Hur man bär ullponcho

Hur man bär ullponcho

En poncho är något du kan ha på dig med vilken outfit du helst och du kan förvänta dig att se bäst ut mest av tiden. Emellertid spelar ponchostrukturen en stor roll. Du bör till exempel kunna föreställa dig hur en chiffongponcho skulle se väldigt annorlunda ut än en ullponcho. Idag ska jag gå in på det senare specifikt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för ull poncho outfit för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Grå poncho med turtleneck-ull och smala jeans


källa

Innan jag visar dig den här listan med outfitidéer vill jag bara att du ska veta att du inte kommer att se fantastiska och galna kläder här. Vad du kommer att se istället är några kläder som är lågmälda men underbara. För att starta den här listan visar jag dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan bara bära en grå ullponcho med mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för extra stil.

Ljusgrå ullponcho över ribbstickad tröja

lätt fläckad grå ullponcho över en ribbstickad tröja
källa

Denna outfit här är säkert den mest kreativa på listan. I detalj lagras en ljusgrå ullponcho över en mörkgrå ribbstickad tröja för att skapa några fina lager. Kombinera dem med gråvita randiga vidbyxor och gråklackar med spetsiga tår för att komplettera detta unika och vackra utseende.

Kamel ullponcho med svart knapp upp skjorta

Camel ull poncho svart skjorta med knappar
källa

För ett snyggt och lite unisex-utseende kan du bära en kamoullponcho med svart skjorta med knappar. Använd ljusblå skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar för skinkorna för ett enkelt och rent sätt att komplettera outfit.

Grå ullponcho med en helt svart outfit

grå ull poncho helt svart outfit
källa

Här är en mycket enkel men cool outfit. Allt du behöver göra är att ha en poncho med en helt svart bodycon-outfit för att få den här outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Du kan till exempel ha på dig en svart västtopp med svarta skinny jeans och svarta klackar. Bär en grå ullponcho på västtoppen för att få lite färg.

Svart ullponcho med blå skinny jeans

svarta skinny jeans av ullponcho, blå
källa

För en mycket platt men avslappnad och vacker look kan du bära en svart ullponcho över en svart linne. Bär dem med marina skinny jeans och svarta ballerinaskor för att komplettera utseendet.

Svart och grå rutig ullponcho med vita jeans

svarta och grå poncho-jeans av rutig ull
källa

Nu när vi har tittat på några minimala kläder, låt oss titta på denna outfit som är mer kreativ med färger. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart, grå och vit rutig ullponcho över en grön t-shirt med rund hals. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita sandaler för en uppfriskande touch.

Ljusgrå ribbad poncho med svarta skinny jeans

ljusgrå ribbad poncho svarta skinny jeans
källa

Skärningen av ponchon har en enorm inverkan på det övergripande utseendet. Till exempel har denna grå ribbade poncho ett snitt som ser väldigt mycket ut som en kofta. När du parar ihop den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans får du en snygg och feminin outfit. För skorna kan du bära svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch.

Tribal tryckt grå och vit ullponcho

Tribal tryckt grå och vit ullponcho
källa

Om du tycker att en poncho i enfärgad färg är lite tråkig för din smak, här är en grå och vit stam ullponcho som kan intressera dig. Du kan bära den med en svart turtleneck och mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se eleganta och feminina ut.

Grön poncho med huva med blå mammajeans

grön huva poncho blå mamma jeans
källa

Denna outfit är en relativt smidig lager-outfit som ser vacker och vacker ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit krage skjorta med en grå tröja och låta kragen på skjortan kika ut. Skapa ytterligare ett lager genom att bära en grön poncho med huva över huvan. Koppla ihop dessa bitar med beskurna mammajeans och svarta stridsstövlar för att ge lite robusthet i kläderna.

Svart poncho med Heather Grey löparshorts

grå löpbyxor i svart poncholjung
källa

Outfiten är ett mycket intressant försök att integrera en ullponcho i en sportig outfit. Resultatet är förvånansvärt bra. I detalj bärs en svart ullponcho över en vit T-shirt för toppen. Bär grå löparshorts och vita sneakers för skinkorna för att ge en sportig touch till utseendet.

Svart ullponcho med diskett hatt och läderstövlar

svart ull poncho floppy hatt läder stövlar
källa

För ett snyggt, lekfullt och konstnärligt utseende kan du bära en svart ullponcho med blå skinny jeans. Bär ett par knähöga bruna läderstövlar för skorna för en snygg touch. För att göra kläderna mer unika, använd en svart floppy-hatt för att komplettera klädseln på ett konstnärligt sätt.

Himmelblå poncho gjord av kantad ull med smala jeans

himmelsblå smala jeans med poncho med fransar av ull
källa

För en vacker och damliknande look kan du bära en himmelsblå fransad ullponcho. Använd den med ljusblå skinny jeans med manschetter för att hålla skuggan ljus och uppfriskande. Bär ett par svarta platåklackar med öppna tå för skorna för att ge en feminin touch till detta helt bedårande utseende.

Blå knäppt ullponcho med vit skjorta

blå knäppt vit ull poncho skjorta
källa

Här är en mycket trevlig outfitidé som integrerar en ullponcho i en arbetsdräkt. Du kan också bära en blå poncho med knappar i ull och en vit skjorta med knappar. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att komplettera den här professionella, men ändå mysiga outfit.

Svart poncho över grön tröja med rund hals

svart poncho över grön tröja med rund halsringning
källa

Denna outfit har en mycket intressant användning av färg. Till toppen kombineras en svart ullponcho med en grön tröja med en rund halsringning. För botten kombineras vita raka jeans och svarta stridsstövlar.

Rutig ullponcho i orange och marinblå med svart stickad halsduk

orange och mörkblå rutig ull poncho svart stickad halsduk
källa

För en super chic look kan du bära en orange och marinblå rutig ullponcho med en svart stickad halsduk. Kombinera dem med gråa skinny jeans och bruna läderstövlar för att forma denna fantastiska outfit.

Hoppas att du tycker att dessa ull poncho outfit idéer är användbara. Ullponchon kanske inte är något du ser eller hör varje dag, men det är definitivt något som får dig att se bäst ut. Det är ingen popularitetstävling. Testa dem och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*