Hur man bär veckad minikjol

För de av er som älskar att bära kjolar men bara bär denimskjolar för det mesta, missar ni massor av kul. Jag tror att jag har pratat om många olika vackra typer av kjolar, som corduroy kjol, mockakjol och läder kjol etc. Men idag ska jag prata om något som är mycket speciellt när det gäller skärning och det speciella är den veckade minikjolen. Det kan tyckas lite svårt att utforma till en början, särskilt jämfört med en denimkjol. Men efter att ha läst följande lista över några riktigt fina idéer för en veckad minikjoldräkt bör det bli väldigt enkelt för dig.

Vit stickad tröja med svart veckad minikjol


källa

För att starta listan med härliga och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig en mycket mysig och härlig outfit. För att slutföra denna outfit, slå ihop en vit tjock stickad tröja med en svart veckad minikjol. Bär svarta strumpor och svarta mockaskor för att komplettera utseendet. Du kan också bära en svart stickad hatt för att ge utseendet en extra touch av skönhet.

Grå stickad tröja med miniklänning i svart läder

grå stickad tröja med svart läderplisserad kjol i läder
källa

Detta är en väldigt fin och minimalistisk casual casual outfit. Använd en grå tjock stickad tröja för denna outfit. Koppla ihop den med en miniliten veckad kjol i läder. Använd ett par svarta mockafotremmar med spetsiga tår för att skorna ska ge en elegant touch till kläderna.

Kungsblå västtopp med vit veckad minikjol

Kungsblå västtopp med vit veckad minikjol
källa

Här är en mycket intressant och iögonfallande lagerskikt. För toppen, bär en kungsblå västtopp med en rodnadrosa lång kofta. Kombinera dem med en vit mini veckad kjol. För att göra denna outfit ännu mer unik, bära ett par rosa och vita tryckta klackar och en tribal stil tryckt plånbok.

Svart stickad tröja med mock-ringning och vit veckad minikjol

svart stickad tröja med stand-up krage och vit veckad kjol
källa

Detta är en mycket enkel men ändå mycket elegant outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. Bär en svart stickad tröja med en uppstående krage på toppen. Koppla ihop den med en vit veckad minikjol. Använd klackar med leopardtryck för att ge skorna en sofistikerad och sofistikerad touch. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se mer elegant och elegant ut.

Himmelblå knapp upp skjorta med grå veckad minikjol

Himmelblå skjorta med knappar och en grå veckad minikjol
källa

Detta är en väldigt intressant affärsavslappnad outfit som ser unik ut och lite lekfull. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en grå mini-veckad kjol. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för att slutföra kläderna. När du lämnar kontoret kan du bära en liten svart filthatt för att ge en liten konstnärlig touch till denna outfit.

Vit chiffongskjorta med knappar och ljusgrå mini veckad kjol

vit chiffongskjorta med knappar och ljusgrå mini veckad kjol
källa

Detta är en mycket minimalistisk och elegant outfit som är någonstans mellan business casual och business formal. För att uppnå detta underbara utseende kan du bära en vit chiffongskjorta med knappar och en ljusgrå veckad minikjol. Använd gråa klackar som passar perfekt till din kjol.

Vit ribbad bekväm tröja med svart minikjol

vit ribbad bekväm tröja med svart minikjol
källa

Låt oss nu titta på en annan affärsavslappnad outfit som ser väldigt mysig och damlik ut. För att uppnå detta utseende, bär en avslappnad passform vit ribbstickad tröja och para ihop den med en svart skater mini veckad kjol. Kombinera dessa bitar med svarta strumpor och lätta ankelstövlar av kamelmocka för att ge utseendet en feminin touch.

Gråtryckt tröja med rund halsringning och orange veckad minikjol

grå tröja med rund halsringning och orange minikjol
källa

Här är ett mycket flickaktigt och glatt utseende som får dig att se ut som flickan bredvid. Använd en grå tröja med rund hals för denna outfit. Kombinera den med en orange mini-veckad kjol. Använd svarta läderstövlar för skorna för att göra denna outfit mer snygg och ungdomlig.

Kortärmad tröja med vit mock-ringning och minikjol

vit mock-neck kortärmad tröja med minikjol
källa

Låt oss nu titta på en helt vit outfit som är både uppfriskande och subtilt sexig. Bär en kort, kortärmad tröja med en vit resår. Kombinera den med en vit mini veckad kjol. För skorna kan du antingen bära vita sneakers för ett mer avslappnat utseende eller skandaler med vita klackar för att se mer uppfriskande och ladylike ut.

Svart teddyjacka med marinblå minikjol

svart teddyrock med en mörkblå veckad minikjol
källa

Detta är en mycket elegant och lite sofistikerad outfit som du faktiskt kan ha på dig för en cocktailparty. För att slutföra denna outfit, lag en svart högkvalitativ t-shirt och en svart utsvängd minikjol. Lägg en svart nallekappa över dessa delar. Bär en väldigt unikt designad svart och guldbandssandal för att skorna ska komplettera klädseln på ett elegant sätt.

Mörkblå stickad tröja med gul veckad minikjol

Mörkblå, figurkramande tröja med en gul veckad minikjol
källa

Ibland behöver du inte visa hud för att sticka ut från mängden. Du kan köpa detta genom att helt enkelt applicera en mycket smaskig färgkombination på din outfit. Till exempel kan du bära en mörkblå stickad tröja med en gul veckad minikjol. Kombinera dem med vinrödfärgade lägenheter och en djupblå axelväska i läder för att komplettera den fantastiska outfit.

Svart västtopp med vit kjol och jeansjacka

svart västtopp med vit kjol och jeansjacka
källa

För att se avslappnad och sportig ut, här är en outfit som du vill prova. Bär en svart västtopp med en blå jeansjacka för toppen. Koppla ihop dem med en vit veckad minikjol och ett par svarta och vita sneakers.

Grå kortärmad topp med mock hals och en orange plisserad minikjol med skater

grå kortärmad topp med mock hals och orange skater minikjol
källa

Använd färgkombinationen grå och orange för att se mysig och minimalistisk ut. Till exempel kan du bära en grå, kortärmad topp med en mock hals och en orange mini veckad kjol. Bär den med en grå läskorsväska och vita träningsskor för att komplettera detta ungdomliga och vackra utseende.

Vit ribbad, grovstickad tröja med en mörkblå mini veckad kjol

vit, ribbad, grovstickad tröja med mörkblå mini veckad kjol
källa

Här är en annan mycket minimal outfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit ribbad löst stickad tröja med marinblå veckad minikjol. Använd svarta mönstrade strumpor och ett par svarta mockaklackar för att komplettera ditt utseende.

Hoppas att du gillar dessa plisserade minikjoloutfitidéer som jag just nämnde för dig ovan. För alla som redan är rockälskare är listan ovan ett bra ställe att utöka din portfölj med outfitidéer lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*