Hur man bär tofsklänning

Ibland gör de små detaljerna stor skillnad för en klänning. Ett bra exempel är tofsklänningen. Oavsett om tofsdetaljerna läggs till i en gungklänning, en mantelklänning eller en axelklänning, får de klänningen så mycket trevligare och mer attraktiv ut. Huvudsyftet med detta blogginlägg är att visa dig några vackra tofsklänningar med olika stilar och snitt så att du kan lära dig att utforma dem från dem. Jag har samlat ihop några av de bästa idéerna om tofsdräkter och jag ska visa dig nu.

Vit miniklänning med volang, tofs


källa

För att starta listan ska jag visa dig den här outfit som är helt vacker och elegant. För att uppnå detta utseende, bär en vit mini-volangklänning med en axel. De färgglada tofsarna tar den redan vackra klänningen med ena axeln till en annan nivå. Koppla ihop klänningen med nakna sandaler för att göra en enkel men underbar outfit.

Svart kortärmad tofsskiftklänning

svart kortärmad skiftklänning med tofs
källa

Efter att ha tittat på en riktigt uppfriskande outfit, låt oss vända 180 grader och titta på den svarta outfit. Du kan bara bära en svart tofsskjortklänning med stråhatt för ett mörkt och konstnärligt utseende. Kombinera dem med nakna sandaler för att komplettera kläderna tillfälligt.

Vit halvärmad tofs-miniklänning

vit halvärmad tofs-miniklänning
källa

Detta är en vacker och vitt vit miniklänning med guld paljetter och tofsdetaljer. Med en klänning som ser så bra ut ensam behöver du verkligen inte göra mycket för att forma den. Koppla ihop den med ljusrosa ankelband i öppen tå för att komplettera denna outfit som ser feminin och bedårande ut.

Vit ärmlös tofsklänning

vit ärmlös tofsklänning
källa

Här är en annan mini gungklänning. Men den här gången är det en ärmlös tofsklänning med halterneck. Detta är en perfekt strandklänning som ett alternativ till en bikini. För skorna, ha ett par nakna sandaler i boho-stil för att se bäst ut.

Halsklänning med gulddetaljer i paljetter

Halter klänning detaljer i paljetter
källa

Du kan bära den här vita kroppskramande halterneckklänningen med guldfärgade paljetter och tofsdetaljer till ett cocktailparty eller till och med till ett bal. Om du tittar noga kan du också se några virkade detaljer som gör att klänningen ser ännu mer elegant ut. Bär klänningen med vita tåklackar med ankelband för ett helt vitt, elegant utseende.

Grå omlott tofsklänning med en svart floppy hatt

grå omlott tofs klänning, svart floppy hatt
källa

Detta är en intressant och snygg grå tofsklänning. Den har så många fina detaljer som den vita bältedesignen och alla tofsdetaljer överallt. För att bära den här klänningen på ett konstnärligt sätt, para ihop den med en svart floppy hatt, ett par nakna sandaler och ett uttalande halsband.

Tiffany blå och vit skift tofs klänning

Tiffany blå och vit skift tofs klänning
källa

För en enkel och luftig outfit kan du bära den här tiffanyblå mini-skiftklänningen med tofs med ett par bruna gladiatorandaler. Det är allt. Denna outfit är en fantastisk demonstration av mindre är mer princip.

Sky Blue Off the Shoulder Puff Sleeve Tassel Dress

himmelblå, tofsad klänning utan axel med puffärmar
källa

Här är en färgstark och iögonfallande klänning. Det är en himmelblå skiftklänning med puffärmar och röda tofsdetaljer. Du kan bära klänningen med ett par ljusrosa spetsiga tåpumpar och en rosa läderkoppling för att se färgstark och elegant ut.

Vit axelbandslös miniklänning

vit axelbandslös mini gungklänning
källa

För att se enkelt och vackert ut, här är en outfit som består av tre delar för att uppnå ett fantastiskt utseende. Bär en vit axelbandslös mini-tofsklänning. Koppla ihop den med svarta klackar med öppen tå och ankelband. Avsluta med en brun läderhandväska för att komplettera denna outfit med en elegant touch.

Tvådelad blå och vit stamklänning

tvådelad blå och vit stamklänning
källa

Här är en härlig tvådelad blå och vit tryckt klänning. Okej, kanske är det inte precis en klänning, för den nedre delen av denna tvådelade är faktiskt shorts som ser ut som en minikjol. Hur som helst, jag tror att du ändå skulle vara intresserad av denna underbara outfit. Tillbaka till den klädseln är toppen av den tvådelade klänningen en axelbandslös tofs. Kombinera klänningen med vita klackar för att se uppfriskande och luftig ut.

Blå axelklänning med färgglada tofsar

blå en axel klänning färgglada tofsar
källa

Det här är en söt miniklänning som du enkelt kan se attraktiv och glad ut. Det är en ljusblå ruffad klänning med en axel och färgglada tofsdetaljer. Använd den med ett par ljusrosa klackar för att se mer feminin ut. Du kan också bära en rosa läderhandväska för att lägga till en extra feminin touch till kläderna.

Vit rygglös chiffong tofs klänning

vit rygglös chiffong tofs klänning
källa

För en sexig look som gör att du sticker ut från mängden vid en cocktailparty, här är en vit rygglös chiffong tofs miniklänning som kan göra just det. Det har inte bara en extremt sexig rygglös snitt utan det är också en halvtransparent klänning som skjuter kuvertet ännu längre. Den här klänningen är förenad med vita klackar med öppen tå och ankelband för en smart helvit outfit.

Skater klänning med vitt bälte

vit skridsko tofs klänning med bälte
källa

För en bedårande och oskyldig streetoutfit som är perfekt för dejting, bära en mini tofsklänning med ett vitt bälte. Kombinera den med bruna gladiator sandaler och en liten snygg brun läderväska för att komplettera detta enkla men anmärkningsvärda utseende.

Elfenben Tribal stil tofs mini klänning

Elfenben Tribal stil tofs mini klänning
källa

Detta är en vacker och unik klänning som är perfekt för en strandfotografering. Det är en elfenbensfärgad tribal miniklänning med vintage tofsdetaljer. Bär bara klänningen med nakna sandaler för en boho-look.

Vit knälång klänning med djup V-ringning och passform i midjan

vit, djup V-ringad klänning med knälång midja
källa

Här är en formell klädsel att bära till barnvagnar. Klänningen är en vit, knälång tofsklänning med en djup V-ringning och silver paljettdetaljer. Du kan bära klänningen med ankelband i silver med öppna tår för ett elegant utseende.

Hoppas att du gillar idéerna om tofsdräkter som nämns ovan. De är alla väldigt vackra och de flesta är faktiskt ganska lätta att dra av. Låt oss testa dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*