Hur man bär svartvit randig klänning

När du frågar mig vad som är den bästa klänningen att ha på mig, är det första som kommer att tänka på den svartvita randiga klänningen. Men missförstå mig inte. Det finns tusentals andra klänningar som enfärgade klänningar och cocktailklänningar som ser fantastiska ut. Men du bär dem mest för halvformella eller formella tillfällen. Den svartvita randiga klänningen ser bara bra ut som en del av en vacker tjej bredvid. Jag tror att vissa av er skulle tro att det är så lätt att utforma. Ändå har jag försökt sätta ihop några av mina favoritstilar för att bära en svartvit randig klänning för att få dig att se bäst ut. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit randig t-shirtklänning med fotkängor


källa

Bär en långärmad svartvit randig t-shirtklänning med mockaskor för ett elegant utseende. Bär ett halsband och armband för att ge en touch av elegans till kläderna.

Bär den med en lastjacka över en svart och rutig linneshalsduk

Cargo jacka pläd linne halsduk svart vit randig klänning
källa

För en mer komplex look som består av fler lager, överväga denna outfit. På toppen bör du ha en randig t-shirtklänning med en armégrön lastjacka i lager. Bär mockaskor med en rutig linneshalsduk för att slutföra outfit.

Bär med en brun ullrock

randig t-shirt med brun ullrock
källa

Som en uppfriskande business-casual outfit kan du bära den randiga klänningen med en lång brun ullrock som bara är en tum kortare än klänningen. Kombinera bitarna med svarta strumpor och läderstövlar.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka svart och vit randig klänning
källa

För att lägga till en cool faktor i den svartvita randiga klänningen, som är mer känd för sitt bekväma utseende, kan du bära den med en svart skinnjacka. Bär också ett par silverklackar med öppen tå och en svartvit prickväska som passar perfekt med den randiga klänningen.

Svart och vit delad miniklänning med rem i hälen

svartvitt randig delad miniklänning
källa

Du kan också bära klänningen sexig och feminin. Först och främst vill du välja en miniklänning med hög split. Kombinera den sedan med remmar och en elegant svart handväska.

Svartvit randig klänning med ett tunt bälte

svart och vit randig klänning tunn bälte
källa

Svarta och vita randiga klänningar kommer oftast i form av en skjortklänning, så de flesta ser ganska lösa ut i midjeområdet. Men om du är en av de människor som har en fin midja, ta inte chansen att forma klänningen så att du ser längre och smalare ut. Du kan göra detta genom att helt enkelt bära ett tunt bälte över din klänning. För skorna passar nakna sandaler ganska bra med kläderna.

Bred randig klänning med en jeansjacka

svart och vit randig jeansjacka
källa

Eftersom svarta och vita randiga klänningar ser bäst ut i avslappnade kläder måste jag bara nämna en viktigare del av den kausala modevärlden: denimjackan. Du kan helt enkelt bära den randiga klänningen med en figur-kramande jeansjacka. Håll kläderna avslappnade genom att bära vita sneakers. Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man klär sig vardagligt samtidigt som man ser vacker ut. Ibland tar det bara några enkla saker som du redan har i din garderob. Du behöver bara ha en känsla för hur man sätter ihop dem på ett sätt som är lätt för ögat.

Knyt en linneshalsduk runt midjan

Slipslinne halsduk svart och vit randig klänning filthatt
källa

Det kan vara kul för vissa av er, men den här kläderna får mig bara att tro att det är en av de kläderna som fungerar så bra för en strand i Nice. För att uppnå detta utseende, bind helt enkelt en linneshalsduk runt midjan över t-shirtklänningen. Använd fotkängor och filthatten som skapar den strand- och semesterkänslan.

Bär en trekvartärmad klänning med Just White Converse

långärmad svartvitt randig t-shirtklänning
källa

Ibland är mindre mer, speciellt när du är i god form. Jag känner alltid att oavsett hur lång eller kort du är, om du anstränger dig för att hålla dig i god form, kommer du att se bra ut genom att ta på dig en enkel outfit. Använd till exempel en randig miniklänning med trekvartärmar och vit Converse. Det är allt. Det faktum att klänningen är lite kort och skorna är optiskt nedskuren gör att dina ben blir längre.

Bär med basebollkeps och sneakers

Baseball Cap Sneakers Randig T-shirtklänning
källa

På samma sätt som den tidigare klädseln, håll kläderna så enkla som möjligt för att se långa och smala ut. Lägg till en touch av sportighet genom att bära en basebollkeps och löparskor. Detta kan få dig att se så glad och attraktiv ut, särskilt på sommaren.

Ärmlös randig klänning med häl på öppen tå

ärmlös randig klänning med öppna tår
källa

Nu när vi har pratat om några riktigt kausala kläder, låt oss gå vidare till en som är mer elegant och mer lämplig för arbete. Istället för en avslappnad t-shirtklänning kan du bära en randig klänning med svarta klackar och en brun handväska. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för klänningar med liknande halsar, kolla in vårt blogginlägg om outfitidéer för passform och flare.

Bred randig maxiklänning

bred randig maxiklänning i svart och vitt
källa

Hittills har jag nämnt några outfitidéer som involverar klänningar som inte är längre än knäna. Låt oss nu prata om en maxiklänning. Den svartvita bredrandiga maxiklänningen ger helt enkelt en helt annan känsla. Istället för att se uppfriskande och energisk ut med den korta klänningen är maxiklänningen mer elegant och mogen. Du kan enkelt para ihop den med svarta klackar och en svart handväska.

Bind denimjackan runt midjan

Slips denimjacka runt den midj randiga klänningen
källa

Här är en outfitidé som kretsar kring den klassiska svartvita konversationen. Bär bara den kortärmade randiga klänningen med en jeansjacka knuten runt midjan. Använd en gräshatt för en touch av vårens atmosfär.

Hoppas att du gillar listan över svartvita randiga outfitidéer jag har sammanställt. Med tanke på att klänningen är en ikon och ett vackert klädesplagg är den otroligt lätt att ta av. Prova bara om du inte redan har gjort det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*