Hur man bär tulpan kjol

Hur man bär tulpan kjol

Dagens tema är en mycket speciell typ av kjol som kan få dig att se damaktig och glad ut. Det är tulpankjolen som har den magiska touchen. För er som bär pennkjolar för ständigt arbete och jeanskjolar för hangouts, är tulipankjolen något du kan ha på dig för både arbete och vardag. Den goda nyheten är att den är väldigt lätt att forma och mycket lätt att ta av också. För att göra det ännu enklare har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för tulpankjolar. Låt oss nu dyka in.

Silver tulpan kjol med svart och vit randig t-shirt


källa

De flesta tulpankjolar du kan få från marknaden finns vanligtvis i feminina färger som rosa och blå, eller i mer populära färger som svart, vitt och grått. Men för att starta den här spännande listan med outfitidéer med en liten överraskning, kommer jag att visa dig denna silvertulpan minikjol. Du kan helt enkelt para ihop den med en svartvit randig t-shirt och grå mockaskor för att komplettera denna vackra och iögonfallande outfit.

Grå och vit baseball halvärmad t-shirt med blå tulpan kjol

grå och vit baseball-t-shirt med halva ärmar och blå tulpankjol
källa

Här är en väldigt intressant outfit som ser avslappnad och elegant ut samtidigt. Bär en grå och vit baseball-t-shirt för toppen. Para ihop den med en blå minikjol med tulpaner. Bär bruna läderstövlar med öppna läder för skorna för att ge en feminin och snygg touch till utseendet.

Marinblå tulpan kjol med chambray skjorta

Marinblå tulpan kjol med chambray skjortakälla

För att uppnå ett snyggt och vackert affärsavslappnat utseende, här är en outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en ljusblå knapp ned chambray-skjorta för att utforma denna outfit. Kläm fast den i en marinblå minikjol med tulpaner. Använd ljusrosa mockaballettlägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Vit blus med djup V-ringning, blå tulpankjol och silverbälte

vit djupblus med V-ringning med blå tulpankjol och silverbälte
källa

Här är en sexig outfit som du kanske vill ha på dig för en formell eller halvformell företagsevenemang som en årlig företagsmiddag. Bär en vit långärmad blus med en djup v-ringning för denna outfit. Koppla ihop den med en blå tulpan kjol och ett silver paljett bälte. Kombinera dem med rosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en elegant touch.

Djupgrönt liv med svart tulpankjol

djupgrön kropp med svart tulpan kjol
källa

Ibland när du bär något nära svart ser du lägre ut än när du faktiskt bär svart. Låt mig förklara. Här är en djupgrön sidenskjorta som bara ser snygg och djup ut, en svart kunde ha sett svalare och mörkare ut. Kombinera toppen med en svart tulpan minikjol. Använd den med en svart läderkoppling och svarta klackar.

Vit västtopp med grå siden tulpan minikjol

vit västtopp med grå siden tulpan minikjol
källa

Detta är inte bara en enkel bomullsväst. Om du tittar noga är det faktiskt en figur-kramar, ribbad tröja väst topp. Team toppen med en grå siden tulpan kjol och vita gladiator sandaler för att se snygga och uppfriskande. Bär ett silver subtilt halsband för att krydda saker lite.

Svart minikjol med randig T-shirt med kort ärm

svart minikjol med randig kortärmad T-shirt
källa

För att se avslappnad och snygg ut är det ingen överraskning att du kan göra just det genom att bära en svartvit randig t-shirt. För att utforma den, istället för en blå minikjol i denim som du normalt skulle ha, bära en svart minitulpan kjol och ett par rosa och svarta klackar för att slutföra kläderna.

Basebolltröja med Navy Tulip Rock & Cheetah Clutch Bag

Baseball Tee Navy Tulip Kjol Cheetah Clutch Bag
källa

För att se elegant och avslappnad ut samtidigt kan du kasta in några avslappnade föremål tillsammans med några feminina föremål. Till exempel kan du bära en snygg grå och vit baseball-t-shirt med en djupblå tulpankjol. Bär en feminin cheetah-koppling och svarta ballerina-lägenheter för en feminin twist.

Vit topp med klockärmar och en mörkblå tulpankjol

vit klockärm topp med mörkblå tulpan kjol
källa

Detta är en mycket unik och uppfriskande outfit tack vare de vackra stickningarna och den enkla färgkombinationen. För att polera av den här outfit, vagga en knapplös blus med vita klockärmar och en blå midikjol med tulpan. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och uppfriskande ut.

Svart t-shirt med grå minikjol

svart t-shirt med grå minikjol
källa

Här är en annan mycket enkel outfit som har uppgraderats på grund av tulpankjolen. För att uppnå detta minimala utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en grå minitulpan kjol. Para ihop dessa bitar med svarta öppna tåklackar för att komplettera detta snygga svart och grå utseende.

Vit sidenskjorta med himmelblå tulpankjol

vit spetsskjorta med himmelblå tulpankjol
källa

Om du letar efter en uppfriskande och vacker outfit för en cocktailparty, leta inte längre. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit sidenskjorta med en himmelblå miditulpan kjol. Koppla ihop dem med klackar med öppen tå med silvermetalliska fotledsremmar för att ge en blank touch till detta redan fantastiska utseende.

Svart turtleneck med en grå tweed tulpan kjol

svart turtleneck med en grå tweed tulpan kjol
källa

Detta är en väldigt mysig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut, särskilt på vintern. För att uppnå detta utseende, lägg ihop en svart kabelhalsband och en grå tweed miditulpan kjol. Ett par vita och svarta snörskor med spetsig tå kommer att sammanföra denna outfit.

Svart långärmad crop top med silver minikjol

svart långärmad crop top med silver minikjol
källa

Detta är en mycket attraktiv och reserverad sexig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart kortärmad tröja med stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en minipulpan kjol i silver. För skorna, ha på dig ett par svarta stövletter i läder med öppen tå för att slutföra kläderna. Om du vill lägga till en särskilt elegant touch kan du bära ett silverhalsband för att krydda saker lite.

För dig som letar efter fler sätt att se damlik ut, bör listan ovan med tulpan kjol outfit idéer göra just det. Testa dessa kläder så blir du förvånad över hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*