Hur man bär Tie Dye långärmad tröja

Hur man bär Tie Dye långärmad tröja

Låt oss idag prata om ett mycket kreativt ämne som du förmodligen aldrig har föreställt dig. Det är ingen överraskning att du har använt en skjorta med knappar innan, men hur är det med en långärmad skjorta med slipsfärg? Jag tror inte det och låt oss se om du gillar det. Det är ingen tvekan om att det är ganska svårt att utforma något och dra av det. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för långärmad skjorta för dig. Låt oss titta på dem nu.

Rosa och vit slipsfärgad långärmad skjorta med svarta skinny jeans


källa

Till att börja med den här listan över superunika och lekfulla outfitidéer, ska jag visa dig en relativt lätt att bära casual casual outfit. Bär en vit och rosa långärmad skjorta med en avslappnad passform för att forma detta utseende. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Ljusblå och vit randig chambray långärmad skjorta med rosa shorts

ljusblå och vit randig chambray långärmad skjorta med rosa shorts
källa

Detta är en ganska cool och elegant outfit att bära för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med lång ärm som innehåller några subtila vita slipsfärgade detaljer. Koppla ihop skjortan med blekrosa mini-shorts och ett par vita träningsskor för en uppfriskande finish.

Blå och rosa Chiffon Tie Dye långärmad skjortklänning med choker

blå och rosa chiffong tie-dye långärmad skiftklänning med choker
källa

För att skapa denna vackra och damliknande casual casual outfit som till och med kan betraktas som en cocktailparty-outfit kan du bära en rosa och blå chiffong långärmad skjortklänning med knappfärg som fokus för utseendet. Bär den med ett par svarta klackar med öppen tå för ett snyggt och smart utseende.

Rutig svartvit slipsfärgad skjorta med choker

svartvit rutig slipsfärgad skjorta med choker
källa

Detta är en väldigt kreativt designad skjorta med knappar som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvitt rutig tunikatröja toppad med subtila, överlagrade slipsfärgade detaljer. Kombinera skjortan med läderbyxor och svarta mockaklackar. Lägg till en svart choker i outfit för att se extra snygg ut.

Rosa och vit slipsfärgad långärmad skjorta med knappar och smala jeans

rosa och vit tie-dye långärmad skjorta med knappar och smala jeans
källa

För att uppnå detta damiga och glada utseende kan du bära en rosa och vit skjorta med slipsar som kärnan i kläderna. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se rena och eleganta ut.

Marinblå och vit Tie Dye Color Block skjortklänning

Mörkblå och vit slipsfärgad klänning med färgblock
källa

För att avsluta denna enkla och ladylike outfit klädd i en marinblå och vit miniklänning med blockskjorta. Du kan helt enkelt para ihop den med ett par vita sandaler för att se uppfriskande och attraktiv ut. För att se mer elegant ut kan du lägga till en vit läderhandväska till mixen.

Blå och svart Tie Dye långärmad mini-skjortklänning med filthatt

blå-svart tie-dye långärmad miniklänning med filthatt
källa

För att forma denna superchica cocktailparty-outfit kan du bära en svart och blå långärmad skjortklänning med en samlad midja och en djup V-ringning. Kombinera klänningen med ett par svarta klackar. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd en svart filthatt.

Blå och vit Tribal Printed Tie Dye Shirt Dress

blå och vit tribal tryckt tie-dye skjorta klänning
källa

För att se mer mogen och damlik ut, här är en outfit att bära på en cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en långvit skjortklänning i blå och vit stam. Koppla ihop den med ett par nakna sandaler. Om du vill bära en väska, prova en kamelfärgad axelväska för att se luftigare ut.

Vit och blå batikskjorta med halv ärm och chinos med vida ben

vit och blå skjorta med halva ärmar och chinos med vida ben
källa

För att se söt och elegant ut samtidigt är det här en casual casual outfit som du kanske vill prova. Bär en vit och blå halvärmad skjorta på toppen. Koppla ihop den med vita vidbyxor. För skorna, ha ett par guldmetalliska spetsiga stövlar för att komplettera outfit med en blank touch.

Blush den rosa långärmade chiffongblusen med stamtryck och veckad kjol

rodnande rosa långärmad chiffongblus med stamtryck och veckad kjol
källa

Det här är inte precis en slipsfärgad skjorta, men den ser ganska lik ut så jag bestämde mig för att inkludera den i listan här för jämförelse. Det är en rodnande rosa stamtryckt långärmad chiffongskjorta här. Du kan kombinera den med en svart midi veckad kjol. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet komplett.

Svart och blå slipsfärgad midja skjortklänning med glidande sandaler

svart och blå tie-dye klänning med en rynkad midja och slip sandaler
källa

För att uppnå detta enkla och rena utseende kan du bära en mörkblå och ljusblå, randig skjortklänning med en rynkad midja som fokus för din outfit. Kombinera det med svarta sandaler för att komplettera det luftiga utseendet.

Vit och svart Tie Dye T-shirt Mini Skater Dress

vit och svart slipsfärgad t-shirt miniskridsklänning
källa

För att forma denna enkla och avslappnade sexiga outfit som låter dig visa upp dina långa ben kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart miniskridskor-t-shirtklänning. Koppla ihop den med ett par vita höga klackar med öppen tå för att se uppfriskande ut.

Chiffongblå och vit slipsfärgad skjorta med svart minikjol

blå och vit slipsskjorta i chiffong med svart minirater kjol
källa

För att göra det lättare för dig att jämföra en långärmad skjorta med en ärmlös skjorta, här är en outfit som visar den olika känslan. För att skapa detta uppfriskande utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och blå ärmlös chiffongblus med slipsfärg. Koppla ihop den med en svart minikjol för skater och svarta ballerinor.

Här är idéerna för långärmad skjortoutfit som jag ville dela med dig. Prova dem och ha kul att se unika och vackra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*