Hur man bär tillbaka dragkedja klänning

Det finns många olika åsikter om denna dragkedja på baksidan eller öppen dragkedja. Medan en grupp fashionistas hävdar att de hatar dem, bär de andra dem med stor respekt och lycka. Hur hittar jag en balans? Om du frågar mig, föreslår jag att du kolla in några av de bästa idéerna för kläder för att bära en dragkedjeklänning.

Faktum är att dragkedjor på baksidan ger din klänning en kantig och spännande look. Det råder ingen tvekan om det. Men vissa tjejer hävdar att deras klänningar är förstörda med sådana detaljer. Personligen tycker jag inte att några blixtlåsklänningar är förstörda eller tråkiga. Jag ser det som ett väldigt intressant plagg som du kan bära för både avslappnade och eleganta tillfällen.
Låt oss se superstjärnor, modeflickor och bloggare bär den här vackra klänningen.

Korallröd

Blixtlås klänning röd Eva
källa
Skådespelerskan Eva Longoria har en väl passande kropp, så det är inte förvånande att hon bär den här underbara figurklädda klänningen. Klänningens färg är iögonfallande så att du kan vara säker på att du kommer bli upptäckt.
Silverdragkedjan på baksidan av klänningen gör den ännu mer intressant. Koppla ihop den med guldsandaler och lägg till en svart koppling.

Svart och röd kombination

Klänning med dragkedja bak, röd svart combo
källa
Det är alltid en överraskning att se en sportflicka när Serena Williams klär sig i en super sexig och elegant klänning med dragkedja i ryggen. Vi är vana att se dem i sportkläder, men dessa tillfällen är verkligen speciella.
Den här röda klänningen med svarta detaljer är perfekt för eleganta eller formella evenemang. Du kan bära den med sandaler eller spetsiga klackar. Serena valde lite vinklade dubbade sandaler och plattformssandaler.

Orange – silver kombination

Klänning med blixtlås bak
källa
Orange är definitivt färgen på vintern. Alla bär det. Det kan vara rätt tid för dig att börja leta efter en superslank orange bodycon-klänning som den här på bilden ovan.
Den har vackra silverremmar som bildar ett kors på baksidan. Dessutom har den här klänningen en stor blixtlås i silverfärg.

Svart dragkedja klänning

Klänning med dragkedja bak
källa
Och där har du en svart. Om orange, röd eller någon annan nyans inte verkar som din kopp te kan du alltid gå för svart. Det är en enkel bodycon-klänning med silverdragkedja på baksidan.
Denna typ av klänning är perfekt för vardagliga och eleganta evenemang. Du kan utforma det lika bra med klackar och lägenheter. Det är ett mycket mångsidigt och smickrande plagg.

Klänning med blixtlås med röd rygg

Klänning med dragkedja bak, röd klassiker
källa
Å andra sidan, om du gillade den här sista klippningen av klänningen men du inte föredrar en svart färg, gå till den här röda. Det kommer definitivt att förvandla dig till en blickfång och samtidigt hålla dig elegant och inte överst. Du bör para ihop den här klassiska klänningen med nakna spetsiga klackar.
Det kan vara din nya favoritklänning för att gå ut.

Blå turkos

Blixtlås klänning blå
källa
Vi längtar alla efter en kropp som J Lo har. Hon är bara så perfekt oavsett hur gammal hon är. Denna turkosa klänning passar henne perfekt. Den har en lång dragkedja på baksidan medan resten av klänningen är lågmäld och väldigt traditionell.
Hon valde minimala smycken – ett par armband och ett halsband. Om du vill kan du kombinera den här klänningen med spetsiga skor eller högklackade sandaler.

Blush rosa dragkedja bak

Blixtlås klänning rodnad rosa
källa
Att ha rodande rosa hängslen är en trend som kommer att stanna här. Förutom den rodnande nyansen var rosa väldigt populärt i höst / vinter så det var inte ett misstag att vilja ha något i denna nyans.
Den här klänningen är snygg. Den har långa ärmar och är inte för kort. Du kan bära den med platta sandaler för vardagliga aktiviteter eller med superhöga klackar för eleganta fester och andra formella evenemang.

Transparent svart klänning

Blixtlås med dragkedja
källa
Om du föreställde dig något supersexigt hade du fel. När jag sa transparent menade jag bara en liten del av utdraget. I praktiken finns det ett rent material istället för en V-ringning.
Hur som helst, den här klänningen ser väldigt polerad ut och har rena linjer. Du kan också utforma den för din arbetstid. Det ser bra ut med svarta eller nakna pumpar eller slingback sandaler.

Sailor Stripes

Bakre blixtlås klänning ränder
källa
Jag älskar ränder. De är ett av de eviga mönster som alltid kommer att vara trendiga och populära. Denna blå och vita randiga klänning är perfekt för sommaren. Du kan utforma den med flip-flops eller till och med dina plattformssandaler för strandpromenader.
Den röda dragkedjan på baksidan är en perfekt detalj som definitivt gör att du sticker ut från mängden.

Tvådelad klänning

Tvådelad klänning med dragkedja bak
källa
Att välja rätt balklänning är en utmaning, men ett mycket trevligt jobb. Du vet att du måste se bra ut, så det är lite tryck att välja den perfekta klänningen.
Den här lila tvådelade klänningen har dragkedja bak på bodice. Den nedre delen har blommönster och A-linjesnitt. Toppen har en pärlkrage och axelremmar.

Vit dragkedja klänning

Dragkedja klänning vit
källa
För en damliknande look kan du para ihop den här vackra vita dragkedjan med ett svart bälte för det ultimata eleganta utseendet.
Avsluta allt med nakna orange spetsiga klackar och en tvåfärgad shoppingväska. Denna look är perfekt för affärsmöten, middagar och andra eleganta tillfällen.

Tvåfärgad klänning med dragkedja bak

Dragkedja klänning tvåfärgad
källa
Om du är uttråkad av dessa färgglada men enfärgade klänningar, så har jag hittat något för dig.
Svart och vinrött är kända för att vara det perfekta paret. Tveka inte att köpa klänningen i dessa två färger. Du kan forma den här långärmade klänningen med lägenheter för varje dag. Om du vill bära den för mer eleganta tillfällen, para ihop den med superhöga klackar och lägg till lite smycken.

Bandage klänning

Blixtlås klänning Herve
källa
Herve Leger var den första som introducerade bandageklänningar i modevärlden. Resten är historia.
Denna grå dragkedjeklänning är en kopia av en av de mest populära klänningarna i världen. Den är perfekt för eleganta tillfällen.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*