Hur man bär tröja leggings

Hur man bär tröja leggings

Leggings är bra för att dina ben ska se särskilt långa och smala ut. Idag ska jag prata om tröja-leggings, en version av leggings som också kan få dig att se väldigt mysig och tillgänglig ut. De ser bäst ut när du parar ihop dem med en tunikatopp eller en tjock tröja. Se bara till att överdelen på dina leggings är täckt av din topp för att se bra ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina idéer för tröja leggings outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad topp med grå tröja och knähöga stövlar


källa

Låt mig börja den här listan över vackra och attraktiva outfitidéer med ett mycket mysigt och sött utseende. För att forma denna outfit kan du bära en vit stickad tröja eller bara en vit tröja klänning. Kombinera den med grå tröja leggings. För resten av klädseln kan du bära ett par svarta läderstövlar i knähöjd och, eventuellt, en vit stickad mössa för att se supersöt ut.

Vit stickad tröja med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder

vit kabelstickad tröja med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Här är en väldigt enkel outfit som består av tre snygga delar. Bär en vit stickad tröja för toppen. Kombinera den med svarta tröjor. För skorna, ha ett par bruna läderstövlar i läder för att slutföra utseendet. Om du måste bära en väska, skulle en svart läderhandväska se fantastisk ut.

Grön stickad tröja med chambray-skjorta och stickade leggings

grön kabelstickad tröja med chambray-skjorta och stickade leggings
källa

För att skapa den här unika och underbara tribal stilen kan du bära en grön stickad tröja över en blå chambray pojkvänskjorta och låta kragen på din skjorta kika ut. Bär ett par svartvita leggings med stamtryck. För skorna, ha på dig ett par bruna läder snörning ankel stövlar för att slutföra utseendet i stil.

Grå stickad halsduk med leggings i kofta och tröja

grå stickad halsduk med kofta och tröja
källa

För att forma denna fashionabla lagerlagring kan du bära en ljusgrå tunikatopp och toppa den med en vit t-shirt och sedan en grå kofta. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en grå stickad halsduk. I botten kan du bära ett par grå tröja leggings och ett par bruna mocka knä höga stövlar för att se snygg och elegant ut samtidigt.

Svart skinnjacka med rutiga tröjor och silverklackar

svart skinnjacka med rutiga tröja och silverklackar
källa

Här är ett mycket enkelt och rent utseende som har en pojkvänstil. För att forma detta utseende kan du bära en svart skinnjacka med en svart tröja med rund hals eller svart t-shirt. Kombinera dem med svarta och vita rutiga tröja leggings eller super tunna byxor. Koppla ihop dem med silver metalliska klackar för att göra utseendet komplett.

Svart peplumtopp med grå leggings med leopardmönster

svart peplum-topp med leggings i grå leopardmönster
källa

Detta är en ganska sofistikerad och elegant outfit som det är lätt för dig att sticka ut från mängden. För toppen bör du ha en svart peplum-topp för att se tunn och lång ut. Stoppa toppen med grå och vita leopardmönstrade leggings. Ett par svarta kantade mocka knä höga stövlar är ett elegant tillskott till din outfit.

Grå Ljunggrå Off The Shoulder-tröja med snörning i kamel

grå ljunggrå tröja med snörskor i kamel
källa

För att se reserverad sexig ut, här är ett ganska naturligt sätt att göra det. Bär en fläckig grå av axelstickad tröja för toppen. Kombinera den med svarta tröja leggings för att göra outfiten mer subtil. Bär ett par bruna läder snörning ankel stövlar för att lägga lite uthållighet i ditt utseende.

Vit crop top med grå tröja damskor och sneakers

vit crop topp med grå tröja leggings och sneakers
källa

Om du letar efter en sportig outfit att ha på dig inomhus och se återhållsam sexig ut, är det här du ska prova. Bär bara en vit kortärmad bodycon crop top med grå tröja leggings. Kombinera dem med vita sneakers med låg topp för en avslappnad finish.

Mörkblå tröja leggings med citrongul miniklänning

Mörkblå tröja leggings med citrongul miniklänning
källa

Vad sägs om färgkombinationen gul och marinblå för att se mer glad och energisk ut? För toppen kan du bära en citrongul ärmlös mini-skiftklänning för att se helt glad och personligt ut. Kombinera den med mörkblå tröja leggings. Använd vita sneakers för skorna för att göra denna outfit ungdomlig och uppfriskande.

Vit, utskuren linne med svart tryckta leggings

Vit skuren linne med svarta leggings
källa

För att uppnå denna unika och avslappnade outfit kan du bära en vit linne med några utskurna ryggdetaljer. Kombinera den med ett par svartvita leggings med ett stamtryck. Bär ett par högklackade mockaskor för skorna för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Vit stickad tröja med grå stickade damaskar

vit stickad tröja med grå stickade damaskar
källa

Här är en underbar stickad-på-stickad outfit som kan få dig att se väldigt vacker och tillgänglig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit stickad tröja med grå ribbade tröja leggings. Bär ett par vita high-top Converse för att se ungdomlig och snygg ut. Lägg till en vit stickad hatt i mixen för att se söt och attraktiv ut.

Vit kofta med grå leggings och knähöga stövlar

vit kofta med grå leggings och knähöga stövlar
källa

Låt oss nu prata om denna kreativt designade outfit. Bär en vit korsblus och en vit kofta på toppen. Kombinera dessa bitar med grå tröja och ett par knähöga stövlar av svart mocka. Använd en stråhatt för att se unik och snygg ut.

Guld dunväst med svartvita tribal tryckta tröja leggings

gyllene dunväst med svartvita stamtröja leggings
källa

Detta är en mycket intressant och snygg outfit som du vill ha på dig på vintern. På toppen bär du en grå ribbstickad turtleneck med en guldväv i väst. Kombinera dem med svarta och vita stamtröja leggings. Använd ett par ljusgrå beskurna stövlar och en matchande grå stickad mössa för att komplettera utseendet i stil.

Här är idéerna för tröja leggings outfit som jag vill prata med dig om. Underskatta inte kraften i dina leggings. De kan verkligen påverka hur du ser totalt sett ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*