Hur man bär Timberland stövlar

Hur man bär Timberland stövlar

Jag älskar att skriva om alla typer av kläder, skor och accessoarer. Mycket sällan kommer jag att skriva om ett varumärke för jag är den typen som bara tänker på utseende och kvalitet. Men just nu finns det två varumärken som jag inte riktigt ser som varumärken. Istället ser jag dem som genrer. De är Converse sneakers och Timberland stövlar. Observera att jag inte ens kapitaliserar varumärkena här, precis som jag inte kapitaliserar vita sneakers och fotkängor. De är så klassiska att de bara håller fast vid samma design här och där med en liten twist. I det här blogginlägget vill jag sätta ihop några av mina favorit sätt att utforma Timberland stövlar.

Använd den med en svart trenchcoat och smala jeans

svart trenchcoat leggings timerland stövlar
Få ett par liknande trästövlar här
källa

Jag börjar listan med ett mörkt och snyggt helt svart utseende. Bär bara en smal passande svart tröja med svart trenchcoat och svarta skinny jeans. Timberland stövlar är den enda produkten som inte är svart. De sticker bara ut och kryddar kläderna.

Använd den med en lång tröja, rippade jeans och en svart skinnjacka

svart läderjacka grön tröja Timberland stövlar
Få en liknande svart skinnjacka här
källa

Stövlar är helt fantastiska när det gäller tuffa utseende. Använd den långa gröna tröjan med rippade jeans och en svart skinnjacka. Timberland-stövlarna passar mycket bra med tröjan och gör att delarna ser välbalanserade ut.

Använd den med svarta skinny jeans och en grå bomberjacka

Bomberjacka Black Jeans Timberland Boots Outfit
källa
Få liknande kamelstövlar här
För en avslappnad höstdräkt kan du bära en vit t-shirt med en grå bomberjacka och svarta skinny jeans. Komplettera den snygga outfit med de ikoniska Timberland-stövlarna.

Lång vit t-shirt, svart tröja och läderjacka

lång vit t-shirt läderjacka Timberland stövlar
Få en liknande svart tröja här
källa

För ett snyggt utseende med några skiktningstrick kan du prova att bära en lång vit t-shirt och svart slim fit-tröja och svart skinnjacka över. För golvet, kombinera Timberland stövlar med svarta skinny jeans.

Använd den med svarta leggings och en lång fleecerock

lång fleece svart kappa timberland stövlar
Få liknande snörstövlar av trä här
källa

Om du letar efter en feminin och vacker vinterdräkt som håller dig så varm som den ser bra ut, kanske du har hittat den idé du behöver i denna outfit. För toppen bör du ha en röd tröja med en lång svart fleecerock. Kombinera dem med svarta leggings och stövlarna. Den goda nyheten är att denna outfit är förvånansvärt lätt att ta av för alla kroppstyper.

Svart och röd rutig flanellskjorta & skjorta Jeans

Timerland känga med rutig flanellskjorta
Få en liknande rutig pojkvänströja här
källa

Som en avslappnad country-lågmäld outfit kan du bära en svart och röd rutig flanellskjorta och stoppa den i dina jeans. Timberland-stövlarna ger verkligen karaktär till denna enkla outfit. Förresten, kanske du vill kolla in vårt andra blogginlägg om idéer till flanellskjortkläder.

Använd den med en rutig pojkvänskjorta och jeansshorts

Timerland rutiga jeansshorts med flanellskjorta
Få liknande vattentäta stövlar här
källa

För ett vårliknande utseende kan du prova att bära Timberland-stövlarna med en svart västtopp och jeansshorts toppade med en rutig pojkvänskjorta.

Använd den med svarta och vita leggings och en skinnjacka

svarta och vita leggings stövlar i läderjacka
Få liknande svartvita randiga leggings här
källa

Denna outfit är säkerligen den mest kreativa och konstnärliga outfit på listan. Det är kombinationen av de svarta och vita randiga leggings och Timberland-stövlarna som gör outfit så unikt. Koppla ihop dem med en vit blus, svart skinnjacka och halsduk. Varje del av denna outfit passar perfekt tillsammans och den ser bara fantastisk ut.

Bär med en lång vit trenchcoat

vita långa trenchcoat svarta leggings stövlar
Få en liknande quiltad läder axelväska här
källa

För en slående look med kontrasterande färger, bära hela den svarta blusen och mager svarta jeans. Kombinera dem med en lång vit trenchcoat och Timberland-stövlarna för att komplettera denna underbara vinterdräkt.

Använd den med en vit tröja och svart trenchcoat

svart trenchcoat vit tröja Timerland
Få en liknande svart ullrock här
källa

Här är en annan bedårande vinterdräkt. Bär bara en vit tröja med svarta skinny jeans, Timberland stövlar, en svart trenchcoat och en svart mössa.

Jeansjacka och rippade svarta jeans

Jeansjacka rippade svarta denimstövlar
Få en liknande ljusblå jeansjacka här
källa

För en avslappnad, enkel och snygg look som är särskilt lämplig för vår och höst, kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt, en jeansjacka och svarta, rippade skinny jeans med dina stövlar.

Blå trenchcoat & brun halsduk

blå trenchcoat grön halsduk skogsmark
Få en liknande chiffongduk här
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man bär brunt och blått tillsammans. Bär en vit topp med blå jeans och en ljusblå trenchcoat. Bär en brun halsduk som passar perfekt med stövlarna.

Bär den med en färgstark jacka i fuskpäls

färgstark jacka i fuskpäls
Få en liknande grå filthatt här
källa

Denna outfit är bara intressant på grund av den funky jackan. Börja med den enkla vita t-skjortan och manschetten med manschetter. Koppla sedan ihop dem med en färgblocket faux pälsjacka och en grå fleecehatt. Glöm naturligtvis inte skogskängorna.

Vit skjorta, lång trenchcoat och rippade jeans

Timberland stövlar vit skjorta lång trenchcoat
Få en liknande trenchcoat här
källa

Som unisexdräkt kan du bära en vit skjorta med rippade jeans. Kombinera skogskängorna med en brun lång trenchcoat.

Bär den med en vit skjorta, smala jeans och en lång trenchcoat


Få en avslappnad jacka av samma längd här
källa

För en elegant casual outfit som du kan bära på jobbet. Bär bara en vit nedskjortad skjorta, svarta skinny jeans, en grå lång trenchcoat och Timberland-stövlarna.

Hoppas att du gillar de outfitidéer jag just delat med dig. Listan har ett enda syfte: Jag vill visa dig några av mina favoritidéer för Timberland-klädsel så att du faktiskt kan hitta några som faktiskt fungerar för dig. Ja, jag vill inspirera dig till försök och fel och ta dina egna outfitidéer till en helt ny nivå. Att lära sig att utforma klassiska föremål som Timberland stövlar är mycket användbart eftersom du sedan i grunden kan uppgradera din dagliga outfit. I början av blogginlägget nämnde jag att jag tycker att Converse sneakers är det andra elementet som är så ikoniskt. Om du är intresserad kan du också kolla in mitt blogginlägg om Converse outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*