Hur man bär vandringsstövlar

Hur man bär vandringsstövlar

Vandringsstövlar är uppenbarligen perfekta för vandring. När det gäller funktioner har de ett bra grepp som gör att du enkelt kan gå i våt och lera. De är också gjorda av grova och tuffa material så det är ett utmärkt sätt att skydda dina fötter. Men vandringsskor är så vackert utformade att du vill kombinera dem med dina fritids- och träningsdrag. I det här blogginlägget ska jag sammanställa en lista över de bästa sätten att bära vandringsskor. Några av idéerna är verkligen för vandring medan andra är för arbete och hangouts.

Bruna vandringskängor med stickad tröja och smala jeans


källa

Jag börjar listan med en underbar vinterdräkt som du kan bära på jobbet samt avslappnade hangouts. Bär en svart och röd rutig flanellskjorta för toppen. Använd en ljusgrå stickad tröja över den. Använd svarta skinny jeans med bruna vandringsskor för din botten. Missa inte den lilla detalj som de grå besättningsstrumporna är. Denna outfit använder några smarta lager och en fantastisk färgkombination som gör att den ser så bedårande ut.

Bär den med en svart lastjacka och jeansskjorta

svart lastjacka denimskjorta vandringskängor
källa

För en snygg look kan du bära en jeansskjorta och en saknad lastskjorta för toppen. I likhet med den tidigare idén kan du bara ha svarta skinny jeans och bruna vandringsskor nedan. En stickad halsduk skulle göra denna något seriösa outfit mer uppfriskande.

Bär med en grå tröja med svart dunväst

svart dunväst, grå tröja, svarta vandringskängor
källa

En mer avslappnad och sportig vandringsskodräkt är perfekt för aktiviteter som lätt morgonvandring. För att uppnå en sådan look kan du bära vandringsskor med en grå tröja, svart dunväst och löparshorts. Denna outfit visar också hur väl en dunväst passar med vandringsskor.

Vandringsskor med grön tröja och läderbyxor

Vandringsskor grön tröja läderbyxor
källa

Som nämnts tidigare är vandringskängor utformade så snyggt att du kan bära dem med många av dina fritids- eller arbetskläder. Bär en skjorta med knappar och en grön tröja över den här outfit som kan bäras både avslappnat och för att arbeta. Kombinera dem sedan med svarta läderbyxor och vandringsskor.

Mörkgrå vandringskängor med svart topp och smala jeans

Vandringsstövlar helt svart
källa

För en helt svart look med så mycket karaktär, koppla ihop en svart tröja med svarta skinny jeans. När det gäller skor, lägg till kolvandringsskor och en grå stickad hatt i ekvationen.

Använd den med dunjacka med huva och vandringsshorts

Vandringsshortsstövlar med huva
källa

Eftersom det här skrivet handlar om vandringsskor kommer jag inte att avsluta listan utan att nämna en faktiskt typisk vandringsdräkt. Bär en långärmad t-shirt med huva med huva för toppen. Bär sedan vita vandringsshorts, bruna vandringsskor och glöm inte de tjocka strumporna. Denna outfit är både vacker och funktionell för vandring.

Använd den med en grön bomberjacka och svarta leggings

brun vandringsstövlar grön bomberjacka outfit
källa

För en mycket avslappnad street look kan du helt enkelt bära en grön bomberjacka över en överdimensionerad vit t-shirt. Svarta leggings och bruna vandringsskor är ett bra komplement till denna outfit. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande jackor, kolla in vårt blogginlägg om styling av en grön bomberjacka.

Använd den med en vit t-shirt och rippade skinny jeans

brun vandringssko spets t-shirt skinny jeans
källa

Promenadskor känns vanligtvis särskilt grova. Låt oss försöka skapa en grov outfit av detta. Som ett bra exempel på en grov outfit, bär en vit t-shirt med kraftigt tvättade och rippade svarta skinny jeans. Med de bruna vandringsskorna får outfit dig att se robust och snygg ut.

Använd den med en svart vindjacka och smala jeans

Sportjacka med bruna vandringsstövlar
källa

När det gäller kausala kläder känner jag ibland att jag nämner vindjacka nog eftersom det har blivit en avgörande del av den avslappnade modetrenden. För ett avslappnat och sportigt utseende, använd bara en svart vindjacka med svarta skinny jeans och bruna vandringsskor. Knyt en svart och röd rutig skjorta runt midjan för att lägga lite uppmärksamhet på kläderna.

Bruna vandringsskor med grå stickad tröja och blommig kjol

Blommig kjol grå stickad tröja vandringsstövlar
källa

Det finns tillfällen när du vill ha vandringsskor med feminina och eleganta kläder. Du kanske till exempel vill göra en fotografering utomhus. Du vill fortfarande se vacker ut, men att bära något som klackar skulle egentligen inte gå med naturen. Som ett exempel på en elegant vandringskängoutfit kan du bära en grå stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en blommig minikjol, bruna vandringskängor och strumpor. En filthatt ger looken den sista feminina touchen.

Krämfärgad stickad tröja och beige ullrock

krämfärgad stickad tröja, svarta vandringskängor
källa

Här är ett utmärkt val att arbeta som en casual casual outfit. Bär bara en krämfärgad stickad tröja och en beige ullrock över den. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta vandringskängor. Denna outfit ser fortfarande elegant ut men ser inte lika seriös och tråkig ut som några mycket typiska arbetsdräkter.

Bruna vandringsskor med en grå tröja och en svart ullrock

brun vandringsskor svart ullrock
källa

För en vinterdräktidé att bära för avslappnade hangouts, överväga att bära en grå tröja, svart ullrock, skinny jeans och bruna vandringsskor. Detta är en ganska lågmäld outfit som håller dig varm utan att få dig att se tjock ut.

Använd den med en långärmad T-shirt, dunväst och smala jeans

Långärmad t-down väst vandringsstövlar
källa

Denna outfitidé bör åter visa dig hur kombinationen av dunväst och vandringsskor kan vara ett recept på framgång. Bär bara dem med en långärmad t-shirt och smala jeans. Tjocka strumpbyxor och en stickad mössa avrundar outfit perfekt och håller dig varm samtidigt.

Använd den med en militärjacka och svarta skinny jeans

Militärjacka svarta skinny jeans vandringsstövlar
källa

Här är ett annat förslag på vilken jacka som ska bäras med vandringskängor. Du kan enkelt bära dem med en militärjacka och smala jeans som en avslappnad och praktisk vandringsdräkt.

Här är några av de bästa sätten att utforma vandringsskor. Hoppas att du tycker om det och förhoppningsvis kan du hitta några av de idéer som passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*