Hur man bär tunika

För dig som älskar det avslappnade att ha på sig en skjorta, kommer du att älska tunika-t-skjortan, som är lika avslappnad och luftig och som en bonus får dina ben att se extra långa och smala ut. Precis som andra typer av tunikor ser tunikat-skjortan bäst ut när den är ihop med leggings eller skinny jeans. Kombinera dem helt enkelt med ett par avslappnade skor eller enkla klackar så att du ser bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt trevliga idéer för tunika-t-shirt-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå långärmad tunika-T-shirt med blå skinny jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer du att se en lista med avslappnade och luftiga kläder, och jag börjar den här listan med en superavslappnad och lågmäld outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå långärmad tunika-t-shirt med ljusblå skinny jeans. Använd vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Ljusgrå tunika-t-shirt med leggings med amerikansk flagga

Ljusgrå tunika-t-shirt med leggings med amerikansk flagga
källa

För att se snyggare och lite mer kantig ut, här är en outfit som du kanske vill försöka sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. För toppen bör du ha en ljusgrå långärmad tunika-t-shirt med långa ärmar och ett par långa svarta avslappnade halsband. Bär dem med leggings från amerikanska flaggan och svarta ballerinaskor för ett unikt och elegant sätt att komplettera din outfit.

Grå Mock Neck T-shirtklänning med kalla axlar

grå tunika t-shirt klänning med kall axel
källa

För att skapa det här sexiga utseendet, kanske du vill ha den här outfit som låter dig visa lite hud på dina axlar. I detalj är klänningen här en grå tunika-t-shirtklänning med en falsk hals och kall axel. Du kan enkelt para ihop den med ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att se ladylike och eleganta.

Svart, axeltryckt tunika-T-shirt med grå lårstövlar gjorda av grå lår

svart, axel-trimmad tunika T-shirt med grå mockaskor
källa

För att forma denna snygga och iögonfallande outfit kan du bära en svart axel t-shirt klänning för att fånga folks uppmärksamhet utan att faktiskt visa för mycket hud. Använd skorna, i stället för klackar eller sneakers, ett par grå lårhöga mockaskor för att se extra långa och smala ut.

Ljusgrå långärmad tunika-T-shirt med kammad fåll och rippade smala jeans

Ljusgrå långärmad tunika-T-shirt med kammad fåll och rippade smala jeans
källa

För att forma detta luftiga och feminina utseende är toppelementet den hemliga såsen. I detalj är tunikatoppen här en ljusgrå långärmad tunika-T-shirt med spetsfåll och kammad fåll som helt enkelt ser attraktiv ut. Använd den med blå skinny jeans och vita sneakers för ett snyggt och rent utseende.

Svart kavaj med lång vit chiffong-t-shirt och metalliska leggings i silver

svart kavaj med vit lång chiffong-T-shirt och leggings i silvermetall
källa

Det här är ganska glänsande och intressant. För toppen bör du ha en svart kavaj med en vit tiffon i chiffong för att se både professionell och damlik ut. Kombinera pjäserna mycket kreativt med ett par silver-paljetter av damaskar. Bär en orange läderhandväska och ett par rosa klackar för att komplettera outfit med några vackra, chockerande färger.

Grå och vit randig långärmad mini tunikaklänning med rund halsringning och filthatt

grå och vit randig långärmad tunikaklänning med rund halsringning och filthatt
källa

För att uppnå detta flickaktiga och lite konstnärliga utseende kan du bära en ljusgrå och vit horisontell randig tunika-t-shirt som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par svarta mockaskor över knäna. För att göra denna outfit mer vacker och konstnärlig, använd en svart filthatt för att krydda ditt utseende lite.

Röd kortärmad tunikaklänning med grå, knähöga stövlar

röd kortärmad tunikaklänning med grå knähöga stövlar
källa

För att uppnå detta enkla och iögonfallande utseende behöver du en skarp färg. I det här fallet är den rosa röda vald för att markera din outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en röd kortärmad tunika-t-shirtklänning. Koppla ihop det med ett par grå, knähöga mockaskor för en damliknande och elegant finish.

Svart tunikatopp med blommönster och rippade skinny jeans

svart tunikatopp med blommönster och ribbade skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära en svart långärmad tunika-t-shirt som har några snygga detaljer med blommiga tryck precis under axelområdet. Kombinera toppen med blå skinny jeans. För att hålla kläderna rena och snygga kan du helt enkelt bära ett par svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Himmelsblå tunika klänning med boho halsband

himmelsblå tunika klänning med halsband i boho stil
källa

Detta är en ganska luftig och konstnärlig outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att forma denna outfit, bär en himmelblå, kortärmad tunika-t-shirt i midilängd som en klänning. Koppla ihop det med ett långt boho-halsband för att se snyggare och ungdomligare ut. Bär svarta bandiga sandaler och en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Grå långärmad tunika-t-shirt med båthalsring och svarta leggings

grå långärmad tunika-T-shirt med båthalsring och svarta leggings
källa

Här är en annan feminin outfit som använder några spetsdetaljer på ett mycket subtilt och smart sätt. I detalj är toppen här en grå långärmad tunika-T-shirt med båthalsring som kommer med spetsdetaljer. Kombinera dem med svarta leggings och svarta ballerinor. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se mer lekfull och konstnärlig ut.

Vit knuten långärmad chiffong tunika T-shirt med långa ärmar och svarta skinny jeans

vit knuten långärmad chiffong tunika T-shirt med vida ärmar och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna coola och eleganta outfit, istället för en enkel tunika-t-shirt, kan du bära en vit chiffong långärmad t-shirt med knutar för att se elegant och feminin ut. För resten av utseendet kan du bära svarta skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Grå Peplum Tunika Mini T-shirtklänning

grå peplum tunika mini t-shirt klänning
källa

För att se slankare och mer ladylike ut, överväga att bära en peplum tunikatopp istället. I detalj, här är en grå kortärmad peplum tunika T-shirt med en scoop halsringning. Koppla ihop det med ett silverlångt halsband och ett par ljusrosa klackar för att göra utseendet damligt och luftigt.

Hoppas att du gillade de idéer som jag just delade med tunika t-shirt outfit För de av er som inte gillar att ha på sig något för flashigt medan de fortfarande vill se vackra ut, bör listan ovan vara en mycket användbar referens för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*