Hur man bär svarta smala klänningbyxor

Hur man bär svarta smala klänningbyxor

Att hitta ett sätt att se smalare och högre ut är alltid en bra idé. Missförstå mig inte, jag uppmuntrar dig inte att se för mager ut, särskilt om du gör det genom ohälsosamma dieter. Jag säger bara detta, det är trevligt att vara i någon form och sedan klä på ett sätt som får dig att se tunn ut. I själva verket behöver du inte vara lång för att se tunn ut. Det handlar om proportioner och hur du utformar din outfit. Jag ska prata specifikt om hur man går ner i vikt genom att bära svarta skinny byxor. Låt mig visa dig några av de bättre outfitidéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Grå och vit rutig skjorta med svarta smala kostymbyxor


källa

Tro det eller inte, något så enkelt som de svarta smala byxorna kan få dig att se riktigt bra ut om du formar dem rätt. För att starta den här listan med fantastiska men lågmälda outfitidéer, låt mig börja med en relativt avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende, bär en vit och grå rutig skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med ett par svarta smala byxor. Använd ett par svarta mockaskinn för skorna. Slutligen bär en svart läderhandväska för att avsluta klädseln snyggt.

Grå överdimensionerad blazer med vit skjorta och svarta, smala kostymbyxor

grå överdimensionerad blazer med vit skjorta och svarta, smala kostymbyxor
källa

För att forma denna snygga och diskreta outfit är det viktigt att välja något som är något för stort. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta och en grå, lite överdimensionerad blazer för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med svarta smala byxor. Bär ett par svarta läder snörning ankel stövlar för skorna. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett mer elegant utseende.

Kall axel svart blus med magra byxor och grå stövlar med öppna tå

kall svart axelblus med smala byxor och grå korta stövlar med öppna tår
källa

För att uppnå den sexiga och eleganta outfit som inte kräver att du visar mycket hud, här är vad du behöver göra. Bär en svart kall axelblus som mitt i utseendet. Kombinera den med ett par svarta smala byxor. För skorna, ha ett par korta, grå mockaskor med öppna tå för att komplettera klädseln i stil.

Grå, kortvarig långärmad topp med svarta, smala högbyxor

grå, kortklippt långärmad topp med svarta, smala höghusbyxor
källa

Här är en annan sexig outfit med låg vikt som du kanske vill ha på en cocktailparty, speciellt om du är i god form men inte vill ha på dig en kostym. Använd en grå, kortärmad beskuren topp för detta utseende. Kombinera toppen med svarta byxor i smal kostym med hög midja. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit oversized skjorta med höga byxor och ljusgrå stövlar med klackar

vit oversized skjorta med högklänningsbyxor och ljusgrå stövlar med klackar
källa

För att forma denna enkla och minimalistiska outfit kan du bära en vit överdimensionerad skjorta med knappar och en silverkedja. Kombinera dem med svarta, tunna klänningbyxor med hög midja. Bär ett par ljusgrå ankelstövlar i läder för skorna. Använd en kamelmockplånbok för att göra utseendet komplett.

Svart longline-kavaj med en förkortad vit chiffongblus och häl med öppen tå

svart longline-kavaj med en förkortad vit chiffongblus och klackar med öppen tå
källa

För att få den lågmälda sexiga men ändå kraftfulla halvformella klädesplaggen perfekt för ett företagsevenemang kan du bära en vit crop top med en svart lång kavajjacka. Kombinera dem med svarta smala byxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Vit knäppt skjorta med svart kavaj och klackade ankelstövlar

vit skjorta med knappar, svart kavaj och ankelstövlar med klackar
källa

För att uppnå detta snygga och konstnärliga utseende kan du bära en vit skjorta med knappar och en svart, något lång, smal blazer. Kombinera dem med svarta smala byxor. Använd ett par svarta mockasko stövlar för skorna. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Ljusrosa knapp-up skjorta med svarta dräneringsrör byxor

blekrosa skjorta med knappar och svarta, smala kostymbyxor
källa

För att se mer feminin ut är det enklaste sättet att bära rosa. I det här fallet väljs en blekrosa skjorta med en smal passform. Kombinera skjortan med svarta kostymbyxor. Bär ett par svarta läderhöga klackar för skorna. Vik upp looken med en svart läderkoppling.

Blus med leopardmönster och smal kostymbyxa och ballerina

Blus med leopardmönster, smal byxa och ballerinor
källa

För att uppnå det mogna och feminina utseendet kan du bära en smal leopardtröja som kärnan i utseendet. Kombinera den med svarta smala byxor med ett bälte. För skorna, använd ett par svarta mocka-balettskor för att slutföra kläderna på ett snyggt och snyggt sätt.

Orange halsduk med långa fransar och en svart långfärgad kavaj och filthatt

Orange halsduk med långa fransar, svart longline-kavaj och filthatt
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna konstnärliga och unika outfit. Använd en svart tröja med en svart longline-kavaj och en orange långkantig halsduk för att skapa några mycket fina lager. Kombinera dem med svarta skinny byxor och loafers med leopardmönster. Använd en stor svart filthatt för att lägga till en konstnärlig touch.

Ljusblå och vit randig skjorta med rem med tåklack

ljusblå och vit randig skjorta med öppna klackar
källa

För att uppnå detta snygga och avslappnade utseende, använd bara en blå och vit vertikal randig skjorta med knappar och svarta klänningbyxor. Bär ett par svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Grå tröja med vit t-shirt och grå canvasskor

grå tröja med vit t-shirt och grå canvasskor
källa

Bär en vit t-shirt med en grå tröja kofta och en svart halsduk för toppen. Bär den med svarta smala klänningbyxor och klassiska grå och vita trosor för att komplettera utseendet.

Här är de svarta smala byxoutfitidéerna som kan hjälpa dig att se smal och smal ut. Testa dem och känna kraften att se vacker och iögonfallande ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*