Hur man bär vattenfallströja

Medan jag älskar att prata om koftor, och jag har pratat om alla typer av koftor i tidigare blogginlägg, finns det en vacker och super chic typ av kofta som jag inte har berört än. Den supercoola artikeln är vattenfallströjan. Eftersom det är för svårt att beskriva vad det är i ord kommer jag bara att be dig att snabbt bläddra igenom bilderna nedan och du borde kunna veta omedelbart var ordet ”vattenfall” kommer ifrån. Det viktigaste jag har att göra med detta blogginlägg är att visa dig hur du utformar det. Låt mig visa dig en lista med några riktigt fina idéer om vattenfallströja, som jag har samlat åt dig.

Grå vattenfallströja med svarta jeans och stövlar


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och eleganta kläder med en mycket konstnärlig outfit som gör att du enkelt sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du para ihop en vit blus med en grå långfärgad kofta. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskinn över knäna. Lägg till en svart filthatt för att ge en sofistikerad konstnärlig touch till utseendet.

Ljusrosa longline vattenfallströja med bundna pojkvänjeans

Ljusrosa longline vattenfallströja med pojkvänjeans med manschett
källa

Här är en outfit som kombinerar ett damliknande utseende och en pojkvän. En vit peplumtopp och en ljusrosa longline vattenfallströja är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dessa bitar med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och riv. Bär ett par ljusrosa läderklackar med spetsiga tår för att ge en feminin touch till utseendet.

Grå ärmlös vattenfallströja med vit blus med halva ärmar

grå ärmlös vattenfallströja med vit blus med halva ärmar
källa

Det här är en snygg och luftig business casual outfit som ser mycket mindre tråkig ut än den vanliga svarta kostymdräkten. För att forma det här utseendet kan du bära en vit halvärmad blus och en grön ärmlös vattenfallkofta med en avslappnad passform. Kombinera dem med svarta slim-fit chinos och ett par svarta mockaskinn för att se snygga och konstnärliga ut.

Ljusrosa lång vattenfallströja med vit linne och svarta knähöga stövlar

ljusrosa lång vattenfallströja med vit linne och svarta knähöga stövlar
källa

För att uppnå detta uppfriskande och damliknande affärsavslappnade utseende kan du bära en vit V-ringad linne och en ljusrosa långfodrad kofta för toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och svarta läderknäskor för läder för att avsluta din outfit i stil.

Grå kofta med vita blusar och gladiatorballerinor

grå kofta med vit blus och gladiator ballerinor
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se väldigt professionell och balanserad ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit chiffongblus med en grå långfärgad kofta. Team dem med svarta supermager jeans och ett par grå mocka gladiator bollklackar.

Grå stickad vattenfallsko med vit tryckt T-shirt och svarta skinny jeans

grå vattenfall kofta med vitt tryck och svarta skinny jeans
källa

Efter att ha tittat på några kashmir koftor, låt oss titta på en mer mysig cardigan outfit idé. För att forma just det klädseln kan du bära en grå stickad vattenfallströja med en grå och vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för en snygg och ren finish.

Grå casual kofta med matchande quiltad läderficka

grå casual kofta med matchande quiltad läder axelväska
källa

Detta är en subtilt sexig outfit som du potentiellt kan ha på dig för att arbeta på avslappnade fredagar. Till toppen kan du bära en vit V-ringad topp och en grå vattenfallsko. Kombinera dem med svarta slitna jeans och svarta balettlägenheter. Slutligen ha på dig en quiltad axelväska i grått läder som passar perfekt till din kofta.

Vit longline kofta med stamtryckad topp och marinblå byxor

vit långfärgad kofta med stamprint-topp och mörkblå byxa
källa

För att skapa det mysiga och uppfriskande utseendet kan du bära en avslappnad kofta med ett vitt vattenfall över en marinblå och vit blus med stamtryck. Kombinera dem med mörkblå slim fit-byxor. Lägg till slut ett par bronsfärgade glänsande ballerinor för att se unika och snygga ut.

Blush Pink Longline Waterfall Cardigan med svarta skinny jeans och kamelstövlar

rodna rosa longline vattenfall kofta med svarta skinny jeans och kamel stövlar
källa

Här är en mysig och damliknande outfit som du kan bära både som en casual street outfit och som en business casual outfit. Bär bara en rodnande rosa lång casual kofta över en vit spets med rund hals. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att göra det enkla och rena utseendet.

Långgrå kashmirkofta med svarta skinny jeans

grå kashmir kofta med svarta skinny jeans
källa

För att se minimal ut, är en färgkombination du kanske vill använda svart, vit och grå. Till exempel kan du bära en grå kashmir vattenfall kofta med en vit avslappnad fit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta gladiatorklackar för att komplettera utseendet på ett unikt sätt.

Grön vattenfall chiffong kofta med svarta skinny jeans och kamel mocka stövlar

grön vattenfall chiffong kofta med svarta skinny jeans och kamel mocka stövlar
källa

För att se mer uppfriskande ut är det en bra idé att lägga till något grönt i din outfit. Till exempel kan du bära en grön vattenfallströja med en vit t-shirt med rund hals. Kombinera dem med svarta skinny jeans och bruna mockaskor för ett snyggt utseende.

Ljusgrå maxikofta med svarta läderbyxor

ljusgrå maxikofta med svarta läderbyxor
källa

Detta är ett supercool utseende tack vare läderbyxorna. För att slutföra denna outfit, överväga att bära en grå t-shirt med avslappnad passform och en ljusgrå maxi vattenfallkofta. Bär ett par svarta leggings i läder och ett par solbränna mockasko stövlar för att komplettera outfit på ett unikt och elegant sätt.

Svartvitt stamtryckt lång kashmirvattenfallströja

svartvitt stamtryckt lång kashmir vattenfall kofta
källa

För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära denna svartvita tryckta cashmere longline kashmir vattenfall kofta med en svart t-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och kamelhöga stövlar med mockaskinn för ett elegant utseende.

Här är idéerna för outfit för vattenfallströja som jag verkligen vill dela med dig. Vattenfallströjorna är verkligen underskattade. Lägg till dem i ditt klädspel innan alla andra upptäcker denna välbevarade hemlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*