Hur man bär uppskurna jeans

Hur man bär uppskurna jeans

Gillar du att ha slitna jeans någon gång för att se snygga och lite pojkaktiga ut? Om så är fallet kommer du mycket troligt att gilla det här blogginlägget eftersom jag kommer att prata om hur man utformar de beskurna jeansen, en lite mer överdriven och rolig känsla för de beskurna jeansen. Rippade jeans ser vanligtvis väldigt naturliga och subtila ut. Å andra sidan ser klippta jeans ut som trasiga jeans som avsiktligt klipps med en sax. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa skräddarsydda jeansoutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit halvtransparent tröja med ljusblå uppskurna jeans


källa

Låt mig börja den här listan över flashiga och tuffa outfitidéer med en sexig outfit med låg vikt som du förmodligen inte förväntade dig. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en vit, halvskinn, tröja med mockhals och en brun, överdimensionerad väst. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med raka ben. Använd vita sneakers för att avsluta det fantastiska utseendet.

Vit kort t-shirt med ljusblå jeans

vit kort t-shirt med ljusblå jeans
källa

För att forma denna vackra och snygga outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit kort t-shirt med scoop-hals. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans och ett svart, brett läderbälte. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. En svart läderryggsäck är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Chambray slim fit-skjorta med manschettjeans med pojkvän och bälte

Chambray slim fit skjorta med klippta jeans i manschett med manschett och bälte
källa

Här är en väldigt elegant och snygg streetoutfit som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. Bär en grå t-shirt med en ljusblå chambray slim fit-skjorta för toppen. Koppla ihop dem med blå manschettjeans med pojkvän. Lägg till ett brunt läderbälte i mixen för att se extra attraktiv ut. Använd ett par bruna stövlar i läder för att göra skorna kompletta.

Svart linne med scoop-urringning och ljusblå pojkvänjeans

svart linne med scoop halsringning och ljusblå pojkvän jeans
källa

Här är en elegant och elegant outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart linne med rund hals. Koppla ihop den med ljusblå jeans för pojkvän. Bär en kamel maxi-kavaj över dessa bitar. Slutligen bära ett par svarta läderhöga klackar för att se snygga och rena ut.

Grå ärmlös topp med svarta, högklippta skinny jeans

grå ärmlös topp med skinniga jeans i svart snitt
källa

För dig som har försökt hårt att komma i bra form och vill prata med ditt resultat naturligt, här är en outfit du kanske vill prova. Använd en grå ärmlös bodycon-topp med en silverkedja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med en urringning. Använd vita klackar med öppna tår för skorna för en uppfriskande touch.

Vit Mock Neck långärmad T-shirt med mörkblå uppskurna jeans

vit långärmad t-shirt med ståkrage och mörkblå jeans med muddar
källa

Detta är en super lekfull och unik outfit som det är roligt att ha på sig då och då vid vänner. För att forma detta utseende, bär en vit passform långärmad kortärmad t-shirt. Koppla ihop den med blåttvättade, manschetterade jeans. Bär ett par blå pumpar för din outfit.

Blå förstörda skinny jeans med en vit, långärmad, kortvarig t-shirt

blå förstörda skinny jeans med vit kortärmad T-shirt
källa

Detta är en blå jean som seriöst skärs upp. Du kan också kalla det blå skinny jeans. Du kan para ihop den med en vit långärmad kropp som kramar beskuren t-shirt för att visa bara lite hud i midjan. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskinnhöga klackar för en elegant touch för att komplettera outfit.

Grå stickad tröja med vit crop top och smala jeans

grå stickad tröja med vit crop top och smala jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna uppfriskande och lågmälda sexiga outfit. Använd en vit axelbandslös crop top med en grå koftatröja. Koppla ihop dem med vita jeans. Använd ett par silver metalliska klackar för skorna. Detta är en perfekt outfit för en cocktailparty.

Svart kavaj med matchande smala jeans

svart kavaj med matchande smala jeans
källa

För att forma denna svala och mörka outfit kan du bära en svart halstopp med linne och en scoop-hals och en svart kavaj på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Slutligen bär en regnbågsfärgad läderhandväska för att lägga lite färg till din snygga outfit.

Svart överdimensionerad kavaj med grå t-shirt med scoop-hals och jeans med muddar

svart överdimensionerad kavaj med grå t-shirt med halsringning och jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt snygg outfit som du kan ha på dig som både en affärs casual outfit och en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå t-shirt med rund hals och en svart överdimensionerad pojkvän. Kombinera dem med ljusblå jeans. Bär ett par svarta canvasdukar för dina skor för att göra utseendet komplett.

Vit Mock Neck Cropped Top med Cuffed Ripped Skinny Jeans

kort topp med vit ståkrage och ribbade skinny jeans med muddar
källa

För att se återhållen sexig och glad ut samtidigt bör du bära den här klädseln. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit beskuren ärmlös grafisk topp. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par svarta utklädda fotkängor för skorna för att slutföra outfit med en uppfriskande touch.

Vit axelbandslös chiffongblus med grå skinny jeans

vit axelbandslös chiffongblus med grå skinny jeans
källa

För att uppnå denna ladylike och vackra outfit kan du ha en vit chiffongblus från axeln som fokus för din outfit. Koppla ihop den med grå skinny jeans. För skorna, ha ett par silverklackar med ett öppet tåband för att se snyggt, glänsande och elegant ut.

Hoppas att du gillade de beskurna jeansoutfitidéerna jag just presenterade. Prova dem och se unika och snygga ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*