Hur man bär tjock stickad tröja

Hur man bär tjock stickad tröja

Namnet “tjock tröja” är så roligt och samtidigt lite missvisande. Den tjocka tröjan kan se tjock ut men får dig inte att se tjock ut om du formar den rätt. Enligt min mening innebär att gå rätt väg antingen att ha på sig något kort eller något mager. En av de bästa sakerna jag älskar med tjocka stickade tröjor är att de får dig att se söt och ömtålig ut, på ett bra sätt som får folk att bara krama dig och skydda dig. I blogginlägget kommer jag att dela med dig om några av de bästa klumpiga tröja-idéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Krämfärgad, grovkornad stickad tröja med svarta kordbensbyxor


källa

Jag börjar listan med ett kausalt och vackert sätt att bära en tjock tröja. Bär bara en benvit tjock kabelstickad tröja med svarta corduroybyxor. Använd eleganta flip-flops för att slutföra den här outfit.

Grön, grovstickad tröja med smala jeans

gröna skinny jeans med en grov stickad tröja
källa

För en kausal street look, bära en grön tjock stickad tröja över en överdimensionerad vit tee för toppen. Kombinera dessa föremål med skinny jeans och ljusrosa klackar.

Turtleneck tjock tröja med manschettjeans

Chunky tröja manschettjeans med en grå turtleneck
källa

Var inte rädd för att bära en tröja som är riktigt, riktigt tjock. Om du överdriver så mycket kommer människor att förstå att du gör det medvetet och det blir en unik stil. Ha till exempel en riktigt tjock stickad turtleneck med manschettjeans och skor med låg duk.

Vit tjock stickad tröja med en tryckt minikjol

vit, grovstickad minikjol med stickad tröja
källa

Här är en outfit som visar ett trevligt skiktningstrick. Du kan lägga till en touch av elegans genom att lägga en stickad tröja över en knappad skjorta och låta skjortans krage och ärmar skjuta ut lite. Använd till exempel en vit, tjock stickad tröja över en blå skjorta. Att bära den vita tryckta minikjolen gör att outfit ser så vackert ut. Om du inte kan få en kjol som den här kan du också ha en kjol i denim och ändå se bra ut. Svarta fotkängor är de perfekta skorna för en outfit.

Grå tjock tröja med hög hals och svarta läderbyxor

grå, tjock tröja med hög hals, svarta läderbyxor
källa

Här är ett annat överläggstrick du kan använda. Bär en grå höghalsad tröja över en vit blus och låt blusens botten skjuta ut lite. Gör ditt utseende i stil genom att bära svarta läderbyxor och fotkängor.

Röd överdimensionerad stickad tröja med svart penna kjol

röd oversized stickad tröja svart penna kjol
källa

Bär en rosa överdimensionerad stickad tröja med en svart penna kjol för en outfit med intensiv färgkontrast. Ett typiskt sätt att slutföra kläderna skulle vara att bära svarta balettlägenheter. Ett mer kreativt alternativ är att ha cheetah-balettlägenheter som visas på bilden.

Chunky Stickad tröja kofta med jeans

grå stickad tröja kofta
källa

Låt oss nu hoppa in i en liten variation på den stickade tröjan, som är den stickade tröja koftan. Den grå koftan har redan mycket stil. Du kan para ihop dem med enkla, diskreta bitar som en grå långärmad T-shirt, grå skinny jeans och nakna klackar.

Krämig tjock tröja med röda leggings

Cream Chunky Sweater Red Leggings
källa

Detta är en sällsynt outfitidé som inkluderar de röda leggingsna. Styling av de röda leggingsna är definitivt inte en lätt uppgift, men den här outfit gör ett bra jobb. På toppen, bär en benvit, överdimensionerad, tjock tröja över en vit knappad skjorta. Tröjan ska vara tillräckligt stor för att den nästan är en tröjorklänning. Använd röda leggings och svarta fotkängor för att kombinera med tröjan.

Krämfärgad, tjock stickad tröja med rippade jeans

gräddfärgade, grovstickade jeans
källa

För en snygg och avslappnad streetoutfit, bär en krämfärgad, tjock stickad tröja med rippade skinny jeans. Kombinera tröjan med ballerinor i exakt samma färg.

Vit turtleneck med jeansjacka

vit turtleneck med tjock tröja draperad jeansjacka
källa

Vita tröjor ser bara vackra och rena ut. Jag avslutar listan utan att nämna denna rena pärla. För att uppnå detta härliga utseende, ha på dig en vit tjock stickad tröja med svarta skinny jeans och fotkängor. Som en sista magisk touch, dra en jeansjacka över axlarna. Förresten, du kanske är intresserad av att läsa vårt blogginlägg om hur du ser bra ut när du lägger en jacka över axlarna.

Grå överdimensionerad tröja med svart minikjol i läder

grå oversized tröja svart läder kjol
källa

Som nämnts i början, bär antingen något mager eller kort för att se bra ut med en tjock stickad tröja. Outfitidén tillhör den senare. Bär bara en svart minikjol i läder med en grå, tjock stickad tröja. Jag har två rekommendationer för skor: svarta fotkängor eller grå överknee stövlar.

Delvis gömd i den tjocka tröjan

delvis gömd i den tjocka tröjan
källa

Det är inte omöjligt att dina ben ser långa ut när du bär en tjock tröja. Du kan bara delvis och slumpmässigt stoppa din tjocka tröja i de magra jeansen som visas på bilden.

Vit tjock tröja kofta med leggings och sneakers

vit tjock vit kofta
källa

Ett avslappnat och sportigt sätt att bära en vit tjock kofta är att bära den med en vit tee, svarta leggings och en lågkonversation. Dessa enkla bitar verkar bara smälta perfekt ihop. Jag tycker definitivt att denna outfit ser bra ut för avslappnade möten.

Krämfärgad överdimensionerad tröja med lastbyxor

gräddfärgad överdimensionerad tröja lastbyxor
källa

Jeans och kjolar passar perfekt med en tjock tröja. Men om du vill prova något annat rekommenderar jag att du provar lastbyxorna som ett alternativ. Se bara till att lastbyxorna är smala byxor eller så kan du se riktigt tjock ut.

Pink Chunky Marled Stickad tröja

rosa, grovmarmorerad stickad tröja med strumpor
källa

Här är en stickad tröja som har en mindre vanlig färg. Det är en rosa marmorerad stickad tröja. Koppla ihop den med vita skinny jeans och bruna lårhöga mockaskor.

Det enda alternativet att komma ihåg är att antingen bära en kjol eller skinny jeans eller byxor med en tjock stickad tröja. Något löst som de breda byxorna kan få dig att se lite tjock ut när du parar ihop med en tjock tröja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*