Hur man bär tweedväst

Hur man bär tweedväst

Jag tror att många tror att tweedvästen bara är för män. Det är det lilla tyget som ser fantastiskt ut med den kostym som en man skulle ha på sig. Men med utvecklingen av vår modevärld ser tweedvästen inte bara bra ut för män längre. För att bevisa detta har jag sammanställt en lista över hur en dam kan bära en tweedväst i stil och vacker. Låt mig nu visa dig de intressanta outfitidéerna.

Grå tweedväst med vit knäppt skjorta

grå tweed väst vit knapp skjorta
källa

För att starta listan visar jag dig en unisex och formell outfit. Missförstå mig inte här. Unisex-kläder, särskilt i dagens värld, kan fortfarande få dig att se vacker ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knappar och en grå tweedväst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och rosa klackar för att komplettera detta snygga utseende.

Marinblå tryckt skjorta med knäppning med brun tweedväst


källa

Förutom att kombinera en tweedväst med en vit skjorta eller kostymjacka, vilket är det typiska och formella sättet, kan du också göra det till en del av en snygg streetoutfit. Använd till exempel en brun tweedväst med en mörkblå tröja med knappar. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och bruna läderstövlar för att ge en snygg touch till denna coola och unika outfit.

Grå quiltad tweedväst över vit, långärmad t-shirt med smal passform

grå quiltad tweed väst vit skinny fit långärmad t-shirt
källa

För att göra det lättare att skapa en avslappnad outfit kan du välja en quiltad tweedväst istället för en vanlig väst. För en avslappnad look kan du bära den grå quiltade tweedvästen över en vit långärmad t-shirt. Lägg till ett par blåa skinny jeans och vita sneakers i ekvationen.

Grå pufferväst i tweed med en helt svart outfit

grå tweed puffer väst helt svart outfit
källa

Som vi såg i föregående outfit är en quiltad tweedväst bra som en del av en casual outfit. Alternativt kan en tweed pufferväst se snygg och avslappnad ut, särskilt för vinmakaren. För att forma en grå pufferväst kan du helt enkelt bära den över en svart långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för en snygg helt svart outfit.

Vertikal randig skjorta i marinblå och vit med en grå tweedväst

Marinblå och vit vertikal randig skjorta grå tweed väst
källa

För ett snyggt och avslappnat utseende kan du para ihop en marinblå och vit vertikalt randig pojkvänskjorta med en grå tweedväst. Bär dem med marina skinny jeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet. Alternativt kan du bära vita sandaler för ett uppfriskande och feminint utseende.

Blå rutig pojkvänskjorta med grön tweedväst

blå rutig pojkvän skjorta grön tweed väst
källa

Här är en look som liknar den tidigare, men den här har en helt annan användning av färger, vilket gör att outfit ser ännu mer unikt ut. Bär en blå rutig pojkvänskjorta med en grön väst för toppen. Använd marina skinny jeans och nakna sandaler för att avsluta utseendet.

Quiltad tweedväst i fuskpäls med vit blus

Quiltad tweedväst i fuskpäls, vit blus
källa

Låt oss nu titta på en outfit som använder en kjol istället för byxor för ett mer damligt utseende. För denna outfit kan du bära en vit tryckt blus med en svart tweedväst med fuskpälskrage. Kombinera dem med en svart minikjol i chiffong och sandaler med nakna klackar för att komplettera outfit kreativt och feminint.

Vit t-shirt med tre fjärdedelar och grå lång väst

vit trekvartärmad t-shirt grå långväst
källa

Här är en lagrad outfit som sannolikt får dig att se längre ut. Du kan bara ha på dig en vit t-shirt med tre fjärdedelar och svarta skinny jeans. Bär en lång grå tweedväst över den. För skorna skulle ett par svarta ankelstövlar i mocka vara perfekt för att ge outfit en snygg och feminin touch.

Svart och vit mönstrad lång väst

svart och vit mönstrad lång väst
källa

En lång väst kan ofta dramatiskt ändra klädselns stil. Till exempel kan den här svarta och vita mönstrade långa västen förvandla den ointressanta, helt svarta outfit, som består av en svart västtopp och svarta byxor, till ett mycket snyggt lager. Du kan enkelt kombinera bitarna med svarta spetsiga klackar.

Vit och svart prickig skjorta med grå väst

grå väst med vit och svart prickig skjorta
källa

När klädkoden för din arbetsplats kräver att du klär dig formellt till jobbet kan dina arbetskläder ibland bli lite tråkiga. Men om du faktiskt försöker utöka ditt outfit-spel lite kan du ändå bli väldigt kreativ inom den formella klädkoden. I stället för att ha på sig en vit skjorta kan det till exempel göra stor skillnad att ha en vit och svart prickig skjorta. Du kan kombinera den som vanligt genom att bära den med en grå tweedväst och en svart kavaj. Använd blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för skinkorna för att göra din outfit stilfull.

Grå quiltad tweedväst med svart stickad mössa

grå quiltad tweedväst svart stickad hatt
källa

Här är ett perfekt sätt att bära en grå quiltad tweedväst för vintern. Du kan para ihop den med en svart turtleneck och svart stickad hatt för ett glamoröst utseende. För den nedre delen, använd bara blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att hålla kläderna enkla men snygga.

Ljusgrå Tweed-väst med svarta läderbyxor

ljunggrå tweedväst svarta läderbyxor
källa

Mest typiskt är att du bär en tweedväst med jeans eller en klänning och du förväntar dig att se ganska bra ut. Med de svarta läderbyxorna ser klädseln verkligen unik och förvånansvärt bra ut. Bär en gråmelerad tweedväst med svart kortärmad t-shirt, svarta läderbyxor och svarta mockasko stövlar för att komplettera denna kreativa outfit.

Ljusgrå tweedväst med vit tröja med kåpan

ljusgrå tweedväst, vit tröja med kåpan
källa

En lång väst kan användas för att skapa en snygg klädsel. Du kan till exempel ha på dig en vit tröja med halsringning med en lång ljusgrå tweedväst och jeans. Komplettera din outfit med ljusrosa sandaler för en feminin touch.

Bär med en vit blus och svart minikjol

vit blus svart minikjol
källa

För en damliknande och vacker outfit kan du bära en lång grå tweedväst med en vit blus och en svart minikjol. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna attraktiva, lagerlagda outfit.

Här är tweed väst outfit idéer som jag vill dela med dig. Hittills hoppas jag att du håller med om att tweedvästen inte bara är för män. Testa dem och utöka ditt outfit-spel för skojs skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*