Hur man bär tofsshorts

Tofsshortsen är så vackra och är särskilt bra att bära på stranden med en bikinitopp. Dessutom kan du bära den som en del av en avslappnad street outfit. De är inte så svåra att utforma. Du kan bara behandla dem som jeansshorts med en extra boho-känsla för dem. För att ge dig en uppfattning om hur du utformar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för tofsshorts. Låt oss dyka in.

Off The Shoulder vit ruffle topp med blå tryckta tofs shorts


källa

Att åka till stranden betyder inte att du alltid bär en bikini och badar. Ibland kanske du bara vill koppla av lite med dina vänner genom att tillbringa en eftermiddag på ett strandkafé. I sådana scenarier passar denna outfit perfekt. Bär bara en av axlarna vit volangblus med blå och vita tofsshorts. Bär dem med rosa bohosandaler och en rosa handväska för att ge en fantastisk känsla till denna fantastiska outfit.

Vit axelblus med kall axel och tribal tryckt tofsshorts

kall axel vit blus tribal tofs shorts
källa

För de av er som är lite för mycket med tanke på den axelbandslösa toppen kan man istället ha en vit kall axelblus. Kombinera den med tribal tryckta tofsshorts och nakna sandaler för att komplettera detta uppfriskande utseende.

Svart topp med djup V-ringning och svarta och vita tofsshorts

svarta tofsshorts med djup V-ringning
källa

För en outfit som inte bara fungerar som en stranddräkt utan också som en street outfit, använd en svart västtopp med en djup V-ringning och svarta och vita tryckta shorts. Naken sandaler kommer sannolikt att passa bäst med detta, eller så kan du gå för ett sportigare utseende genom att bära vita sneakers.

Tvådelad uppsättning med vitblommig halter toppar och tofs shorts

Tvådelad uppsättning vita blommiga halterneckar med tofsar
källa

För ett absolut glatt strandutseende kan du bära denna tvådelade del, som består av en vit blommig halter-topp och matchande tofsshorts. Jag skulle rekommendera att du blir helt vit genom att bära vita sandaler med din outfit.

Vit t-shirt med tofsshorts

vit tryckt t-shirt tofs shorts
källa

Här är en annan avslappnad stranddräkt. Det är en av de kläderna som du bär när du bara vill gå en promenad med några nära vänner. Inte ett blickfång för att fånga andras uppmärksamhet, bara något bekvämt att bära och chatta med dina vänner. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit t-shirt med blommiga tofsshorts och flip-flops. Använd en stråhatt både för skydd mot starkt solljus och för stil.

Vit topp med korta ärmar och tribal shorts

Kortärmade shorts med vit omslagstopp och stamtryck
källa

Detta är en riktigt kausal men ändå unik outfit som är perfekt för sommarhäng. Bär en vit omslagstopp för toppen, vilket gör outfit lite mer elegant än en vanlig vit t-shirt. Kombinera den med tribal tryckta tofsshorts och vita sandaler för att komplettera den minimalistiska outfit.

Svarta shorts med vit jeansskjorta

svarta shorts vit denim skjorta outfit
källa

Även om tofsshorts vanligtvis erbjuds i form av strandshorts och tryckta shorts, är de ibland mer eleganta, som de svarta shortsen som visas på bilden. Du kan enkelt kombinera shorts med en svart västtopp och en vit jeansskjorta. Gör kläderna mycket kreativa med silvergladiatorsandaler.

Vit boho-blus med svarta tofsshorts

vit boho blus svart tofs shorts
källa

För ett elegant utseende kan du bära de svarta tofsshortsen, som är svarta fransade jeansshorts. Koppla ihop shortsen med en vit boho-blus och ett snyggt par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet. Bär ett par svarta läderarmband för den extra boho-känslan.

Grå tryckt t-shirt med röda shorts

grå t-shirt röda shorts
källa

För ett mycket unikt utseende kan du spela med en mycket intressant färgkombination som kombinationen av rött och grått. Bär bara en grå t-shirt med röda tofsshorts och naken gladiator sandaler för en mycket snygg, avslappnad outfit.

Röd ärmlös topp med grå och vita randiga tofsshorts

röd ärmlös topp grå och vit randig tofsshorts
källa

Jag kallar denna outfit en hotelldräkt. Vad jag menar med en ”hotelldräkt” är den typ av kläder som du skulle ha på dig för att gå runt hotellet och dess omgivningar efter att du checkat in och lagt dig in i ett rum. För att uppnå detta avslappnade och avslappnade utseende, använd bara en röd ärmlös topp med randiga tofsshorts och svarta sandaler. Bär en liten handväska för att röra dig i ett extremt avslappnat läge.

Vit kort halter-topp med matchande shorts

vit, kort halstopp med matchande shorts
källa

Här är en enkel och lågmäld sexig outfit. Bär en tvådelad uppsättning bestående av en vit beskuren halterneck-topp och vita tofsshorts. Komplettera din outfit med vita sandaler för en minimalistisk men ändå fantastisk look.

Vit oversize knapp-up skjorta med svarta och vita shorts

vita, överdimensionerade shorts med knapptryckt skjortatryck
källa

Det är lite kontraintuitivt att bära ett par boho-tofsshorts med en vit knäppt skjorta. Men resultatet verkar ganska bra. Kombinera dem med en unik svart boho-väska och nakna sandaler för att komplettera denna uppfriskande outfit.

Svart filthatt med vit stamtopp och svarta shorts

svart filthatt vit stamtopp
källa

Du kanske vet att denna outfit redan har dykt upp, men utan den svarta filthatten. Det är precis där jag visar denna outfit på den här listan. Jag vill visa dig att en svart filthatt kan bäras för att ge en intensiv konstnärlig känsla för hela outfit. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig en svart filthatt.

Vit västtopp med ljusrosa tofsshorts

vit väst topp ljusrosa tofs shorts
källa

En färgkombination av vitt och rosa fungerar ofta för ett damliknande utseende. Använd till exempel en vit västtopp med ljusrosa tofsshorts. Lägg till lite kontrastfärg genom att bära bruna sneakers och handväska i brunt läder.

Vit axelbandslös topp med blå tryckta shorts

vita axelbandslösa blå tryckta shorts
källa

Denna outfit visade sig lite tidigt, men med skor och en handväska. Jag vill visa dig denna outfit igen här så att du vet att en sådan outfit är perfekt att bära som ett alternativ till en bikini på stranden.

Hoppas att du gillade att läsa den här listan över några riktigt bra tofs shorts. Låt oss prova kläderna och ha kul med stylingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*