Hur man bär trenchcoat

Hur man bär trenchcoat

Trenchcoaten är ett livslångt plagg som du måste ha i din garderob. Klippet och färgen på det här stycket har något som gör att du vill bära det igen år efter år.

Personligen har jag ägt en i över sex år. Jag bär den varje vår och höst medan vädret varken är här eller där. De är perfekta för de luftiga dagarna på vägen.

Alla modetidningar nämner den berömda trenchcoaten när de pratar om baskläder. Det är en klassisk bit som kommer att pågå i flera år om du köper den. Det är trenchcoatens attraktion.

Vi har sett många trenchcoats den här modesäsongen. De var mest långa och överdimensionerade. De var också gjorda i lackläder och vinyl. Låter intressant?
Gatustil är den bästa indikatorn för trenden, så jag har sammanfattat några av de bästa outfitidéerna för hur man bär en trenchcoat precis för dig!

Trendig överdimensionerad och lång trenchcoat

Trenchcoat lång överdimensionerad smaragdgrön
källa
Den gröna trenchcoaten är väldigt intressant och elegant. Den smaragdgröna färgen kan kombineras med jeans eller stigbyxor. Du kan blanda stilarna genom att kombinera den sportiga mössan och ankelstövlarna i lackläder. Det är en utmärkt outfit för den trendiga stadsflickan.

Trenchcoat överdimensionerad lång beige beige grå
källa
Att blanda och kombinera olika stilar har aldrig varit enklare. Kombinera din trenchcoat som klassiska casualkläder och en sportig hoodie. Du får den perfekta blandningen av grått och beige.

Trenchcoat lång, överdimensionerad bältesväska
källa
Om du funderar på det ursprungliga sättet att dekorera din trenchcoat, här är det fantastiska exemplet på det. Använd en bältesväska istället för ett bälte eller midjeband! Det ser coolt och väldigt trendigt ut.

Lång överdimensionerad trenchcoat röd
källa
Att kombinera beige och rött är rätt sätt att se fantastiskt ut! Kombinera dina trendiga röda stövlar och den långa, stora beige trenchcoaten. Lägg till en röd halsduk runt midjan på handen som en väldigt cool detalj.

Trenchcoat långa stora röda stövlar
källa
Så vad sägs om långa röda stövlar med den överdimensionerade trenchcoaten? Leandra Medine implementerade detta enkla och eleganta utseende perfekt.

Trenchcoat överdimensionerad lång rodnadrosa
källa
Om du är ett fan av rodnande rosa färg är denna dike perfekt för dig! Du kan utforma den med de mörka jeansen och den vita toppknappen. Det ser väldigt elegant och avslappnat ut. Lägg till en svart väska för att slutföra denna utmärkta outfit.

Trenchcoat överdimensionerad, lång, alla beige
källa
Även om det verkar som en tråkig outfit är det här en mycket elegant och elegant kombination. Allt i en beige outfit, det är ett utmärkt sätt att visa människor hur man ser fantastiskt ut i bara en färg!
Miroslava Duma vet definitivt hur man ska hantera det här fantastiska utseendet.

Trenchcoat överdimensionerad lång brun
källa
Den bruna trenchcoaten är något jag längtar efter. Det ser bara bra ut och kan bäras i nästan vilken annan färg som helst. Slå dig in i den här långa och stora modellen och oroa dig inte för kylan.

Trenchcoat överdimensionerad senap
källa
Du kan forma din senapsgula trenchcoat med de rutiga byxorna och en vit t-shirt för ett superstilig och modernt utseende. Du kan fylla på allt med ett härligt par bruna stiletter. Lägg till stora örhängen som en väldigt cool smykkedetalj.

Gingham trenchcoat
källa
Ginghammönstret på den här kjolen ser fantastiskt ut när den paras ihop med den långa mörkgröna trenchcoaten. Lägg till en klassisk vit knapp så har du den perfekta klädseln för händelserna dagtid. Använd den med fotkängor eller klackar.

Trenchcoat överdimensionerad långblå
källa
Är det inte bra när du kan linda dig in i en pastellblå dike så här och inte oroa dig för häftklamrarna du måste bära nere? För ett elegant och snyggt utseende, använd bara lårhöga stövlar med spetsiga tår.

Trenchcoat överdimensionerad pläd
källa
Detta är ett utmärkt sätt att bära din rutiga trenchcoat. Kombinera den med slitna jeans, mockaskor och en mörkblå tröja. Avslappnad men ändå sättet att se fantastiskt ut.

Trenchcoat med överdimensionerade långa klockärmar
källa
Denna vackra trenchcoat har klockärmar och ett brett midjeband. Färgen är beige vilket innebär att du kan kombinera den med vilken annan färg som helst med hjälp av häftklamrar.

Trenchcoat långa tofflor
källa
Denna outfit kan vara din nya arbetskläderinspiration. Det ser väldigt elegant ut och snyggt. Kombinera din trenchcoat med svarta jeans och den grå tröjan. När du blir trött på klackar, använd svala och trendiga tofflor.

Trenchcoat mocka
källa
Om du gillar mocka, och särskilt den bruna, är den här kappan gjord för dig! Kombinera den med den svarta ormskinnsväskan och blockklackstövlarna.

Trenchcoat överdimensionerad veckad kjol
källa
Om du har funderat på att bära den veckade kjolen med den långa trenchcoaten och det inte verkade vara en bra idé, ska jag få dig att tänka på det. Låt lagerspelen börja!

Trenchcoat överdimensionerade vita stövlar
källa
Kombinera din överdimensionerade trenchcoat med de vita fotkängorna och jeans med hög midja för ett superchick utseende. Du kan lägga till en vintageväska och ett par långa örhängen för att göra det här utseendet.

Regelbunden och rutig trenchcoat

Trenchcoat pläd
källa
Om du vill vara snygg i rutor, bör du definitivt köpa en rutig trenchcoat. Det tar inte lång tid och följer din kropps linje. Du kan bära den med mocka-blusen i färgen varm senap och rippade jeans.

Trenchcoat röd väska
källa
Denna äggskalsvita dike är perfekt för vardagsbruk. Det är ett helt säkert alternativ att ha på jobbet eller affärsmöten. Kombinera den med den röda väskan och de svarta fotkängorna med höga klackar.

Vinyl trenchcoat

Trenchcoat vinyl svart
källa
Patentläder eller vinyl exploderade den här modesäsongen. Detta material har sett mycket på gatorna i modeshuvudstäder. Denna italienska It-Girl har på sig den svarta vinylpälsen med den svarta klänningen och tvåfärgade skor. Det ser elegant ut och mycket sofistikerat.

Trenchcoat vinylröd
källa
Så vad sägs om den röda lacklacken? Det ser ganska excentriskt ut, men också väldigt elegant. Använd den med sammetbyxorna, den vita toppen och de bruna loafersna med ormskinn. Enkelt och elegant.

Trenchcoat vinylplädar
källa
Pläd i kombination med vinyl kanske inte verkar vara den bästa idén, men du måste erkänna att det ser ganska imponerande ut. Bär en trenchcoat med stigbyxor och vitskuren skor.

Trenchcoat är definitivt den biten du måste ha. Du köper den en gång och bär den sedan i flera år. Jag vet inte om det är färgen eller skäret på diket, men det ser så enkelt och avslappnat ut. Och för det måste du älska det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*