Hur man bär tränings Leggings

Att se sportigt och skarpt ut när du spelar sport eller till och med i avslappnade hangouts är att ha en träningsstrumpa en mycket bra idé. Nej, du behöver inte ha de bästa benen för att göra detta. Allt du behöver göra är att veta lite om vad du ska ha på dig med leggings. Det finns också en bonusförmån att bära dessa leggings för träning. De tenderar att hålla dina ben varmare när du bär dem för en jogging på en kall höst eller vinterdag. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för tränings leggings. Låt mig visa dig nu.

Grå och gul bomberjacka med svarta, korta tränings leggings


källa

För att uppnå detta snygga och glada utseende är det viktigt att lägga till något gult i mixen. I det här fallet kombineras en vit T-shirt med en grå och brun sportjacka på toppen. Du kan kombinera dessa bitar med en svart, genvägsträningsgräsklippare. Använd skorna ett par ljusblå och vita löparskor för att se sportiga och iögonfallande ut.

Ljusgul huvtröja med svarta tränings leggings och grå sneakers

Ljusgul huvtröja med svarta tränings leggings och grå sneakers
källa

För att forma denna glada och avslappnade outfit, här är vad du vill göra. På toppen har du en ljusgul, löst sittande linne med rund hals och en ljusgul dragkedja med dragkedja. Kombinera dem med en svart löpare. För skorna kan du bära ett par grå och vita löparskor. Detta är en utmärkt och avslappnad löpardräkt som du kanske vill prova.

Mörkblå basebollkeps med svart linne med en halsringning och träningsbyxor

Mörkblå basebollkeps med svart linne med en halsringning och träningsbyxor
källa

För att skapa detta sportiga och något mer komplexa löpande utseende kan du bära en svartvitt, färgkoordinerad sporttopp. Kombinera den med en svart, beskuren träningsgaiter. Bind en svart kofta runt midjan om du behöver hålla dig varmare efter en körning. Slutligen ha på dig en marinblå basebollkeps och lila sneakers för att avsluta utseendet.

Svart sport-bh-topp med mörkblå träningsstrumpbyxor

svart sport-bh-topp med mörkblå fotledsbyxor
källa

Detta är en trevlig träningsdräkt som du kanske vill ha på dig i gymmet. Det är bättre för träning inomhus än att jogga ute. För att slutföra denna outfit kan du bära en svart sport-BH-topp med en lätt marinblå träningsjacka. Du kanske vill lägga till ett par vita sneakers i mixen för att göra outfit helt rent och avslappnat.

Grå linne över matchande sport-bh-topp och svarta leggings

grå linne över matchande sport-bh-topp och svarta leggings
källa

För att forma den vackra och lågmälda sexiga outfit som faktiskt inte kräver att visa så mycket hud, här är tricket. Du vill ha en grå överdimensionerad sporttopp över en grå sport-bh-topp för ett subtilt och naturligt sätt att visa lite hud. För resten av kläderna kan du bära svarta löparshorts och ett par gula löparskor för att se skarpa och glada ut.

Svart beskuren kofta över sport-bh-topp och löpshorts

svart, beskuren kofta över en sport-bh-topp och löpshorts
källa

Här är en annan outfit som innehåller ett snyggt overlay-trick som kan få dig att se sexig och sportig ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart sport-bh-topp med en svart beskuren kofta. Koppla ihop dem med svarta löpband, vita sneakers och en svart basebollkeps för att komplettera det coola utseendet.

Ljusgrå huvtröja med mörka löpande leggings och vita sneakers

Ljusgrå huvtröja med mörka löpande leggings och vita sneakers
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det mysiga och avslappnade gatutseendet. Bär en vit t-shirt med en ljusgrå huvtröja för toppen. Koppla ihop dem med svarta och gråa leggings i färgblock. För skorna, ha ett par vita löparskor för ett rent och snyggt utseende.

Vit sport-bh-topp med svarta och grå löpbyxor och sneakers

vit sport-bh-topp med svarta och gråa byxor och sneakers
källa

För att se sportigt, skarpt och rent ut kommer en svartvit löpardräkt vanligtvis att hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en vit sportgräsklänning med en svart och grå träningsjacka för att se tunn ut och visa upp midjan på ett naturligt sätt. Koppla ihop dem med ett par vita löparskor för att slutföra kläderna.

Grå crop topp med matchande tränings leggings och svarta löparskor

grå crop topp med matchande tränings leggings och svarta löparskor
källa

För att få denna helt grå lågmälda, sexiga och sportiga löpdräkt, här är vad du behöver göra. Bär en grå sporttopp med en axel. Kombinera den med matchande grå löparshorts. Istället för att ha på dig grå sneakers för ett bokstavligen grått utseende, vill du ha ett par svarta och vita löparskor för skorna för att ge lite mer stil till kläderna.

Grå långärmad T-shirt med en urringning och mörkblå, korta träningsstrumpor

grå långärmad T-shirt med scoop-halsringning och mörkblå, korta träningsjackor
källa

Här är vad du vill göra för att forma det här vackra och mysiga gatutseendet. Bär en grå långärmad t-shirt med rund hals över en svart halter-topp för snygga lager. Kombinera dem med ett par mörkblå löparbyxor. Använd vita sneakers för skor. Lägg till en svart läderhandväska för att förvandla denna träningsdräkt till en streetdräkt.

Vit långärmad, figur-kramande t-shirt med korta leggings

vit, långärmad, figur-kramande t-shirt med korta leggings
källa

Detta är en mycket uppfriskande helvit outfit. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit långärmad t-shirt med en vit beskuren löpband. För skorna, använd bara vita löparskor för att göra outfit mycket rent och uppfriskande.

Svart crop topp med matchande löpeshorts

svart crop topp med matchande löpeshorts
källa

För att få den här enkla, men lågmälda sexiga löparoutfit, kan du bära en svart sport-bh-topp med en svart och grå träningssko. Använd ett par svarta och vita löparskor för att se snygga och skarpa ut.

Hoppas att du gillade de träningsidéer som jag just delade med dig. För de av er som vill se sportiga och vackra samtidigt ut, är dessa kläder något att prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*