Hur man bär svarta spetsshorts

I ett annat blogginlägg som jag skrev tidigare delade jag några av de bästa outfitidéerna för vita spetsshorts. Nu ska jag dela med dig om några av de bästa idéerna i svart spets med korta spetsar, eftersom de är två mycket olika monster som ser fantastiska ut på egen hand. Jag måste erkänna att det är mycket lättare att utforma de svarta spetsshortsen. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa sätten att utforma de svarta spetsshortsen. Låt oss titta på dem.

Vit chiffongblus med svarta spetsshorts

vit chiffongblus svart spets shorts
källa

För att starta listan ska jag dela med dig den här bedårande klädseln som faktiskt är ganska lätt att ta av. Bär bara en vit chiffongblus med svarta spetsshorts och svarta läderstövlar. Det är en minimal outfit som bara är feminin och härlig.

Bär med vit väst topp och pojkvänskjorta i jeans


källa

Nu, väldigt annorlunda än det damliknande utseendet i den tidigare idén, är denna outfit mer snygg och unisex. Bär en vit västtopp med en uppknäppt jeansskjorta för toppen. Lägg till en mer avslappnad twist på din outfit med grå ballerinaskor.

Långärmad vit topp med svarta spetsshorts

långärmad vit topp svart spets shorts
källa

Eftersom de svarta spetsshortsna ser feminina ut i sig, är det ingen överraskning att du kan skapa en helt feminin outfit med spetsshortsen som en del av den. Använd till exempel spetsshortsen med en vit långärmad topp i tjockt, elegant tyg. Koppla ihop dessa bitar med klackar med öppen tå i svart mocka och en svart koppling för att ge extra sofistikering till det övergripande utseendet.

Använd den med en svartvit randig kofta

svart och vit randig filt kofta
källa

Denna outfit är en snygg och avslappnad svartvit gatoutfit. Bär bara en svart linne med svarta spetsshorts och kala sandaler. Det hade varit en anständig outfit. För att ta denna outfit till en annan nivå, dra en svartvit randig kofta över axlarna för att lägga lite slumpmässighet till kläderna.

Använd den med en svart v-ringad t-shirt och en cheetah kofta

svart cheetah kofta med t-shirt med V-ringning
källa

Denna outfit liknar den förra. Den enda skillnaden är att den svarta och vita koftan nu ersätts av en cheetah kofta. Du kan se hur en så enkel liten förändring helt kan ändra stilen på klädseln. Resultatet med gepardkoftan är ett mer moget och elegant utseende.

Använd den med en vit chiffongblus och en svart kavaj

vit chiffongblus svart kavaj
källa

Om du arbetar i modebranschen borde det vara okej att ha på sig något lågmäld sexigt för att arbeta. Bär en vit chiffongblus med v-ringning och en svart kavaj för att para ihop med svarta spetsshorts och ljusrosa klackar. Att bära en plånbok med klackarnas exakta färg bidrar också till en mer balanserad outfit.

Bär med vit hjärta mönster skjorta

vit hjärta mönster skjorta
källa

För en snygg och elegant look kan du välja en skjorta som är lite lekfull som den vita hjärtmönstrade skjortan du ser på bilden. Kombinera den med en svart spetsklänning och svarta loafers för att göra det här underbara utseendet som får dig att se ung och bedårande ut. Den färgglada handväskan ger denna outfit extra kreativitet.

Vit stickad tröja med svarta spetsshorts

vit stickad tröja svarta spetsshorts
källa

Denna outfit måste vara den enklaste på listan, och den är verkligen en av de snyggaste också. Bär en vit stickad tröja och svarta spetsshorts med svarta balettlägenheter för att visa filosofin ”less is more”. Och denna outfit är också väldigt lätt att ta av. Jag rekommenderar starkt att du provar det här.

Använd den med Tiffany Blue Chunky Knit Sweater

Tiffany Blue tjock tröja
källa

För ett unikt tjej intill flickan kan du bära något som är en varm nyans, som Tiffany blue stickad tröja som visas på bilden. Eftersom svarta spetsshorts vanligtvis är shorts med hög midja, rör sig de helt enkelt visuellt längs midjan för att kompensera för tröjan. När det gäller skorna kan du lägga till en mjukare känsla genom att bära svarta balettlägenheter, eller du kan lägga till karaktär i kläderna genom att bära svarta läderstövlar.

Använd den med en ljusrosa blus och svart skinnjacka

ljusrosa blus svart läderjacka
källa

Som nämnts tidigare ser de svarta spetsshortsna så feminina ut. Den här gången, låt oss försöka kombinera dem med färgen rosa och se om detta förstärker den feminina karaktären. På toppen bär du en ljusrosa blus med knappar och en svart skinnjacka. Använd svarta spetskjolar med ljusrosa klackar på golvet. Denna rosa och svarta outfit visar sig vara en hisnande och förtrollande outfit.

Bär den med en boho-stil jeansskjorta och armband

Armband i denimskjorta i boho-stil
källa

Här är en unik outfit som har några boho-stilelement som passar till de svarta spetsshortsen. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en jeansskjorta med svarta spetsshorts. Bär några armband i boho-stil för att ge massor av karaktär till denna redan anständiga outfit. För skorna skulle jag starkt rekommendera att du bär boho-stil nakna sandaler.

Använd den med en svart crop topp och en vit jeansjacka

svart crop top vit denimjacka
källa

Denna outfit är både snygg och reserverad sexig. Det är en svart crop topp, spetsshorts och, intressant, svarta mockaskor över knäna. Använd en vit jeansjacka som kontrast till de svarta delarna.

Svarta spetsshorts med en ljusrosa blus med hjärtat

svarta spets shorts rosa hjärtat tryckt blus
källa

För en uppfriskande och söt look kan du bära en ärmlös ljusrosa blus med några hjärtavtryck. Koppla ihop den med svarta spetsshorts och ljusrosa klackar.

Bär med vit topp och blommig jacka

vit blomma jacka
källa

För dig som vill se mer glad ut kan en färgglad jacka hjälpa till. Använd till exempel en vit topp med en blommjacka för toppen och svarta spetsshorts och svarta sandaler.

Svarta spetsshorts & gul stickad tröja

svarta spetsshorts gul stickad tröja
källa

Både färgen på gula och svarta spetsshorts är inte den enklaste att forma. Överraskande nog ser de bara bra ut tillsammans. Bär bara en gul stickad tröja med svarta spetsshorts för en uppfriskande casual outfit. De svarta oxfordskorna skulle vara ett mycket intressant val för de skor som passar perfekt med den unika klädseln.

Jag vet att många av er aldrig har använt svarta spetsshorts. Men när du har nått den här punkten i blogginlägget hoppas jag att jag åtminstone har meddelat dig att svarta spetsshorts kan se riktigt bra ut. Så prova dem åtminstone i dina lokala butiker. Det är bättre att prova något och se om det fungerar än att inte prova något nytt alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*