Hur man bär tulpanklänning

Jag har pratat om tulpankjolen tidigare och visat dig hur unik och vacker den kan få dig att se ut. Idag ska jag visa dig något mycket liknande som du kan bära för båda cocktailpartyerna eller som avslappnade kläder. Dagens tema är tulpanklänningen. I grund och botten har den två egenskaper: den höga, låga, tulpanliknande fållen och den inverterade tulpanformen, vilket gör den till en mindre smal version av en formpassad klänning. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för tulipanklänning för dig. Låt oss titta på dem.

Ljusrosa miditulpanklänning med V-ringning


källa

För att starta den här listan med härliga outfitidéer ska jag visa dig en mycket enkel men drömmande outfit som du till och med kan ha på dig som en brudtärnträkt. För att forma detta fantastiska utseende kan du bära en ljusrosa miditulpanklänning med v-ringning. Kombinera den med ljusrosa, spetsiga tåklackar med eleganta paljettdetaljer för att se särskilt ladylike ut.

Vit grimma insamlade midja asymmetrisk tulpan klänning

vit halterneckklänning med samlad midja och asymmetrisk tulpanklänning
källa

Låt oss nu titta på en mer elegant outfit som du kanske vill ha på en cocktailparty. Klänningen här är en vit miditulpanklänning med halterneck och lite asymmetrisk design. Koppla ihop den med ljusrosa ankelband i öppen tå och en svart läderhandväska för att avsluta ditt utseende.

Silver Metallic Belted Pleated Mini Tulip Dress

silver metallic veckad minitulpanklänning med bälte
källa

Denna glänsande outfit är uppenbarligen något som du kan bära till en cocktailparty för att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära denna silvermetalliska veckade minitulpanklänning. Koppla ihop den med en silver fotledsrem med klackar med öppen tå för att komplettera denna anmärkningsvärda och iögonfallande outfit.

Ljusrosa långärmad minitulpanklänning

blekrosa långärmad minitulpanklänning
källa

För att se otydligt och vackert ut på en cocktailparty är det väldigt enkelt att bära en långärmad miniklänning som får dig att se bäst ut medan du ser ut som om du inte riktigt försöker. Till exempel kan du bära en ljusrosa långärmad minitulpanklänning med ljusrosa klackar med öppna tår för att få ett minimalt utseende.

Vit minitulpanklänning med blommönster och vingmotiv

vit minitulpanklänning med kepsärmar och blommönster
källa

För dig som vill bli lite mer kreativ och välja något annat än en heltäckande klänning, kan du bära något lite mer uppfriskande som den här tulpanklänningen med vita kepsärmar och blommigtryck. Ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå är det perfekta sättet att komplettera denna outfit.

Ärmlös ärmlös miniklänning med blommönster och kofta

ärmlös miniklänning med blommönster i svartvitt och kofta
källa

För att se lite mer mogen och feminin ut på en cocktailparty eller till och med ett prom, kan du bära en jacka över din klänning. Till exempel kan du bära en svart kofta över en ärmlös minitulpanklänning med svarta och vita blommor. Bär svarta strumpor och svarta ballerinor för att se ännu mer ladylike ut.

Ljusgrå axelbandslös klänning med tulpanrör

ljusgrå axelbandslös klänning med tulpanrör
källa

Här är en mycket sexig klänning som du måste visa upp axlar och ben. I detalj är det en ljusgrå mini-tulpanrörsklänning med bälte. För att skapa en elegant men ändå ungdomlig outfit kan du bära en silverkopplingsväska med paljetter och ett silveröppnat ankelband för att komplettera utseendet.

Marinblå miditulpanklänning med V-ringning och V-ringning

Mörkblå miditulpanklänning med V-ringning och bälte
källa

Om du letar efter en mycket påfallande och sofistikerad outfit, leta inte längre. Här är en väldigt balanserad och djupt utseende V-ringad miditulpanklänning i marinblå som inte gör att du sticker ut men ändå får dig att se tillräckligt vacker ut. Kombinera bara klänningen med svarta sandaler med remmar för en särskilt elegant touch.

Röd långärmad omlottklänning med midjeband

röd miniklänning med långa ärmband och midja
källa

Vad sägs om att bära något ljust rött för ett mycket iögonfallande utseende utan att behöva visa för mycket hud? Du kan till exempel ha på dig den här röda långärmade mini-tulpanomslagsklänningen. Klänningen är så iögonfallande och vacker i sig. Bär bara svarta klackar med öppna tå för att komplettera kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Marinblå och orange blommig knälång båthalsklänning

knälång klänning med mörkblått och orange blommigt tryck
källa

För dig som har vackra krageben men känner att du har på dig en axelklänning, är lite för mycket utanför din komfortzon. Kanske kan du bära en båthalsklänning istället. Här är till exempel en vacker tulpanklänning med en mörkblå och orange blommig halsringning. Bär den med ljusrosa sandaler med öppen tå för att komplettera ditt utseende.

Knälång tulpanklänning med röd vattenfallshalsringning

Knälång tulpanklänning med röd vattenfallshalsringning
källa

Jag vet att många av er skulle älska att bära en röd klänning till ett cocktailparty eller prom eftersom det är en så populär och iögonfallande färg. Här är en annan klänning som du kanske vill ha på dig. Det är en röd tulpanklänning med en halsringning. Koppla ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för en fin och damliknande outfit.

Röd spaghettirem Hjärtformad halsringning Tulpanklänning

röd tulpanklänning med spagettirem och älskling hals
källa

Låt oss nu titta på ännu en attraktiv varm röd outfit. Men den här gången är det lite sexig outfit. Den röda klänningen här är en miniklänning för tulpan med spaghettiband, älskling. Koppla ihop den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Blå ärmlös mini-tulpanklänning med rosa klackar

blå ärmlös minitulpanklänning med rosa klackar
källa

Detta är en mycket minimalistisk och diskret outfit som fortfarande ser riktigt bra ut tack vare den vackra kombinationen av djupblå och rosa. För att uppnå detta utseende, ha en djupblå ärmlös mini-tulpanklänning och para ihop den med neonrosa, öppna remmar för att se extra feminin ut.

Vit tulpanklänning med djup V-ringning

vit tulpanklänning med djup V-ringning
källa

För att se oskyldig och sexig ut samtidigt, överväga att bära denna vita knälång tulpanklänning med en djup V-ringning. För att få ett mycket minimalt utseende runt klänningen kan du helt enkelt bära ett par vita klackar med öppen tå för att göra den till en helt vit outfit.

Svart minitulpanklänning med draperad vinröd kappa

svart minitulpanklänning med vinröd kappa
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man bär en tulpanklänning till jobbet. För att uppnå detta eleganta och vackra utseende kan du bära en svart ärmlös minitulpanklänning och lägga en vinröd lång kappa över den. För skorna ser gyllene spetsiga tåklackar mer ädla ut.

Hoppas att du gillar idéerna för tulpanklädsel som jag just nämnde för dig. Det är alltid kul att utöka din outfitportfölj lite. Prova dessa kläder och du kanske hittar något som verkligen passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*