Hur man bär tweedbyxor

Hur man bär tweedbyxor

För de av er som behöver klä sig formellt för att arbeta, bär ni svarta klänningbyxor eller en svart penskjol hela tiden? I så fall finns det ett blogginlägg här som du kan använda för att lägga till lite variation i din arbetsdräkt. Jag ska prata om hur man utformar tweedbyxorna för kvinnor. För att visa dig de bästa idéerna har jag sammanställt några mycket snygga tweed-byxdräkter och lagt dem på en spännande lista. Låt oss nu kolla in det.

Crepe lång ullrock med grå tweedbyxa


källa

För att starta listan ska jag visa dig en snygg och professionell vinterutrustning. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit topp med en crêpe färgad lång ullrock. Koppla ihop dessa bitar med grå breda tweedbyxor. För en liten överraskning, bära svarta oxfordskor för att ge din outfit en snygg touch.

Grå rutig tweedbyxa med ärmlös kavaj

grå rutig tweed byxor ärmlös kavaj
källa

Detta är en bedårande och formell arbetsdräkt. Jag vet att dessa två ord sällan kommer ihop, men den fantastiska utrustningen förtjänar det. För att uppnå det här utseendet kan du bära en chambray-skjorta med en vit tröja med siffra. Bär en ärmlös grå ullkavaj över den. I botten, bär grå rutiga tweedbyxor och loafers av elfenbenläder för att komplettera outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Svart tröja med grå tunna tweedbyxor

svart tröja grå tunna tweedbyxor
källa

Efter att ha tittat på några vinterkläder, låt oss nu titta på en minimal höstdräkt. Du kan definitivt bära tweedbyxor som en del av en enkel outfit. Du kan till exempel kombinera grå tunna tweedbyxor med en svart tröja och svarta loafers. Det är allt. Om du vill se lite mer elegant ut, kan du bära en vit läderhandväska.

Använd den med en guldtröja och svart blommig ullrock

Guldtröja svart blommig ullrock
källa

Detta är ett mycket intressant försök att bära ogräsbyxorna som en gatoutfit. Resultatet är förvånansvärt bra. För att uppnå detta utseende kan du bära en guldtröja med svart ullrock som har blommiga tryck på ärmarna. Kombinera dem med grå, rak benbyxa. Slutför outfit med en annan överraskning i gepardstövlarna.

Ljusgrå tweedbyxa med vida ben och svart motojacka

ljusgrå tweedbyxa med vida ben, svart motojacka
källa

För ett elegant och snyggt streetlook kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en svart motojacka på toppen. Istället för att para ihop dessa bitar med svarta skinny jeans eller svarta läderbyxor för ett svalt och mörkt utseende, para ihop dem med grå, midjeband med bred ben. Dölj ett par svarta klackar under dina byxor så att de ser långa och smala ut. För fler outfitidéer för liknande byxor, se vårt blogginlägg om styling av de höga midjebyxorna.

Krap ullrock med grå tweedbyxa och randig skjorta

Crepe ullrock grå tweed byxor randig skjorta
källa

Detta är en formell och bedårande arbetsdräkt. För toppen bör du ha en svartvit randig skjorta med knappar och en något överdimensionerad crepeullrock. Bär dem med grå tweedbyxor och bruna loafers för att komplettera utseendet. Missa förresten inte detaljerna. Du bör ha ett brunt läderbälte så att du ser smartare och smalare ut.

Grå cigarettklippta tweedbyxor med svart kavaj

Cigarettklippta grå tweedbyxor svart kavaj
källa

Dessa grå tweedbyxor ser ut som byxor med raka ben, men är för tunna över knäna, så de påminner mig om cigarettjeans. För att bära tweedbyxorna i stil kan du para ihop dem med en svart bodycon-tröja och svart kavaj för att se cool och elegant ut. För skorna kan du helt enkelt bära svarta pumpar med spetsiga spetsar.

Grå tweed kostym med vit knapp-up skjorta

grå tweed kostym vit skjorta med knappar
källa

För de av er som måste ha på sig kostym varje dag för att arbeta, kanske man sitter fast på en plats som tycker att kostymer är tråkiga. Inte alls. Hoppas att du håller med mig efter att ha sett denna eleganta kostym. Den består av en ljusgrå tweed slim fit-kavaj och tweedbyxor med avsmalnande ben. Kombinera kostymen med en vit knappskjorta och vita klackar för att se snygg och vacker ut.

Svart tröja med passform för båthals och vidbyxor med vida ben

svart, tätt passande tröja med båthalsringning och vida ben
källa

För en elegant, minimalistisk look kan du bära en svart bodycon båthalströja till toppen. Koppla ihop den med grå tvåbyxor med vidben och svarta stövlar i läder. Bär en grön handväska så att outfit ser lite mer prickigt ut.

Vit ärmlös stickad tröja med mock halsringning och tweed byxor med muddar

vita ärmlösa stickade tröja tweed byxor med mock hals
källa

Det är svårt att föreställa sig hur man stylar tweedbyxorna på ett vackert sätt. Denna outfit visade mig svaret. För att se helt bedårande ut kan du bära en ärmlös stickad tröja med en vit ståkrage och para ihop den med tweedbyxor med en avslappnad passform och muddar. Kombinera dem med ett par vita oxfordskor för att komplettera detta enkla och vackra vita och grå utseende.

Bär med kepsärm Svart topp

svart toppdräkt med kepsärmar
källa

För en cool arbetsdräkt kan du helt enkelt ha på dig en svart keps med kepsar. Bär den med grå utsvängda tweedbyxor och svarta ankelband med klackar med öppna tå för att göra ditt utseende komplett.

Byxor med vida ben och läderstövlar med en mellanhög häl

Byxor med vida ben och mid-rise läderstövlar
källa

Här är ett snyggt utseende med ett par svarta läderstövlar i midkal. Du kan para ihop stövlarna med grå breda tweedbyxor och en svart bodycon mock neck tröja för ett enkelt men vackert utseende.

Röd och svart rutig skjorta med grå vidbenbyxa med vida ben

röd och svart rutig skjorta, grå tweedbyxor med vida ben
källa

Det är väldigt intressant att se hur formella grå tweedbyxor med breda ben kan fungera tillsammans med en röd och svart rutig skjorta som förmodligen är en avslappnad artikel. Resultatet är förvånansvärt bra och attraktivt.

Brun baggy tweedbyxa med en överdimensionerad kavaj

brun baggy tweed byxa överdimensionerad blazer
källa

För en lite unisex och snygg outfit kan du bära en vit knappad skjorta och en lite överdimensionerad svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med bruna baggy tweedbyxor och svarta läderstövlar.

Neonrosa tröja med grå tweedbyxor

Neonrosa tröja och grå tweedbyxor
källa

För en feminin affärsavslappnad look kan du bära en neonrosa tröja och kombinera den med grå tweedbyxor. Komplettera din outfit med svarta spetsiga klackar för en elegant touch.

Här är idéerna för tweedbyxor outfit som jag tror kan krydda dina arbetsdagar. Om du inte är så nöjd med ditt jobb bör listan ovan vara ett bra ställe att börja med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*