Hur man bär turtleneck tunika

Hur man bär turtleneck tunika

Det finns många fördelar med att bära tunikatoppen. Om du till exempel parar ihop den med leggings kan du se lång och smal ut och det kan också täcka ditt magefett när du inte är i din bästa form. Toady, jag ska prata om sköldpadds tunikan som ser mysigare och mer unik ut än en typisk tunikatopp. Vanligtvis kommer den i form av en tunikatröja och den ser helt söt ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina turtleneck-tunika-idéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå turtleneck tunika med höga svarta lår stövlar

grå turtleneck tunika med svarta overknee stövlar
källa

Du kommer att se en lista med kläder som ser både snygga och mysiga ut. Låt mig överraska dig lite genom att visa dig en outfit som använder en coltrua tunika som en superminiklänning. För att forma denna outfit kan du bära den här gråa långärmade turtlenecken som en minitröja klänning. Koppla ihop den med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se superminimal och elegant ut.

Vit långärmad blus med grå randig ärmlös tunikatopp med långärmad tröja


källa

Det här är en unik och iögonfallande outfit som kan ge dig en boost av energi under din arbetsdag. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blus med knappar och en ärmlös tunikatröja med en grå och orange randig turtleneck. Koppla ihop dessa bitar med orange raka benbyxor och svarta läderklackar med spetsiga tår för att se både glada och eleganta ut.

Grå ärmlös ribbad tunika med en collegi och blå jeans med raka ben

grå ärmlös ribbstickad tunika med collego och blå jeans med raka ben
källa

För att skapa denna snygga och unika casual casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en grå ärmlös tunika-tröja med långärmad hals och himmelsblå jeans med raka ben. För skorna kan du bära antingen svarta balettlägenheter eller vita sneakers för att hålla kläderna enkla och rena.

Grå ärmlös tunika-topp med dubbla slitsar och blå flared jeans

grå ärmlös tunikatopp med dubbla slitsar och blå utsvängda jeans
källa

För att skapa det supermysiga och eleganta utseendet kan du ha på dig en ljusgrå ärmlös långärmad tunika-topp med turtleneck och en dubbel slits. Kombinera den med blåblå jeans så att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Du kan dölja ett par svarta ballerinor under dina jeans. Lägg till en brun mocka kopplingsväska för att se mer elegant och professionell ut.

Använd en grå tunikatröja som en superminiklänning

bära en grå tunikatröja som en superminiklänning
källa

För att uppnå detta enkla och rena utseende kan du bära en grå ärmlös ribbstickad tröja med en sköldpaddshals som en superminitröja för att visa upp dina långa ben lite. För att få benens form att se ännu bättre ut, kan du bära ett par svarta mocka lårhöga stövlar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Mörkblå långärmad långärmad tunika med manschettjeans och orange-färgade stövlar

Mörkblå långärmad långärmad tunika med manschettjeans och orange-färgade stövlar
källa

Här är en härlig, diskret outfit som ser naturligt vacker ut och är perfekt för avslappnad dejting och avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du ha på dig en mörkblå långärmad tunika-topp med blå skinny jeans med muddar. Bär ett par orange eller solbränna stövlar i läder för att göra utseendet stilfullt.

Grå, figurkramande tunikatröja med guldläderbyxor

grå, figur-kramande tunika tröja med guld läder byxor
källa

För att se mer märkbar och kantig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en grå, åtsittande turtleneck för toppen. Kombinera den med sällsynta guldbyxor i läder för att se smal och unik ut. För skorna, ha på dig ett par gråa stövlar i läder för att komplettera denna outfit med lite mer stil.

Grå tunikatröja med mock halsringning och svart läder damask

grå tunika tröja med mock hals och svart läder damask
källa

Detta är en ganska minimalistisk outfit som gör att du kan se snygg ut på ett mycket naturligt och diskret sätt. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå, långärmad tunikatopp med en sköldpaddshals. Använd den med svarta läder leggings och svarta mockaskor för att avsluta din outfit i stil.

Svart ärmlös tunika tunika med grå skinny jeans

svart ärmlös tunika med grå skinny jeans
källa

För att skapa detta enkla och coola utseende som du kan bära för att träffa vänner såväl som för att arbeta, kan du bära en ärmlös tunikatopp med en svart turtleneck. Koppla ihop den med grå, ribbad och manschettmager jeans. Bär ett par svarta läderöppnade ankelstövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Ärmlös ärmlös tröja från Heather Grey med svart läderjacka

grå ärmlös grå tröja med svart läder damask
källa

För att forma denna minimala outfit som bara använder tre enkla bitar för att skapa ett snyggt utseende kan du bära en grå ärmlös turtleneck med en turtleneck och svarta läder leggings. För skorna, ha på dig ett par svarta stövletter i läder för att göra det här rena och coola utseendet.

Långfodrad grå ärmlös tunikatopp med vita vidbyxor

grå ärmlös tunika topp med en lång linje och vita, beskurna byxor med vida ben
källa

Detta är en ganska luftig och attraktiv outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. Bär en ärmlös tunikatröja för en topp med en grå sköldpaddshals av medel längd. Koppla ihop den med vita vidbyxor. Lägg till ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för en lite feminin touch. Bär en svart läderväska så att du ser smartare och mer professionell ut.

Grå tunika klänning över svart collegetröja

grå tunika klänning över svart collegetröja
källa

Detta är en mycket intressant tunika-på-tunika outfitidé som du kanske vill prova. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tunikaklänning med tre fjärdedelar och toppa den med en grå tunikatröja för att skapa de vackra och snygga lagren. Bär ett par svarta spetsiga klackar och en svart läderhandväska för att komplettera ditt utseende.

Tunika turtleneck med turtleneck och vita byxor med vida ben

Tunikatröja med turtleneck och vita byxor med vida ben
källa

Detta är en avslappnad och uppfriskande business casual outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär bara en ärmlös tunikatopp med en crêpe turtleneck och vita vidbenbyxor. Bär ett par svarta klackar med öppen tå så att du ser lång och smal ut.

Hoppas att du gillade turtleneck tunika outfit idéer som jag just visade dig. Som du ser ser dessa kläder så luftiga ut och du behöver inte vara i din bästa form för att ta av dig dem. Prova bara och njut av ditt nya utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*