Hur man bär ullväst

Hur man bär ullväst

Idag ska jag prata om hur man utformar ullvästen, vilket får dig att se mer elegant och elegant ut omedelbart när du har lagt den över din vanliga outfit, särskilt en affärsavslappnad outfit. Styling är ganska enkelt. Inte bara det, att bära en lång ullväst över en klänning kan ofta få dig att se lång och smal ut. För att visa dig fler coola stylingsalternativ har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för ullvästar åt dig. Låt oss nu dyka in.

Grå longline ullväst över en grov stickad tröja


källa

Låt mig börja den här listan med härliga outfitidéer med en mycket typisk grå västdräkt. För att forma det här utseendet kan du bära en grå turtleneck med en turtleneck och en grå lång ullväst över. För resten av kläderna kan du bära grå skinny jeans och ett par gråa balettlägenheter för att se underskattade men ändå attraktiva.

Ljusgrå maxi ullväst med mock-neck långärmad T-shirt och vaxade jeans

Ljusgrå maxiullväst med långärmad t-shirt med ståkrage och vaxade jeans
källa

Här är en mycket liknande outfit, men den här outfit ser lite mer snygg ut på grund av kombinationen av färger som används. För toppen bör du ha en grå långärmad t-shirt med hög krage eller en tunn liknande tröja. Använd en ljusgrå ullväst i maxilängd över den. Använd svarta belagda skinny jeans och svarta stövletter i läder för att göra din outfit stilfull.

Svart ullväst med vit randig stickad tröja och minikjol


källa

Låt oss nu titta på en mer damliknande outfit med kjol. Bär en vit och svart randig stickad tröja med en svart ullväst över. Kombinera dem med en svart, halvskinnig mini chiffongkjol för att få fram den feminina sidan av dig. Koppla ihop dessa bitar med svarta strumpor och svarta oxfordläderskor för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig turtleneck långärmad T-shirt med grå ull lång väst

svartvitt randig turtleneck långärmad T-shirt med grå ull långväst
källa

För att skapa detta snygga och lättillgängliga utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en mock hals och lägga en grå ull longline vest över. Kombinera dem med raka jeans med blå manschetter och ben och ett par svarta mockafotstövlar med dragkedja. Lägg till en svart läderryggsäck i mixen för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Grå longline ullväst med blå skinny jeans och svart tröja

grå longline ullväst med blå skinny jeans och svart tröja
källa

För att skapa det snygga svart och grå gatutseendet kan du bära en svart tröja med mock-hals med en grå lång ullväst i toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans för att se smal och lång ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Midjeväst med crepe med vit T-shirt och rippade skinny jeans

Midi-väst i crepe med vit T-shirt och rippade skinny jeans
källa

För att forma denna vackra och eleganta outfit kan du bära en crepe midiullväst över en vit t-shirt av hög kvalitet. Kombinera dem med svarta skinny jeans för en snygg touch. För skorna kan du bära ett par röda mockabalettlägenheter för att se ännu mer feminin ut. Avsluta med en elegant mini-axelväska med leopardtryck för en mer mogen look.

Grå ull longline väst med vit blus och svarta chinos med raka ben

grå ull longline väst med vit blus och svarta chinos med raka ben
källa

För att skapa det snygga och mysiga affärsavslappnade utseendet kan du bära en chiffongblus i avslappnad passform med en grå ullväst i lager. Team dem med svarta raka benchinos och ett par svarta ballerinor. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se mer professionell och elegant ut.

Svart väst med randig långärmad T-shirt och grå skinny jeans

svart väst med randig långärmad T-shirt och grå skinny jeans
källa

Låt oss ta en titt på en mer avslappnad outfit som är lätt att ta av. Bär bara en vit och svart randig långärmad t-shirt med svart ullfärgad väst. Kombinera dem med grå skinny jeans. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att hålla utseendet enkelt och rent.

Crepe longline-väst med svart tröja och vit krage

Crepe longline-väst med svart tröja och vit skjorta med krage
källa

Här är en snygg snygg och elegant lagrad outfit. För att skapa alla dessa underbara lager kan du bära en vit knappad skjorta under en svart tröja, allt under en lång ull crepe väst. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans och ett par ballerina-läppar med leopardmönster för en snygg och sofistikerad finish.

Ljusgrå ullväst med lång turtleneck och turtleneck

ljusgrå ullväst med turtleneck och tröja
källa

För att skapa detta helt gråa, mysiga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en knälång kjol med ett mock-halsbälte och en ljusgrå lång ullväst över klänningen. Det är värt att notera att bältet är ett silvermetallbälte som gör outfit mycket mer iögonfallande. Bär grå balettlägenheter för skorna för att göra utseendet komplett.

Grå ärmlös dubbelknäppt ullrock med svart skiftklänning

grå ärmlös dubbelknäppt ullrock med svart skiftklänning
källa

Här är en väldigt tjock och djärv väst som kan ses som en grå ärmlös dubbelknäppt långlinneullrock. Du kan skapa ett lager i utseende genom att para ihop det med en svart knälängdsklänning. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar eller ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och snygga ut.

Svart skinnjacka med grå väst och matchande shorts

svart skinnjacka med grå väst och matchande shorts
källa

Här är en ganska cool och unik outfit. Du kan bara bära en svart skinnjacka över en grå väst och en vit blus till toppen. Koppla ihop dem med grå ullshorts. För skorna kan du bära ett par svarta oxfordskor för att komplettera klädseln i stil.

Grå ullväst med lång slips och en knälång långärmad klänning med grön midja

grå longline ullväst med en knälång klänning med grön midja och långa ärmar
källa

För att uppnå detta uppfriskande utseende kan du bära en grå ull långfodrad väst över en knälång långärmad klänning med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att se snygga och feminina ut samtidigt.

Hoppas att du tyckte om ullvästens outfitidéer som jag visade dig ovan. Det här är några riktigt lätta att ta av sig kläder som kan förbättra din syn på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*