Hur man bär utrustad t-shirt

Hur man bär utrustad t-shirt

För er som behöver klä sig mer formellt på jobbet på vardagar, är det ingen tvekan om att ha på sig något ledigt på helgen är ett utmärkt alternativ för att visa upp den jordnära och avslappnade sidan av er. Du kan helt enkelt bygga din street street outfit runt en monterad T-shirt. Vid första anblicken kan det verka lite för enkelt och alldeles för avslappnat. Men när du väl vet hur du utformar det på ett ungdomligt och snyggt sätt kommer du att se vinden som följer med den. För att visa dig hur du utformar det mer exakt har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för t-shirt outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit t-shirt med blå slim fit-jeans


källa

Till att börja med den här listan över mycket avslappnade men ändå attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en mycket klassisk outfit. Det finns inget mer klassiskt och ikoniskt än att bära en vit, anpassad t-shirt av hög kvalitet. Koppla ihop den med ljusblå slim fit-jeans och vita sneakers. Det skulle få dig att se väldigt ungdomlig och lättillgänglig ut.

Grå t-shirt med passande tryck och blå slim fit-jeans

grå t-shirt med passform och blå slim fit-jeans
källa

För dig som undrar om du faktiskt kan bära en skjorta på fredagar, jag slår vad om att du kan så länge klippningen av alla bitar passar bra. Använd en grå t-shirt med grafisk passform och blå skinny jeans för att forma detta utseende. Lägg till ett par svarta balettlägenheter och en läder axelväska till mixen för en elegant touch.

Senapsgul och vit randig t-shirt med ljusblå jeans med smal passform

Senapsgul och vit randig t-shirt med ljusblå jeans med smal passform
källa

Här är en mycket ungdomlig och glad, enkel outfit att bära för en avslappnad hangout. För toppen, använd bara en senapgul och vit horisontell randig t-shirt. Kombinera den med en ljusblå jeans med smal passform. Använd ett par vita sneakers för skorna för att hålla sakerna riktigt enkla och rena.

Ljusgul t-shirt med mörkblå skinny jeans

Ljusgul, t-shirt med mörkblå skinny jeans
källa

Som du kan se från föregående outfit kan du lägga lite gulare till att se dig lite lyckligare ut. Den här gången bärs en ljusgul t-shirt som den övre halvan av denna street outfit. Koppla ihop den med mörkblå skinny jeans för en kontrast. Bär ett par vita sneakers eller ett par klassiska svarta och vita låga topp Converse för att komplettera utseendet.

Svart, något förkortad, passande t-shirt med mörkblå jeansshorts

svart, något förkortad, skräddarsydd t-shirt med mörkblå jeansshorts
källa

För att se sportig och ungdomlig ut, använd den svarta, något beskurna grafiska t-skjortan som bara visar en tum av din hud i midjan. Koppla ihop den med ett par mörkblå jeansshorts. För skorna skulle vita vita sneakers passa perfekt för resten av kläderna.

Svart, vit och rosa blommig t-shirt och grå slim fit byxor

svart vit och rosa blommig t-shirt med grå slim fit-byxa
källa

Vanligtvis får en passande t-shirt dig att se ganska ungdomlig och pojkig ut, men inte den här gången. T-shirten här är en svart, rosa och vit t-shirt med blommönster som ser väldigt feminin och sofistikerad ut. Du kan para ihop den med ljusgrå slim fit-byxor och nakna platta sandaler för att komplettera detta enkla men unika utseende.

Vit t-shirt med svarta pojkvän jeans

vit t-shirt med svarta pojkvän jeans
källa

Här är ett mycket minimalistiskt och klassiskt svartvitt utseende som är perfekt för avslappnade hangouts och livsmedelsbutiker. För toppen kan du bara bära en vit t-shirt av hög kvalitet. Koppla ihop den med svarta pojkvänjeans. Lägg till ett par svarta och vita low-top Converse till mixen för den extra ungdomliga touchen.

Vit t-shirt med svarta skinny jeans

vitskuren t-shirt med svarta skinny jeans
källa

Att se enkelt och snyggt ut är att använda den svartvita färgkombinationen. Du kan till exempel starta din outfit med en vit och svart grafisk t-shirt. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, håll det svarta och vita temat konsekvent genom att helt enkelt bära vita sneakers.

Grå och vit grafisk t-shirt med minisvetsshorts

grå och vit grafisk t-shirt med mini-shorts
källa

Å andra sidan, om du vill se mysigt och tillgängligt ut, är det mycket meningsfullt att använda ljusgrå som basfärg. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå och vit t-shirt med grå minisvetsshorts för att komplettera din joggingdräkt. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita löparskor för ett ännu sportigare utseende.

Grå tunika-t-shirt med matchande smala jeans

grå t-shirt med tunika och matchande smala jeans
källa

För att se smal och lång ut kan du helt enkelt bära en ljusgrå tunika-t-shirt som kärnan i klädseln. Kombinera den med ljusgrå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par grå och vita canvas sneakers för att se väldigt avslappnad och tillgänglig ut.

Grå tryckt t-shirt med mörkblå jeans och rutig skjorta med slips

grå t-shirt med mörkblå jeans och slips runt en rutig skjorta
källa

Här är en cool och snygg outfit som har en pojkvänstil. För att forma denna outfit kan du bära en grå grafisk t-shirt med mörkblå skinny jeans. Knyt en röd och svart rutig pojkvänskjorta runt midjan. Slutligen ha på dig ett par svarta och vita höga sneakers för att slutföra klädseln i stil.

Ljusrosa titted grafisk tee med vita jeans med raka ben

Ljusrosa grafisk t-shirt med vita jeans med raka ben
källa

För att se lite vintage ut, kan du bära den här ljusrosa tryckta t-skjortan med vita raka, breda jeans. Lägg till ett svart läderbälte till denna outfit ännu mer. Använd svarta loafers för att göra ditt utseende enkelt.

Vit t-shirt med gröna byxor i avslappnad passform

vit t-shirt med gröna corduroybyxor med en avslappnad passform
källa

För att se avslappnad och attraktiv ut, kan du bara ha en vit t-shirt av hög kvalitet på toppen. Koppla ihop den med gröna kordfläktbyxor och vita träningsskor för att göra det minimala utseendet.

Hoppas att du gillade de t-shirt-outfitidéerna som jag presenterade för dig ovan. Prova dem, speciellt om din helgdestination är för avslappnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*