Hur man bär tweedjacka

Hur man bär tweedjacka

Numera har tweedjackor förbättrats mycket när det gäller design och snitt och har gradvis kommit in i den vanliga arbetsklädervärlden. Det fantastiska med dem är att de, precis som vanliga blazers, ser väldigt professionella ut men är mjukare och du kan utforma dem på olika sätt. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några av de bästa idéerna om vad du ska ha på dig med en tweedjacka. Låt oss titta och du bör försöka krydda dina arbetskläder.

Tweedjacka med smala jeans och knähöga stövlar


källa

Jag ska börja listan med en snygg och snygg arbetsdräkt. Till toppen kan du bära en vit skjorta med knappar och en grön tweed-kavaj. Koppla ihop dem med smala jeans och svarta knähöga läderstövlar. Detta är ett snyggt och unisex sätt att utforma en tweed-kavaj. Jag kan se det som en affärsavslappnad outfit för chefer och chefer.

Grå tweedjacka med vit prickig skjorta och jeans

grå tweed jacka polka dot skjorta manschett jeans
källa

För en mjukare, mer feminin look kan du bära en grå tweedjacka med en vit och svart prickig skjorta för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans med manschetter och svarta ballerinor.

Använd den med en vit topp och röda jeans

Tweed jacka vit topp röda jeans
källa

Om du älskar skarpa färger är den här outfitidén något för dig. Bär en grå tweedjacka med vit blus med scoop-hals, svarta balettlägenheter och fantastiska röda jeans. Det är inte lätt att forma de röda jeansen i själva verket, och denna outfit är ett sällsynt exempel på hur man får rätt.

Grön tweedjacka med svart tröja och smala jeans

grön tweed jacka kvinnor outfit
källa

För en vinterdräkt kan du bära en grön tweedjacka med en svart stickad tröja. Bär muddade skinny jeans och mocka ankelstövlar för skinkorna. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om mockaskor.

Bär med vit skjorta med knäppning och halsduk

Tweed-jacka med knäppning och skjorta med silkebåge
källa

Denna outfit är unik och elegant och innehåller en bow scarf. Du kan uppnå utseendet genom att bära en vit skjorta med knappar, tweedjacka och en sidenhalsduk för toppen. Svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor är ett bra komplement till denna outfit. Jag gillar verkligen den här outfit eftersom det inte är lätt att bära en båghalsduk så naturligt.

Använd den med en grön tröja med hög hals och beige klänningbyxor

Tweed blazer grön hög hals tröja beige kostym byxor
källa

För en sofistikerad, klok och professionell outfit som är perfekt för jobbet, speciellt om du är lärare eller professor, kan du bära en grön höghalsad tröja, tweed-kavaj, beige byxor och svarta klackar.

Oversized tweed-kavaj över vit kofta och smala jeans

Oversize tweed blazer vit cardigan jeans outfit
källa

För en helt elegant look kan du bära en vit kofta och dra en grå tweedjacka över axeln. För skinkorna kan du helt enkelt bära smala jeans och svarta klackar. Detta är bara en fantastisk demonstration av hur elegant och vackert du kan se ut om du gör den draperade jackan över axeltricket korrekt.

Bär med vit västtopp och jeans

Tweed jacka vit väst topp jeans
källa

Eftersom det finns fans av komplexa kläder med vackra lager som den tidigare idén finns det alltid fans som stöder minimala kläder. Denna outfit består till exempel av en vit västtopp, en tweedjacka, smala jeans och svarta klackar. Så enkelt som det verkar, gör tweedjackan att outfit fortfarande ser tillräckligt professionell ut för att användas som en affärsavslappnad arbetsdräkt.

Använd den med en vit blus och grå skinny jeans

vit blus grå jeans tweed jacka
källa

Det här är en snygg arbetsdräkt som är lätt att ta av sig eftersom den inte är lika passform som de flesta outfitidéerna på listan. Outfiten består av en vit blus och en överdimensionerad grå tweedjacka för toppen med grå skinny jeans och svarta klackar som botten. Den lösa toppen och det snäva nederdelen hjälper dig att se smalare ut även om du inte har en sund överkropp.

Tweedjacka med vit topp och pojkvänjeans

Tweed jacka pojkvän jeans outfit
källa

Hittills har jag nämnt många kläder som använder skinny jeans eller leggings som underdel. I det här fallet ska jag visa dig hur en tweedjacka ser ut med löst sittande jeans som pojkvänjeansen. För att se cool och kausal ut kan du bära en vit t-shirt med en bodycon tweedjacka för toppen. Koppla ihop dem med knutna och rippade pojkvänjeans och svarta klackar. Kom bara ihåg regeln att om du vill se smal och lång ut, ha antingen löst-topp-tätt-botten eller tätt-top-löst-botten. De bär inte en löst-topp-lös-botten och förväntar dig att du ser smal och elegant ut.

Grå tröja, manschettjeans och vita klackar

Tweed jacka grå tröja vita klackar
källa

Här är en annan outfit med en draperad jacka över axeln, men den här är en sötare version som är särskilt lämplig för små damer. Bär bara en grå tröja med en kort tweedjacka över axlarna. Använd ljusblå mamma jeans med vita klackar. De höga midjan jeansen rör sig optiskt upp i midjan, så att du ser längre ut. Förresten, du kanske är intresserad av att kolla in vårt blogginlägg om styling mom jeans.

Tweedjacka med svarta läderbyxor

Tweedjacka svart läderjacka
källa

Ett snyggt sätt att bära tweedjackan är att balansera den mogna och feminina känslan i tweedjackan med något mörkt och coolt som de svarta läder leggings. Som ett exempel kan du bara bära en vit linne och tweedjacka för topp och botten, svarta leggings och vita sneakers.

Använd den med svarta leggings och knähöga stövlar

Tweed jacka polo shirt klänning leggings
källa

För en uppfriskande outfit som använder några smarta skiktningstrick kan du ha på dig en poloklänning under en tweedjacka. Kombinera dessa delar med leggings och svarta knähöga läderstövlar.

Tvådelad uppsättning bestående av en krämfärgad tweedjacka och pennkjol

tvådelad tweedjacka pennkjol
källa

Det finns många fina tvådelade set som du kan bära som formella arbetskläder. Som ett exempel på detta ser denna krämfärgade tvådelade uppsättning bestående av den krämfärgade pennkjolen och tweedjackan både professionell och feminin ut.

Randig jacka & rutig byxa

randig tweedjacka rutig kostymbyxa
källa

För ett fashionabelt och unikt utseende kan du kombinera en randig tweedjacka med svartvita rutiga byxor. Ett par svarta loafers kommer att ge lite personlighet till denna outfit.

Hoppas att du gillar den här listan med intressanta idéer om tweedjackor. Jag är övertygad om att att leka med styling av en tweedjacka kan lägga till mycket variation i dina arbetsutrustning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*