Hur man bär tryckta byxor

Hur man bär tryckta byxor

Tryckta byxor är bara inte vad vi bär varje dag. Men tro det eller inte, om du försöker bära dem oftare kan det vara ungefär varannan vecka. Jag är ganska säker på att du hittar några sätt att se unika och fantastiska ut. För det här blogginlägget försöker jag sätta ihop några av de bästa sätten att bära de tryckta byxorna för att hjälpa dig komma med några fina outfitidéer som passar dig men som du aldrig har provat förut. Låt oss titta på dessa idéer nu.

Jeansskjorta med tryckta byxor

Denim skjorta tryckta byxor gul ficka
källa

För en avslappnad och elegant look kan du bära en jeansskjorta med en svartvitt tryckt klänning. Bär sandaler med nakna klackar och en gul handväska för att komplettera denna underbara outfit som är förvånansvärt lätt att ta av.

Bär med silkesvart skjorta

Silkesvart skjorta med blommönster
källa

Det händer inte ofta att jag pratar om sidenskjortor, mest för att de inte är så lätta att sätta ihop med andra bitar. Nu är denna outfit ett sällsynt exempel på bra silkesskjortkläder. Bär bara en svart ned silkesskjorta och svarta blommiga byxor. Du kan välja att bära svarta klackar för en mörkare ton eller blommiga klackar för ett mer balanserat utseende. Ett långt, snyggt halsband kan verkligen hjälpa till att sätta ihop alla dessa bitar.

Blå tryckta byxor med vit blus

blå tryckta byxor vit blus rosa klackar
källa

Istället för de mer populära svartvita tryckta byxorna, låt oss prata om en färg som är mycket mer märkbar: den kungliga blå. Ljusblå tryckta byxor som den här ser fantastiska ut i kombination med en enkel vit blus och rosa klackar. Märker du detaljerna som förbättrar outfit? Ja, det är den blå kristallkedjan som följer med de tryckta byxorna och ger hela outfit bättre balans.

Byxor med blommönster och vit halvtransparent skjorta

Chiffon Semi Sheer White Shirt Byxor med blommigt tryck
källa

Chiffon är ett tyg som du antagligen inte bär så ofta, förutom cocktailparty. Försök att integrera den i din dagliga outfit. Det är förvånansvärt enkelt och resultatet är ofta bedårande. Ta denna outfit som ett exempel. Den vita, halvtransparenta chiffongskjortan ser perfekt ut i kombination med de färgglada vita byxorna med blommönster.

Svarta och vita byxor med läderjacka

svarta och vita byxor svart läderjacka
källa

Välj byxor i svartvitt och du kan se snygg ut och veta hur du utformar dem. Du kan bära byxorna med en vit västtopp, en svart skinnjacka och sandaler.

Bär med en gul knuten skjorta

gul knuten skjorta tryckta byxor
källa

Jag måste erkänna att tryckta byxor inte är vanliga, som består av föremål som jeans och leggings. Men de ser unika ut på ett bra sätt. Och ett coolt sätt att bära ett unikt föremål för att kombinera med ett annat unikt föremål. Till exempel består denna outfit av en gul knuten skjorta med svarta och vita tryckta byxor. Tillsammans ser outfit överraskande bekvämt ut.

Blå slim fit långärmad t-shirt med tryckta byxor

blå byxa med slim fit tröja tryckt
källa

För att utforma de tryckta byxorna mycket snyggt och enkelt, kombinerar du dem bara med en långärmad t-shirt med smal passform. Och om du vill få mer karaktär ur denna outfit, prova en komplex färg som Tiffany blue.

Bär med en grå tröja med flaggärm

svart blommig tryckt byxtröja med batwingärmar
källa

Denna outfit är ett perfekt exempel på hur du kan bära de tryckta byxorna elegant. Bär bara en grå tröja med fladdärmar med svarta blommiga byxor. Ett par fina silverklackar och en vit handväska gör denna outfit så elegant och vacker.

Rutig byxa med djup V-topp

Rutiga byxor med djup V-topp
källa

Med dessa rutiga byxor kan du komplettera en konstnärlig och sexig svartvit outfit. Bär byxorna med en svart djup v-midja och vita sandaler med klack. Det är en enkel men ändå attraktiv outfit för de av er som inte har något emot att visa upp hud.

Bär med vit topp

vita sandaler med byxbyxor i topp
källa

Det här är en annan sexig outfit, men ganska lågmäld. Bär en vit crop top med svarta och vita byxor med hög midja. Att bära den med svarta sandaler passar bra med detta eleganta utseende.

Bär med en grå stickad tröja

ljusrosa stickad tröja byxor med blommönster
källa

För dig som har en fin midja, använd en smal, grå stickad tröja med smala byxor med blommönster och svarta sandaler med klack.

Blommbyxor med en ljusgrön eller gul stickad tröja

Blommbyxor grön gul stickad tröja
källa

Blommönstret spelar en viktig roll i tryckta byxor. Om du vill klä dig gladare kan du välja blommiga byxor med några gula element och kombinera dem med en gul eller ljusgrön stickad tröja.

Marinblå byxor med t-shirt & långt halsband

Marinblå byxor t-shirt långt halsband
källa

För dig som inte är så långa eller som inte har långa ben, kan byxor med hög midja hjälpa dig att se längre ut. Kombinera marinblå byxor med en färgkoordinerad T-shirt och ett elegant långt halsband. Förutom byxor med hög midja kan klackarna visuellt förlänga benens längd ytterligare. Då vill du få människors uppmärksamhet på den övre delen av kroppen genom att bära ett långt halsband.

Bär med en blå skjorta och vit kavaj

blå skjortbyxor med blommönster, vit kavaj
källa

Även om det är lite sällsynt att se tryckta byxor som en del av en formell affärsdräkt. Det kan faktiskt göras. Bär bara en blå skjorta med knappar med de svartvita tryckta byxorna. Koppla ihop dem med en vit kavaj, solida bruna klackar och ett tonat brunt bälte för att komplettera din eleganta outfit.

Här är listan över mina favoritidéer med tryckta byxor. Jag misstänker att inte så många av er är vana vid att ha på sig tryckta byxor, och jag hoppas att detta blogginlägg kan övertyga er om att de är riktigt roliga att leka med. När du integrerar dem i en del av dina vanliga kläder får ditt utseende en extra dimension. Förhoppningsvis kommer du att hitta det här innehållet användbart för att inspirera dig att vidareutveckla din modekänsla och kunskap. Läs också våra andra blogginlägg för många fler outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*