Hur man bär utsmyckad klänning

Per definition är en utsmyckad klänning en klänning som har några dekorativa föremål, oavsett om den dekorativa klänningen är paljetter, pärlor eller till och med blommor. Lita på mig, dessa klänningar kan bli riktigt intressanta. För det här blogginlägget har jag faktiskt sammanställt några av de bästa utsmyckade outfitidéerna för dig. Du kommer att se några av de mest eleganta klänningarna liksom några av de mest kreativa klänningarna också.

Vit och guldknäppt klänning


källa

För att starta den här intressanta listan ska jag visa dig en riktigt snygg klänning. Detta är en vit och guldförskönad klänning. De dekorativa sakerna som är fästa vid den vita klänningen är faktiskt guldpalletter. Med dessa gyllene blommönster. Klänningen ser bara bra ut. Gör klädseln komplett med ett par guldklackar med öppna tå.

Svart bodycon-klänning med paljetter

svart bodycon-klänning med paljetter
källa

Som du kanske har gissat är den mest populära typen av utsmyckad klänning paljettklänningen. Vissa människor använder faktiskt de två termerna omväxlande. Här har vi en svart paljett bodycon-klänning som är lämplig för en cocktailparty. Det har till och med några häftiga stammönster. Bär ett par svarta sandaler med öppen tå för att matcha klänningen.

Bodycon Embellished Shift Dress i svart och silver

svart och silver, figurkramande skiftklänning
källa

Ett halvtransparent meshelement i en klänning gör att den ser mer elegant ut. Till exempel har den här svarta och silverfärgade skiftklänningen de halvklara ärmarna som helt enkelt tar klänningen till en annan nivå. Silvermönstret i den svarta klänningen är så snyggt och unikt. Du kan enkelt kombinera klänningen med silverklackade klackar för ett helt elegant och elegant utseende.

Vit, dekorerad knälång klänning med slida

vit dekorerad knälång skiftklänning
källa

Om du inte gillar en utsmyckad klänning som har paljetter som täcker nästan hela klänningen, här är en vit klänning med bara några subtila silver paljetter bifogade. Det är en vit knälång klänning med långa ärmar som bara ser ren och elegant ut. Du kan para ihop klänningen med vita klackar med ett öppet tåband för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Svart tvåfärgad, utsmyckad, figur-kramande maxiklänning

svart tvåfärgad, formpassad, formpassad maxiklänning
källa

För en vacker och elegant look kan du bära den här svarta tvåfärgade maxiklänningen. Klänningens överdel är en svart ärmlös topp med några snygga silvermönster, medan botten är en svart, hög split maxikjol. För att lägga till en särskilt elegant touch kan du bära ett par guldklackar med ett öppet tåband.

Bodycon-klänning i guld och vitt med svart, öppen tåklack

guldvitt, figur-kramande klänning, svart, klackar med öppna tå
källa

Om du letar efter en klänning till ditt nästa cocktailparty som inte kräver att du visar några färdigheter, men en som får dig att blänka bland annat, här är en iögonfallande bodycon-klänning utsmyckad i guld och vitt. Koppla bara ihop den här klänningen med svarta klackar med öppen tå så är du redo att lysa.

Ljusrosa ren chiffongklänning med en axel

vit axelbandslös chiffongklänning
källa

Några av de nämnda klänningarna är verkligen märkbara. Vissa av dem kan till och med ses som aggressiva. För en titt bredvid, kanske du vill överväga denna ladylike chiffongklänning. Det är en vit axelbandslös chiffongklänning dekorerad med blommor. Med sin blekrosa bakgrund och vita blommiga tryck ser klänningen bara vacker ut. Använd den med ljusrosa klackar som passar perfekt till klänningen.

Vit A Line blommig klänning

vit en linje blommig klänning
källa

I likhet med föregående klänning är den här också en klänning dekorerad med blommor, men den här gången är det en vit klänning med A-linjesnitt. Istället för att se ut som flickan bredvid, para ihop klänningen med vita klackar och en guldväska för en feminin och något mer mogen look.

Svart maxiklänning med spagettiband

svart blommig maxiklänning med spagettiband
källa

Detta är en vacker och elegant klänning som kan locka folks uppmärksamhet utan att visa mycket hud. Det är magin med ett halvtransparent nätöverdrag. Klänningen är i grund och botten en svart klänning med spagettirem och maxi-blomdekoration och halvmaskiga ärmar. Para ihop den med svarta öppna tåklackar för denna uppfriskande och anmärkningsvärda outfit.

Svart och silver utsmyckad klänning

svart och silver dekorerad klänning
källa

Detta är en svart och silver slipklänning som ser ganska snygg ut. För att få ett svalt och mörkt utseende kan du bära svarta fotkängor som följer med klänningen.

Silver långärmad bodycon-klänning

silver, figur-kramande långärmad klänning
källa

Det här är en av de klänningarna med extremt sexiga snitt som är välbalanserade med några eleganta detaljer. Det är en långärmad bodycon-klänning i silver med en djup V-ringning. De eleganta silverfärgade paljettdetaljerna gör den djupa V-halsdesignen mer naturlig. Bär bara klackar i silver med öppen tå för att komplettera denna underbara outfit.

Ljusrosa och röd dekorerad chiffongklänning

ljusrosa och röd dekorerad chiffongklänning
källa

Detta kan vara en kontroversiell klänning att ta med på den här listan. Klänningen är så svår att ta av sig att den är så lätt att ha på sig och ser obekväm ut. Ändå känner jag att den här klänningen har potential att vara en av de klänningar som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden, förutsatt att du har rätt karaktär för att få fram klänningens skönhet. För att utforma den här rosa och röda utsmyckade chiffongklänningen, använd ljusrosa öppenremmar för en elegant twist för att komplettera outfit.

Black Pearl utsmyckad Bodycon klänning

figur-kramande klänning med svart pärla
källa

Som tidigare nämnts är paljetter inte de enda dekorativa element som du kan lägga till en klänning. Här är en bodycon-klänning med svarta pärlor. Överraskande, så elegant och dyrt som pärlorna låter, är resultatet faktiskt en bedårande klänning. Använd ett silveröppnat ankelband för att avsluta din outfit med elegans.

Vit miniklänning i chiffongblomma

vit chiffong miniklänning med blommönster
källa

Klänningen driver verkligen min fantasigräns. Det är en vit mini chiffongklänning som använder färgade konstgjorda blommor som ett dekorativt element för klänningen. Jag skulle rekommendera att du bär sandaler i boho-stil för ett helt uppfriskande utseende.

Vit och rosa utsmyckad flare miniklänning

vit och rosa dekorerad flare miniklänning
källa

För en damliknande look kan du bära den här vackra vita och rosa utsmyckade flare-klänningen som har så många raffinerade och eleganta detaljer. Bär vita klackar i ankelremmen för att komplettera din helt vita outfit.

Hoppas att du gillar den här listan med utsmyckade kläder. Om du vill se fler outfitidéer finns det tusentals fler outfitidéer som väntar på att upptäckas på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*