Hur man bär tröja med rund hals

Hur man bär tröja med rund hals

Idag ska jag prata om tröjan med rund hals, mestadels stickade tröjor för att vara exakt. Vid första anblicken kan man tro att tröjan med rund hals bara är en mycket vanlig tröja jämfört med tröja och mock neck tröja och det finns inget att diskutera. När du dyker djupare kommer du att upptäcka att det finns många snygga och vackra sätt att utforma en tröja med rund hals och att visa dig dessa fantastiska outfitidéer är huvudsyftet med detta blogginlägg. Låt mig visa dig några av de bästa idéerna jag just samlat åt dig.

Grå och vit färgtröja med rund hals

grå och vit färgtröja med rund hals
källa

För dig som är lite uttråkad av enfärgade tröjor, här är en grå och vit stickad tröja med rund hals som kan fånga din uppmärksamhet. Välj en något överdimensionerad och kombinera den med mörkblå skinny jeans med muddar. Komplettera outfit med ett par crepe mocka ankelstövlar för att ge en snygg touch till outfit.

Grön och svart stickad tröja med rund halsringning

grön och svart stickad tröja med rund halsringning
källa

Här är en väldigt snygg och avslappnad streetoutfit som du kan uppnå med en överdimensionerad stickad tröja. I det här fallet är det en grön och svart randig tröja med rund hals. Koppla ihop det med beskurna pojkvänjeans och en helt vit låg-topp Converse för att uppnå detta helt coola utseende.

Navy tröja med rund halsringning och skjorta i vit krage

Mörkblå tröja med rund halsringning och vit krage
källa

Du kan definitivt bära en tröja med rund hals som en del av en arbetsdräkt. Ett bra sätt att göra detta är att välja en stickad tröja med rund hals som den här i marinblå och para ihop den med en vit knäppt skjorta och låta kragen kika ut. För botten kan du bara bära kostymbyxor och klackar. Grå och svart kort tweedbyxa och ljusrosa klackar väljs för denna speciella outfit.

Röd tröja med rund halsringning och en uttalad kedja

rött halsband med rund halsringning
källa

Oftast består en tröja outfit av en överdimensionerad eller tjock tröja. Men denna outfit får dig att se smal och lång ut. Du kan göra detta genom att välja en röd rundhalsad tröja med normal passform och stoppa den i smala jeans. Använd ett par kamel chelsea stövlar för skorna. Avsluta med ett uttalande halsband för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Grå stickad tröja med siffra och blå skjorta

grå figur-kramar stickad tröja blå skjorta med knappar
källa

Här är en annan affärsdräkt som är en tröja med rund hals. För en professionell men ändå vacker look, bära en grå stickad figur-kramad tröja över en blå krage skjorta. Använd en grå slim fit-kavaj med båda delarna. På det sättet har du precis skapat tre snygga lager. Kombinera dessa bitar med svarta smala chinos och ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Gulgrå randig tröja med rippade skinny jeans

gula och grå randiga tröjor rippade skinny jeans
källa

För en glad och energisk streetoutfit kan du bära en gul och grå randig tröja med blå rippade skinny jeans. Lägg till ett par bruna mockaskinn i din outfit i stil.

Neonrosa överdimensionerad tröja med rund halsringning och blommig gungklänning

Neonrosa överdimensionerad tröja med rund halsringning och blommönster
källa

Detta är en sådan iögonfallande och feminin outfit. För att uppnå detta bedårande utseende kan du bära en svart blommig gungklänning. Använd en neonrosa överdimensionerad tröja med rund hals över klänningen för ett chockande och snyggt lager. Du kan sedan komplettera klädseln med svarta spetsiga klackar på ett enkelt och snyggt sätt.

Rosa stickad tröja med minikjol i svart läder

rosa stickad tröja svart läder minikjol
källa

Här är en annan damliknande rosa outfit. Den här gången är den rosa lite mindre chockerande och aggressiv och resultatet blir ännu mer bedårande. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära den rosa stickade tröjan med rund hals över en skjorta med en vit krage. Låt slutet av skjortan skjuta ut för att bilda en lagerskikt. Kombinera dessa bitar med en svart läder knapp-up skjorta och svarta spetsiga tå klackar för att visa upp dina ben lite.

Ljusgrå stickad tröja med rund hals och vit väst

ljunggrå stickad tröja med rund halsringning, vit väst
källa

För ett coolt och balanserat utseende kan du helt enkelt bära en grå ljunggrå stickad tröja. Bär en vit väst över den. Bär bara svarta skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar för rumpan för att hålla kläderna påfallande.

Svart, tjock tröja med smala jeans och stövlar

svarta tjocka tröja skinny jeans stövlar
källa

Detta är en svart outfit som ser överraskande uppfriskande och glad ut tack vare de bruna skorna och handväskan. För att uppnå detta avslappnade utseende kan du bära en svart tjock tröja med rund hals och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med bruna mockaskor och en brun läderhandväska för att komplettera detta snygga svart och bruna utseende.

Blågrön tröja med rund halsringning och ljusblå skinny jeans

blågrön tröja med rund hals.  Ljusblå skinny jeans
källa

För att sticka ut från mängden kan du använda en unik och vacker färgkombination, och det är precis vad denna outfit gör. Använd en blågrön stickad tröja med rund hals till toppen. Kombinera den med superlätta blåa skinny jeans och en rosa läderhandväska. För skorna kan du bara bära vita sandaler för att slutföra denna uppfriskande och vackra outfit.

Tredjekantsärmad tröja med svartvitt rutig minikjol

Trövelsärmad tröja, svartvit rutig minikjol
källa

Låt oss nu titta på en arbetsdräkt som använder en kjol istället för byxor. För att forma denna professionella och snygga outfit kan du bära en svart tröja med rund hals och en svartvit rutig minikjol. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Svart, trasig och överdimensionerad stickad tröja med pojkvänjeans

svarta rippade överdimensionerade stickade tröja pojkvän jeans
källa

Detta är en snygg men galen outfit för den äventyrliga personen. För att uppnå detta kan du bära en överdimensionerad svart tröja med rund hals och blå ripade jeans. Klä upp denna outfit med vita sneakers och en svart choker.

Grå beskuren tröja med rund hals över en lång T-shirt

grå förkortad tröja med rund halsringning över en lång T-shirt
källa

Ett sätt att skapa en snygg outfit i lager är att bära en grå beskuren stickad tröja över en lång grå t-shirt. Koppla ihop dem med rippade ljusblå skinny jeans och kamel mocka ankelstövlar för att se enkla men eleganta ut.

Crepe-tröja med normal passform och rund hals över en chambray-skjorta

Crepe-tröja med rund hals över chambray-skjorta
källa

För en fin look bredvid kan du bära en crepe färgad tröja med rund hals över en chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans med manschetter och röda sandaler för att se vackra och attraktiva ut.

Hoppas att du gillar idéerna om tröja med rund hals. Genom att läsa innehållet ovan upptäckte du några nya sätt att bära din tröja med rund hals? Om du gör det, och om du tycker att den här typen av blogginlägg är användbar, har vi massor av fler för dig att hitta på den här webbplatsen. Låt oss titta på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*