Hur man bär Twist Front Top

För dig som gillar att klä mer avslappnat och gillar att bära t-shirts kan du ge din outfit en särskilt snygg touch genom att ersätta din t-shirt med en vridbar topp, som i grunden är en lite snyggare version från kl skjorta är. Ibland kommer den i form av en av-hals-topp eller till och med en djup V-ringad topp, ibland kommer den också i form av en crop top. Oavsett kan du i princip behandla det som om tröjoresultatet vanligtvis är mycket bra. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt snygga idéer för främre outfit. Låt oss nu dyka in.

Vit långärmad topp med djup V-ringning och svarta jeans


källa

För att starta den här listan över avslappnade outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en ganska sexig outfit. Denna vita topp här är en djupt ärmad, djup v-ringning och långärmad topp som ser sexig och elegant ut. Ett par svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor är ett utmärkt sätt att komplettera din outfit.

Tealblå twist framtill med vita skinny jeans

blågrön twist framtill med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en outfit som är super lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en kricka med tre fjärdedelar framtill. Kombinera toppen med vita skinny jeans. För skorna, använd bara ett par klassiska, helt vita lågtoppade Converse för att se avslappnad och snygg ut.

Grå chiffong långärmad topp med V-ringning och vridning fram och blå jeans

grå chiffong långärmad topp med V-ringning och blå jeans
källa

För att uppnå detta eleganta och avslappnade sexiga utseende kan du bära en ljusgrå chiffong långärmad topp med en vridbar front som kommer med en av halsskärning. Kombinera toppen med blå skinny jeans. Bär nakna sandaler för skorna för att ge helhetsutseendet en särskilt uppfriskande touch.

Avskuren vridning framtill med kepsärmar i svarta och vita och grå jeans

kortklippt svartvitt topp med kepsärmar och grå jeans
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att uppnå en tunn midja, här är en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. Bär bara den här svarta och vita beskurna blusen med en twist front med grå skinny jeans. Använd vita klackar för att se uppfriskande och vackert ut.

Vit, djupärmad topp med djup V-ringning och vridna leggings

vit, djupärmad, långärmad topp med V-ringning och leggings med stamtryck
källa

Här är en vit nedkastad V-ringad topp som är svår att dra av, men du kan enkelt byta ut den mot en vanlig V-ringad topp. Den kreativa delen av denna outfit är svarta leggings med stamtryck. Använd ljusrosa ankelremmar med öppen tå för en damliknande look.

Mörkgrå trekvartärm topp med vita jeans och öppna tå stövlar

mörkgrå trefjärdedeltopp med vita jeans och stövlar med öppen tå
källa

För en enkel och ren affärsavslappnad look, prova denna grå och vita outfit. Bär en mörkgrå, tre fjärdedel vridbar topp för toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans. För skorna, ha ett par ankelstövlar med kamelmocka i öppen tå för att se snygga och snygga ut.

Grön Mock Neck Långärmad Crop Top med Blue Jeans

grön långärmad crop top med mock hals och blå jeans
källa

Ett coolt litet knep för att framhäva din smala midja bär en crop top med en replik halsdesign för att hålla fokus helt på magen. Till exempel kan du bära en grön långärmad beskuren front med lång ärm. Koppla ihop den med blå skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Grön, långärmad, tryckt vridningstopp med svarta skinny jeans

grön långärmad topp med blommönster och svarta skinny jeans
källa

Om du letar efter något som får dig att se lyckligare och vackrare ut så är här en härlig outfit för dig. Bär en topp med grönt blommönster med långa ärmar på toppen. Kombinera toppen med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se elegant och lättillgänglig ut.

Grå twist-t-shirt fram med vita jeans

grå twist-t-shirt med vita jeans
källa

Ibland kanske du vill se enkel och avslappnad ut genom att bära skjorta och jeans. Testa i så fall en ljusgrå kortärmad topp med en vridbar front, som i grunden är en något uppgraderad version av at-shirt. Kombinera toppen med vita skinny jeans och ljusrosa läder för att se vacker och vacker ut.

Mörkgrå knuten topp med V-ringning och svarta skinny jeans

mörkgrå knuten topp med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på hur man bär en front framtill på kontoret. För en enkel affärsavslappnad look kan du bära en mörkgrå v-ringad topp och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita leopardtryckta spetsiga tår och en svart läderhandväska för att se professionell och elegant ut.

Blush twist framtill med elfenbenfärgade skinny jeans

grå topp framtill med elfenbenfärgade skinny jeans
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut är det mycket viktigt att välja rätt färger. Till exempel kan du bära en röd långärmad vridbar topp för att se avslappnad och feminin ut. Kombinera toppen med smala jeans i elfenben och ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med damliknande och attraktiva färger.

Svart vriden t-shirt med blå jeans

svart vriden t-shirt med blå jeans
källa

För dig som älskar enkelheten i en svart t-shirt och blå jeanskombination, här är en variant som ser lite mer snygg ut. Bär bara en svart kortärmad vridningstopp med blå skinny jeans. Kombinera dem med vita träningsskor för ett snyggt och uppfriskande utseende. Bär ett vitt halsband för att ge en snygg touch till kläderna.

Vit, beskuren T-shirt med vridning med svart krage och röd kjol

vit beskuren vridbar T-shirt med svart krage och röd skjorta
källa

Låt oss nu titta på en lågmäld sexig outfit som också ser snygg och unik ut. För att forma detta utseende, bär en vit beskuren T-shirt med en vridning fram och en röd midjekjol med hög midja och blommotryck. Använd den med en svart choker och svarta ballerinaskor för ett rent och snyggt utseende.

Ljusrosa twist framtill med blush blazer & chinos

Ljusrosa vridningstopp med en rodnande kavaj och chinos
källa

För en luftig och snygg business casual outfit kan du bära en ljusrosa långärmad vridningstopp med en rodnande rosa kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta chinos och svarta läderklackar för ett enkelt och elegant sätt att komplettera utseendet.

Hoppas att du tyckte om de främsta idéerna på främre outfit som jag just visade dig ovan. Det fantastiska med dessa kläder är att de är extremt lätta att ta av. Prova dessa naturliga kläder och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*