Hur man bär tryckta leggings

Hur man bär tryckta leggings

Mycket ofta pratar jag om många outfitidéer som antingen fokuserar på toppar eller byxor. Leggings och strumpor används mest för att lägga till lite extra. Mycket intressant, jag vill prata om något helt motsatt för detta blogginlägg. Jag utforskar hur du kan se fantastisk ut genom att sätta ihop en outfit med de tryckta leggingsna som fokus. Jag ska ge dig några av de bästa tipsen om vad du ska ha på dig med tryckta leggings.

Tryckta leggings med knähöga stövlar och långärmad vit t-shirt


källa

Ett av de bästa och enklaste sätten att utforma färgglada och iögonfallande leggings är att bära dem med något vitt på toppen. På så sätt kan du undvika besvärliga färgkombinationer när du bär leggings som har många slumpmässiga färger. Denna outfit består av en långärmad vit t-shirt, leggings och en vit stickad halsduk. Använd knähöga läderstövlar, eftersom de coola faktorerna i läderstövlar perfekt kan balansera leggingsens slumpmässighet.

Ljusblå t-shirtklänning med tryckta leggings och knähöga stövlar

ljusblå t-shirt klänning tryckta leggings
källa

För att vara ärlig har du inte mycket val av färger för din topp som nämnts i föregående outfitidé. Om du inte vill ha en vit topp kan du bära något mycket vitt som en ljusblå t-shirtklänning. I likhet med den tidigare klädseln, lägg till en touch av grovhet genom att bära knähöga stövlar.

Bär med Navy Cardigan & U Neck Black T-shirt

mörkblå kofta med leggings
källa

Alternativt, istället för att välja ett par tryckta leggings som har många färger, kan du välja en som bara är svartvitt. På så sätt kan du bära den med en svart t-shirt och en mörkblå kofta. Om du inte vet hur du ska avsluta, komplettera denna outfit med svarta läderknäskor.

Använd den med en ljusblå tröja och knähöga stövlar

ljusblå tröja knähöga stövlar tryckta leggings
källa

Här är en annan outfitidé som kombinerar den ljusblå toppen och de färgglada leggingsna. Bär bara de tryckta leggingsna med en ljusblå tröja och mittkalvstövlar. Som tillval kan du bära en vit stickad mössa för en touch av söthet.

Jeansjacka och överdimensionerad vit t-shirt

Denim jacka överdimensionerade leggings med T-shirt tryck
källa

Tryckta leggings ser också bra ut med en överdimensionerad vit t-shirt. Bär en inpassad jeansjacka för ett bra förhållande så att du inte ser för slarvig ut. Använd fotkängor för att komplettera den avslappnade outfit.

Blommig leggings med vit långärmad T-shirt och stövlar

Blommig leggings, vit långärmad t-shirt
källa

Dessa leggings ser unika ut och använder vitt som huvudfärg med några rosmönster tryckta. Håll det enkelt genom att para ihop leggingsna med en vit långärmad t-shirt och knähöga läderstövlar.

Flower leggings med svart skinnjacka

blommig leggings svart läderjacka
källa

När det gäller blommiga leggings som använder svart som huvudbakgrundsfärg är det lätt att välja vad man ska ha på sig för toppen. Du kan nästan tänka på leggings som svarta skinny jeans. Du kan bara bära dem med en svart tröja och en skinnjacka för toppen. Använd ett par ljusrosa klackar precis som du skulle med svarta skinny jeans.

Svart blus & blommiga leggings

överdimensionerad långärmad svart t-shirt blommig leggings
källa

Som nämnts tidigare är vitt en färg som är säker att bära med ljust tryckta leggings, de andra två är grå och svart. Mer specifikt ska jag prata om den svarta toppen för denna outfit. Även om jag skulle hävda att en vit topp ser mycket mer uppfriskande ut än en svart topp i en sådan situation, ger svart en mer mystisk känsla. Bär en svart blus som topp för denna outfit och para ihop den med tryckta leggings och rosa klackar.

Bär den med en grå tröja med tröja och bruna knästövlar

grå tröja med halsringning och blommönster
källa

En tröja med mantelhals kan lägga lite variation till din outfit, men du måste göra det rätt för att inte se konstigt ut. Ett bra exempel är att ha på sig en grå tröja med tröja, tryckta leggings och bruna knähöga stövlar.

Kamotryckta leggings med grå kofta

Como-tryckta leggings grå kofta
källa

Om du vill bli kreativ med mönstren i de tryckta leggingsna kan du prova de kamouflaged leggingsna. Kombinera den med en vit t-shirt och en grå kofta.

Bär leggings med blått och vitt tryck med Tiffany Blue Tee

Tiffany t-shirt med blått leggings
källa

Jag måste bara ta med den här outfitidén på grund av den kreativa färganvändningen. Tiffanyblå t-shirt passar bra till de blå och vita tryckta leggingsna.

Blommig leggings med en överdimensionerad vit och svart rutig kavaj

överdimensionerad rutig kavaj med blommiga leggings
källa

Här är en annan outfitidé som inkluderar blommiga leggings. Team dem med en överdimensionerad rutig vit kavaj. Gör kläderna som är ett lågmäldt sätt att klä sig med röda klackar.

Bär med kungsblå t-shirt & svart kofta

kungsblå t-shirt tryckta leggings
källa

Om du är så äventyrlig att du vill prova att ha på dig tryckta leggings i andra färger än vitt, svart och grått och du är säker på att du kan utforma färgglada kläder, bör denna outfit kolla in. Bär leggings med en kungsblå t-shirt, svart kofta och svarta läderknäskor. Du kan hitta fler kungsblå outfitidéer i vårt andra blogginlägg.

Använd den med en vit stickad tröja klänning med en brun väst

vit stickad tröja klänning tryckta leggings
källa

Här är ett annat exempel på att ha en vit stickad tröja med färgglada leggings. Använd en brun väst och matchande stövlar för att lägga till en liten twist.

Grå topp med batv ärmar och blommiga leggings

grå leggings med toppvikt
källa

Kommer du ihåg tricket med att ha på dig en löst, överdel med höga klackar för en feminin look? Du kan göra det genom att ha på dig en grå tröja med fladärmad ärm med leggings och klackar.

Hoppas du gillar listan över tryckta leggings-outfitidéer som jag har sammanställt. För att vara ärlig är de inte lika lätta att ta av sig som till exempel idéer i jeansjacka. De tryckta leggingsna är bara en av de saker som ser bra ut för vissa människor och obekväma för andra. Så jag rekommenderar starkt att du testar dem och ser vilken grupp människor du tillhör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*