Hur man bär svartvita blusar

För att se konstnärlig och elegant ut, är den svarta och vita blusen ett enkelt element som kan hjälpa dig med detta. Det är faktiskt en bred kategori som kan finnas i många olika former som prickblusen, den randiga blusen och fluga-blusen. Runt dem kan du bygga attraktiva kläder som sträcker sig från vintage till chic. Som en bonus är det vanligtvis väldigt enkelt att utforma och ta bort. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart och vit blus som du kan visa. Låt oss dyka in.

Svartvitt tryckt trekvartärmblus med smala jeans

svartvitt tryckt trekvartsblus med smala jeans
källa

För att starta den här listan med attraktiva och konstnärliga outfitidéer börjar jag med en enkel och diskret affärsavslappnad outfit. För toppen, använd bara en svartvit mönstrad blus. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se snygg och uppfriskande ut. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta läderlägenheter och en svart läderkoppling för att se elegant ut.

Vit och svart prickblus med minikjol i konstläder


källa

För att se vintage och snygg ut samtidigt är här en outfit du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit och svart prickblus. Kombinera den med en svart, utsvängd minikjol i konstläder. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svartvit randig långärmad blus med chinos

svartvit randig långärmad blus med chinos
källa

Detta är en mycket elegant och elegant outfit som kan få dig att se avslappnad och elegant ut. För att forma kläderna kan du bära en svartvit randig långärmad skjorta med knappar. Kombinera den med svarta slim fit chinos. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att göra outfit elegant.

Vit och svart fluga med blå rutig jacka

vit och svart fluga blus med blå rutig jacka
källa

Det är väldigt trendigt och attraktivt att ha en vit långärmad blus med knappar som kommer med en stor fluga med ett svart band. Du kan till och med bära en blå rutig nylonjacka över den för ett avslappnat och elegant utseende. För resten av utseendet kan du bära mörkblå skinny jeans och ett par gulbruna ankelstövlar med spetsiga läder för att avrunda det supercoola utseendet.

Svart och vit prickblus med smala jeans

svart och vit prickig blus med smala jeans
källa

För att skapa detta vintage-utseende kan du bära en svart och vit chiffongblus med prickar och ett guldhalsband till toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Avsluta med en svart läder axelväska för en avslappnad finish.

Svart kavaj med vit bälteblus och pennkjol

svart kavaj med vit bältesblus och pennkjol
källa

För att skapa detta konstnärliga, halvformella affärsutseende kan du bära en vit slim fit-blus med ett svart bälte. Koppla ihop den med en svart kavaj. För den nedre halvan av kläderna kan du bära en svart pennkjol, svarta strumpor och ett par svarta läderhöga klackar för att se elegant och smal ut.

Vit fluga-blus med svart höghöjd minikjol

vit fluga blus med svart höghöjd minikjol
källa

Detta är ett väldigt coolt svartvitt business casual look som är fyllt med några smidiga detaljer. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit chiffongblus med knappar och subtila svarta detaljer som en fluga. Kombinera toppen med en svart minikjol. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Svartvit randig knappblus med lädermotojacka

svart och vit randig blus med knappar och läderjacka
källa

För att komplettera denna snygga och robusta snygga casual casual outfit kan du bära en svartvit långärmad skjorta med knappar och en svart läderbikerjacka över. För resten av klädseln kan du bära ett par svarta läder leggings och svarta läder tips för att komplettera kläderna med en snygg och mörk touch.

Svart och vit randig knapp-up skjorta med läder gamacher

svartvit randig skjorta med knappar och läderjackor
källa

För att skapa detta snygga och luftiga affärsavslappnade utseende kan du bära en svartvit randig långärmad blus med svarta läder leggings. Koppla ihop dem med ett par svarta spetsiga läderskor. Lägg till en blank svart axelväska i läder för att se elegant och elegant ut.

Vit chiffong fluga blus med mini skater svart kjol

vit fluga gjord av chiffong med svart minirater kjol
källa

För att se vackert och tillgängligt ut är det en bra idé att bära en vit chiffongblus som kommer med en stor och söt svart fluga. Kombinera toppen med en svart minikjol så att dina ben ser särskilt långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par nakna sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Svartvit randig blus med senapsgul minikjol

svartvit randig blus med senapsgul minikjol
källa

Hemligheten med detta snygga och glada utseende är användningen av den gula färgen. Bär i detalj en svartvit långärmad randig knuten blus på toppen. Koppla ihop den med en senapgul miniklänningskjol. För skorna kan du bära ett par svarta korta stövlar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Vit blus med chiffongtryck och smala jeans med svarta anklar

vit blus med chiffongtryck och svarta skinny jeans
källa

Detta är en mycket elegant outfit som är fylld med sofistikerade detaljer. Toppen är en vit chiffongchiffongblus med nyckelhål och några konstigt svarta tryckta detaljer. Koppla ihop toppen med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par vita spetsiga spetsiga spetsar för att slutföra kläderna.

Blus med vit och svart halsringning och rutiga chinos

vit och svart blus fram med rutiga chinos
källa

För att skapa detta konstnärliga och snygga svartvita utseende kan du börja med den vita blusen längst upp. Kombinera den med svartvita rutiga chinos. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och eleganta ut.

Hoppas att du gillade de svarta och vita idéerna för blusoutfit ovan. Den svartvita färgkombinationen är bara en vacker kombination som aldrig blir gammal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*