Hur man bär vandringsjacka

Hur man bär vandringsjacka

Är det inte förvånande att se bäst ut när du gör sport som vandring? I själva verket är vandring en av få sporter eller övningar som ger dig gott om utrymme att prova olika typer av kläder. Men idag vill jag hålla saker enkelt genom att bara fokusera på kläder som är byggda runt en skarp och enkel vandringsjacka. Du behöver inte alltid se elegant ut för att se bra ut. Ett jordnära och sportigt utseende är ett annat sätt att komma åt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vandringsjacka-outfit för dig. Låt oss titta på dem.

Grå vandringsjacka med rutig pojkvänströja och smala jeans


källa

Låt mig börja den här snygga listan med outfitidéer med en enkel och ren vandringsdräkt som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå, lätt överdimensionerad vandringsjacka över en grå och vit rutig pojkväns flanellskjorta. Kombinera dem med svarta skinny jeans eller slim fit jeans. För skorna kan du bara bära bruna vandringsskor och grå besättningsstrumpor för att komplettera utseendet.

Citron gul överdimensionerad vandringsjacka med svarta skinny jeans

Citron gul överdimensionerad vandringsjacka med svarta skinny jeans
källa

Användningen av citrongul färg spelar en stor roll för att forma denna glada outfit. Till toppen kan du bara ha på dig en vit t-shirt med en citrongul vandringsjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans eller svarta löpbyxor för att se smala och långa ut. För skorna skulle ett par bruna snörstövlar fungera mycket bra.

Grå vandringsjacka med blå ribbade jeans och stövlar

grå vandringsjacka med blå ribbade jeans och stövlar
källa

För att skapa det avslappnade gatutseendet kan du bära en vandringsjacka för att hålla dig varm i kallt väder. Det är ingen överraskning att gränsen mellan en vandringsdräkt och en gatutrustning är mycket suddig. För att forma denna outfit, använd bara en grå vandringsjacka med blå slim fit-jeans. Använd grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Röd vandringsjacka med huva med grå tröja och blå jeans

röd vandringsjacka med huva med grå tröja och blå jeans
källa

För att uppnå detta skarpa och sportiga utseende kan du helt enkelt bära en röd överdimensionerad vandringsjacka med en svart eller grå stickad tröja till toppen. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans. För skorna skulle det vara mycket elegant och vackert att ha på sig ett par svarta vandringsskor. För att se mer avslappnad ut är det okej att ha vita sneakers istället.

Grå vandringsjacka med vit väst och keps

grå vandringsjacka med vit väst och basebollkeps
källa

För att se mer ut som en vandrare kan du prova det här coola, skiktade utseendet. Till toppen kan du bära en svartvit randig tröja med en grå vandringsjacka. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en vit vandringsväst. För resten av utseendet kan du bära grå skinny jeans, grå vandringsskor och en grå och svart basebollkeps för att komplettera utseendet.

Ljusröd vandringsjacka med svart och grå tryckta leggings

ljusröd vandringsjacka med svarta och grå tryckta leggings
källa

Inte alla kan se bra ut med färgen på ljusrött. Om du är en av de lyckliga få, prova denna iögonfallande outfit. För att forma utseendet kan du bära en röd t-shirt med en röd vandringsjacka med huva. Kombinera dem med svartvita tryckta leggings. Använd vita sneakers för att göra utseendet avslappnad.

Mörkblå vandringsjacka med huva och grå passform med grå löpbyxor

Mörkblå vandringsjacka med huva och grå passform med grå löpbyxa
källa

För att få denna sportiga och ladylike vandringsdräkt är valet av färg och snitt mycket viktigt. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en mörkblå vandringsjacka med huva. Kombinera dem med grå bomullsbyxor. Använd vita sneakers för att komplettera outfit med en ungdomlig och enkel touch.

Svart militärjacka med ljusblå chambray-skjorta

svart militärjacka med ljusblå chambrayskjorta med knappar
källa

Ibland kan du bära andra typer av lätt överdimensionerade jackor som en vandringsjacka. Till exempel kan du bära en svart militärjacka för vandring. Du kan enkelt para ihop den med en blå chambray-skjorta och en grå stickad halsduk för toppen. Använd svarta skinny jeans och kamelvandringsskor för att göra klädseln aktuell.

Grå vandringsjacka med vit minikjol och svarta leggings

grå vandringsjacka med vit minikjol och svarta leggings
källa

Å andra sidan kan du också bära en vandringsjacka som en casual jacka som en del av din street outfit. Till exempel kan du bära en grå vandringsjacka med en svart stand-up krage tröja och en vit tryckt minirater kjol. Använd svarta leggings och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Varmrosa vandringsjacka med smala jeans tvättade i ljusblått

rosa vandringsjacka med ljusblå tvättade skinny jeans
källa

För att se enkelt och iögonfallande ut medan du vandrar kan du bara ha på dig något chockerande rosa. Till exempel kan du bära en rosa vandringsjacka med huva. Kombinera den med en ljusblå, speciellt tvättad skinny jeans. Använd svarta vandringsskor för att utforma kläderna.

Svart tröja med en brun ärmlös vandringsjacka och smala jeans

svart tröja med en brun ärmlös vandringsjacka och smala jeans
källa

Om du inte vill se tjock ut med en vandringsjacka kan du bära en ärmlös vandringsjacka som också kan ses som en vandringsväst. Du kan till exempel ha på dig en brun väst över en svart stickad tröja. Bär dem med blå skinny jeans och kamelvandringsskor för att komplettera utseendet.

Grå dunjacka med svarta skinny jeans

grå tunn dunjacka med svarta skinny jeans
källa

När vädret blir lite kallare är det bra att ha en tunn pufferjacka som vandringsjacka. Till exempel kan du bära en grå dunjacka med en svart huvtröja för toppen. Bär dem med svarta slim fit-jeans och svarta oxfordskor för ett snyggt utseende.

Blå vandringsjacka med ljusgrå minishorts

blå vandringsjacka med ljusgrå minishorts
källa

För ett ungdomligt och lättillgängligt utseende kan du bära en mörkblå vandringsjacka med en ljusgul resår i linne. Kombinera dem med grå vandringsshorts. Slutligen ha på dig ett par vita besättningsstrumpor och ett par gråa vandringsskor för att slå upp kläderna i stil och vacker.

Här är idéerna för vandringsjackans outfit som jag vill dela med dig. Tveka inte att se dig själv som bäst, även om du bara gör några avslappnade övningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*