Hur man bär svartvit randig skjorta

Hur man bär svartvit randig skjorta

Jag är ganska säker på att de flesta av er inte har några problem alls med styling av t-shirts och enfärgade skjortor. Men det handlar om svartvita randiga skjortor, saker blir bara lite knepigare. Så låt mig presentera några av mina favorit sätt att bära den randiga skjortan. Låt oss nu titta på idéerna.

Tillbaka till framskjortan med rippade skinny jeans


källa

Jag börjar listan med ett intressant sätt att sätta på skjortan med knappar: framåt. Detta är ett mycket kreativt sätt att klä sig på för dem som är lite äventyrliga. Kombinera helt enkelt skjortan med smala jeans och solida vita klackar. Du vill antagligen inte prova att bära den här outfit till jobbet, men den är perfekt för att sticka ut genom avslappnade hangouts.

Bär den med en svartvit randig maxikjol


källa

För att få ett konstnärligt och kreativt utseende, försök para ihop den randiga skjortan med en randig maxikjol. Detta är en trevlig, unik outfitidé, särskilt för artister och designers.

Svart skjortklänning med smala vita ränder


källa

Den svarta skjortklänningen är så vacker och har mycket karaktär att du bara bär den med svarta stövlar och inget annat. Detta är en cool hel svart outfit med lite vitt i de smala ränderna. Det är perfekt att bära på jobbet.

Ärmlös svartvit randig skjortklänning


källa

Randiga skjortklänningar ser underbara även utan ärmar. Denna ärmlösa svarta och vita skjortklänning gör att du ser energisk och glad ut. Koppla ihop klänningen med vita sneakers för ett uppfriskande utseende.

Använd den med en skinnjacka och ljusblå jeans


källa

Den svarta skinnjackan verkar fungera med alla föremål så länge du vet hur du utformar den. De ljusblå jeansen gör att denna outfit ser skarp och elegant ut. Denna outfit är en arbetsdräkt som ger mycket energi.

Använd den med rosa jeans


källa

En svartvit randig skjorta kan göra ditt utseende lite tufft och seriöst ibland. Så är inte fallet när du parar ihop skjortan med ljusrosa jeans. Denna kombination ger en mycket uppfriskande och feminin känsla. Det är den perfekta klädseln för vår- och höstresor.

Använd den med jeansshorts


källa

Skjortor och jeansshorts verkar se bra ut för det mesta, och det gör den randiga skjortan också. Vanligtvis är det väldigt enkelt att bära vita sneakers som skor. Den här bilden visar att svarta loafers också kan fungera underbart i det här fallet.

Maxi svartvit randig klänning


källa

Den här klänningen är helt unik och anmärkningsvärd. Det är en av de klänningar som du kan bära till en formell händelse och fånga massor av ögonbollar utan att verkligen visa upp mycket hud. Det är särskilt lämpligt för kvinnor med tuffa attityder.

Detta borde vara en randig skjorta med rufsade ärmar


källa

Denna skjorta skiljer sig mycket från resten av listan. Axelbandslös randig skjorta med volangärmar är byggd för sommaren. Koppla ihop den med en svart kort. Du kan föreställa dig hur fantastisk du kan se ut på en strand på sommaren.

Bär med en knälång svartvit randig kjol


källa

För ett professionellt men ändå feminint utseende kan du prova att kombinera den randiga skjortan med en matchande knälång randig kjol. Du kan bära svarta sandaler för skorna. Använd röda läppstift för att skapa den svarta, vita och röda kontrasten som gör att du ser elegant och vacker ut samtidigt.

Oversized randig skjorta med batwing ärmar och smala jeans


källa

Prova denna överdimensionerade randiga batwingskjorta för en avslappnad och lekfull look. Du kan bara bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers. Var bara försiktig så att du inte luras av att överdimensionerade ärmar och batwing ärmar används för att dölja en överviktig kropp. Nej, det är helt enkelt inte sant. Stora skjortor är oftast bättre för tunna kroppar.

Överdimensionerad vit skjorta med smala svarta ränder


källa

Så enkelt som denna outfit är, är kombinationen av en vit skjorta med smala svarta ränder och svarta klänningbyxor faktiskt ett sätt att klä på sig. Överväg att bära denna outfit som är lätt att ta av när du är chef eller chef.

Lång skjorta med förkortad jacka


källa

Detta är ett konstnärligt sätt att utforma den randiga skjortan. Jag tycker att det är den perfekta klädseln för dig som arbetar i modebranschen. Bär en vit väst och kort svart jacka över den långa randiga skjortan. Kombinera dem med svarta leggings och fotkängor.

Bär med vita jeans


källa

Som en avslappnad, elegant outfit kan du helt enkelt bära den randiga skjortan med vita jeans. Jag kan tänka mig det som en bra outfitidé för människor som arbetar i startups eller på arbetsplatsen med en liknande stil.

Bär med svarta byxor till jobbet


källa

Detta är en annan outfitidé för en avslappnad arbetsdräkt som är särskilt lämplig för unga proffs. Bär bara den svartvita randiga skjortan med svarta klänningbyxor och ljusrosa klackar. Håll din skjorta undanstängd för att se mer professionell ut.

Även om det är väldigt lätt att tro att en enfärgad skjorta är så mycket lättare att utforma, är den svartvita randiga skjortan egentligen inte så svårare. Så länge du bara anstränger dig för att göra några försök och veta vilken outfit som fungerar för dig och vilken inte, kommer du att upptäcka att skjortan kan lägga mycket variation i dina arbetsdräkter. Och skjortan passar också underbart med avslappnade kläder. Hoppas att du gillar listan över outfitidéer jag har sammanställt. För er som gillar att bära t-shirts hela tiden, jag vet att de är coola men inte sätta en keps på din skönhet. Prova ibland en svartvit randig skjorta. Du kan faktiskt njuta av det. Om du gillar listan över outfitidéer kan du också kolla in våra andra outfitidéer på webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*