Hur man bär västjacka

Det finns tillfällen när du känner att det är lite klumpigt att ha på sig en jacka. Istället kanske du vill sätta ihop en snygg och lätt skiktad outfit. I det här fallet kanske du vill ha västen, även känd som den ärmlösa jackan. Vanligtvis kommer den i form av en långjacka i väst. Styling är faktiskt väldigt enkelt. Du kan till exempel bara ha på dig en ullvästjacka med en vit blus och smala jeans så får du sannolikt ett riktigt fint resultat. Nu, för att visa dig fler alternativ, låt mig visa dig några riktigt fina västjacka-idéer som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit långremsväst med svart minikjol och utskurna klackar


källa

För att starta den här listan över fantastiska outfitidéer, här är en business outfit som kan få dig att se naturlig och chic ut. Till toppen kan du bära en grå tröja och lägga en vit lång väst över den. Koppla ihop den med en svart minikjol för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaklackar med spetsiga tår för att komplettera det attraktiva utseendet.

Svart västjacka med blå och vit vertikal randig skjorta & pojkvänjeans

svart väst med blå och vit vertikal randig skjorta och pojkvänjeans
källa

För att uppnå det snygga och lite pojkaktiga utseendet kan du bära en blå och vit vertikalt randig slim fit-skjorta med en svart eller marinblå väst. Koppla ihop dessa bitar med kraftigt rippade pojkvänjeans med en manschett. Använd rosa och vita sneakers för att ge utseendet en lite damliknande touch.

Vit långvästjacka med blush och elfenbenskjol

vit långremsväst med rodnadblus och elfenbenskjol
källa

Detta är ett väldigt attraktivt rosa utseende som kan få dig att se ut som dam och tillmötesgående på jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en vit eller ljusrosa lång wrap vest över en rodnande rosa blus. Kombinera dem med en mini-elfenbenskjol så att dina ben ser extra långa och smala ut. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Ljusgrå väst med ljusblå skjorta och svarta chinos i fotled

ljusgrå väst med ljusblå skjorta och ankelsvarta chinos
källa

Detta är en mycket attraktiv och lättillgänglig outfit som du definitivt kan ha på dig för avslappnade fredagar. Till toppen kan du bära en ljusblå, löst sittande skjorta med en ljusgrå väst. Kombinera dem med svarta ankelchinos för detta fantastiska utseende.

Röd och svart rutig skjorta med västjacka i läder

röd-svart rutig skjorta med läderväst
källa

För att se lite pojkig ut, här är en härlig outfit som är ganska lätt att ta av. För toppen kan du bära en röd och svart rutig pojkvän flanellskjorta och lägga en svart läderväst över den. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Lägg till ett par gråa sneakers och en grå stickad hatt för att komplettera outfit på ett snyggt och mysigt sätt.

Svart jacka med lång väst, vit T-shirt och korta läderjackor

svart lång väst med vit T-shirt och korta damaskar i läder
källa

Här är en mycket elegant och balanserad business casual outfit som också kan ses som en semi-formell borderoutfit. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med korta ärmar och en svart väst. Bär den med svarta manschettläder leggings och svarta spetsiga tåklackar för att slutföra detta utseende.

Blå denimväst med grå tröja och svart åkare

blå denimväst med grå tröja och svart skaterkjol
källa

Om du vill se lite mer ungdomlig ut på jobbet kan du enkelt göra det med en jeansjacka. Den här gången är det dock en jeansväst som vi tittar på. För att forma denna outfit kan du bära en blå jeansväst över en grå tröja. Koppla ihop dem med en svart minirater kjol och silver metalliska klackar för att se smala och långa ut.

Svart ärmlös jacka med vit långärmad T-shirt och pojkvänjeans med muddar

svart ärmlös jacka med vit långärmad T-shirt och pojkvänjeans med muddar
källa

Detta är en mycket snygg outfit som har en sofistikerad pojkvänstil. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt och lägga en svart väst över den. Team dem med en bunden och kraftigt rippad pojkvän jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar med snörning i öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit knäppt skjorta med Heather Grey Longline Vest Jacket

vit skjorta med knappar och grå fläckig långremsväst
källa

För att uppnå denna eleganta och eleganta outfit som också ser väldigt kraftfull ut kan du bära en vit skjorta med knappar och en lång ärmlös grå ljungjacka till toppen. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära svarta jeans med hög midja och ett svart läderbälte. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Blå jeansväst med svarta knähöjd gladiator sandaler

blå jeansväst med svarta knähöjd gladiator sandaler
källa

Låt oss nu titta på en denim-on-denim-outfit som ser väldigt cool ut. För att komplettera denna outfit, slå ihop en vit ärmlös topp med en blå jeansväst. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. För skorna, ha ett par svarta gladiator sandaler som kommer ner till dina knän

Grå ärmlös ullrock i midilängd över svart skinnjacka

grå ärmlös ullrock i midilängd över svart skinnjacka
källa

Du kan till och med ha på dig en väst över en jacka för en mycket snygg, lagerlagd outfit. Till exempel kan du bära en svart läderbikerjacka med svarta skinny jeans som kärnan i din outfit. Lägg till ett extra lager genom att ha på dig en grå midiväst. För skorna kan du bära ett par svarta spetsiga klackar för att se elegant och smal ut.

Vit knäppt skjorta med kamel långvästjacka

vit skjorta med knappar och kamelväst
källa

För att uppnå detta enkla och rena utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta nedåt och en lätt kavajväst. Koppla ihop dem med svarta beskurna leggings och ett par svarta och vita plattformssneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut. En svart handväska i läder ger din outfit en glam twist.

Hoppas att du gillade idéerna om västkläder som jag just utforskade med dig i listan ovan. Försök lägga till mer variation i din dagliga outfit för att ge dig själv extra energi för din arbetsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*