinny jeans
källa

För att uppnå denna fina och avslappnade outfit kan du bära en vit avslappnad linne. Kombinera den med mörka, armégröna skinny jeans med horisontellt vikta detaljer. För skorna kan du bära ett par svarta loafers för att slutföra outfit på ett snyggt sätt.

Ljusblå veckade jeans med manschetter och grå och vit canvas sneakers

ljusblå, veckade, beskurna jeans med manschetter och grå och vit canvas sneakers
källa

För att uppnå detta snygga och ungdomliga utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en ljusblå beskuren, veckad vidbenjeans. För skorna, ha på dig ett par grå och vita canvas sneakers för att komplettera utseendet.

Hoppas du gillade de ovan nämnda idéerna om veckade jeanskläder. Prova dem och du kommer att njuta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*