Hur man bär tröja Blazer

Idag ska jag prata om tröja-blazern, som har den bästa karaktären av den typiska blazern och tröja-koftan. Det är ganska enkel stil. I själva verket skulle jag hävda att det är ännu enklare att utforma än en typisk svart och marinblå kavaj eftersom den nu ser mycket mysigare och mer naturlig ut. Du kan fortfarande se väldigt snygg och elegant ut med den, men den kommer med lite extra värme som gör att du ser mer tillgänglig ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för tröja-blazer-outfit. Låt oss nu dyka in.

Ljusgrå kavaj i gråmelerad med blus och jeans med kammad halsringning


källa

För att starta den här listan över mysiga och snygga outfitidéer, går jag till en outfit som är fylld med fiffiga detaljer. För att uppnå detta affärsavslappnade utseende kan du bära en ljusgrå, lätt överdimensionerad tröja med en vit korsad kortärmad blus. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och svarta ballerinor för att komplettera detta mysiga och fantastiska utseende.

Grå jacka med vit t-shirt och matchande minishorts


källa

Låt oss nu titta på ett mycket uppfriskande och ungdomligt utseende. Det är en grå och vit outfit som består av en ljusgrå tröja, en vit tryckt T-shirt och vita flytande minishorts. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter eller vita sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Mörkbrun tröja kavaj med blå och vit randig skjorta

mörkbrun tröja kavaj med en blå och vit randig skjorta med knappar
källa

För att få en snygg, luftig och lite unisex outfit kan du bära en blå och vit vertikal randig skjorta med knappar och en brun tröja blazer för toppen. Team dem med blå jeans med raka ben. För skorna kan du bära ett par ljusrosa lägenheter för att komplettera kläderna på ett rent och damligt sätt.

Mörkblå tröja med vit skjorta och ljusa jeans

Mörkblå tröja med vit skjorta och ljusa jeans
källa

För att forma denna platta men smarta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit skjorta och en marinblå tröja. Koppla ihop dem med ljusblå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och eleganta.

Ljusgrå tröja med vit skjorta och svarta skinny jeans

ljusgrå tröja med vit skjorta och svarta skinny jeans
källa

För att få ett mysigt utseende kan du bara välja en ljusgrå kofta eftersom den här färgen är väldigt mångsidig och passar bra i olika färger. För resten av kläderna kan du bära en vit knappad skjorta och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskinn för en snygg touch.

Svart kavaj med blå chambray-skjorta med knappar

svart kavaj med blå chambray-skjorta med knapp
källa

Här är en mycket lågmäld outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en blå chambray-skjorta och en svart tröja för toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett rent och snyggt sätt att komplettera din outfit.

Blush Pink Wool Sweater Blazer med vit t-shirt och blå smal jeans

blush rosa ulltröja blazer med vit t-shirt och blå slim fit jeans
källa

Här är en underbar affärsavslappnad outfit som kan få dig att se både dam och snygg ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit t-shirt av hög kvalitet med en rodnande rosa ulltröja. Koppla ihop dem med blå, smal jeans med hög midja och svarta ballerinor. Lägg till en svart kopplingsväska för att se ännu mer elegant ut.

Grå jacka med svart blus och ullbyxor

grå jacka med svart blus och ullbyxor
källa

För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart V-ringad kortärmad blus och en grå tröjajacka. Kombinera dem med grå, slim fit ullbyxor. För skorna kan du hålla kläderna enkla genom att bära ett par svarta ballerina-lägenheter, eller så kan du se mer elegant ut genom att bära ett par svarta ankelremmar med öppen tå.

Ljusgrå kavaj med vit linne med en urringning och korta jeans

Ljusgrå kavaj med vit linne med en urringning och korta jeans
källa

För att skapa det mysiga och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du ha på dig en vit linne med rund hals och en ljusgrå tröja som topp. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans och grå läderstövlar. Lägg till en ljusrosa läderhandväska i din outfit för ett mer damligt utseende.

Grå tröja-kavaj med svartvit randig t-shirt

grå tröja blazer med svart och vit randig t-shirt
källa

För att uppnå detta mysiga och ungdomliga utseende, kombinerar du inte den ljusgrå tröja-kavajjackan med en vit blus eller en vit T-shirt, utan med en svartvit randig långärmad T-shirt. För resten av kläderna, använd mörkblå skinny jeans och ett par ljusrosa klackar för att komplettera looken i stil och feminin.

Ljusgrå jacka med vit, smal skjorta och mörkblå skinny jeans

ljusgrå jacka med vit, smalskuren skjorta och mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan ungdomlig och till och med uppfriskande outfit som du kan bära på jobbet. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en vit smal skjorta med knappar och en ljusgrå tröja-blazer till toppen. Team dem med mörkblå skinny jeans och leopard ballerinor för att ge utseendet en lite mogen touch.

Använd den med vita V-ringade blusar och leopardmönster

vit blus med V-ringning och lägenheter med leopardmönster
källa

För att skapa detta mysiga och snygga utseende kan du bära en ljusgrå tröja med en vit V-ringad blus till toppen. Team dem med marina skinny jeans och leopardmönster för att se mogna och feminina ut. Slutligen lägg till en mörkgrön plånbok för mer balans.

Ljusgrön ullkavaj med svartvitt tryckt blus

ljusgrön ullblazer med svartvitt tryckt blus
källa

För att skapa detta enkla och uppfriskande utseende kan du bära en grön kavaj med en svartvitt tryckt kortärmad blus till toppen. Koppla ihop dem med svarta chinos och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Ljusgrå jacka med mörkblå, kragefri skjorta med knappar

ljusgrå kavaj med mörkblå skjorta utan krage
källa

För att skapa detta eleganta och eleganta utseende kan du bära en mörkblå skjorta nedåt och en ljusgrå tröja. Använd svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att skinkorna ska se rena och snygga ut.

Hoppas att du gillade de idéer som jag bara pratade om. För de av er som redan gillar att ha på sig tröjor, bör dessa kläder passa dig bra och lägga till lite extra variation i din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*