Hur man bär svarta shorts med hög midja

Idag ska jag prata om hur man utformar svarta shorts med hög midja, vilket kan få dig att se diskret ut medan du är smal och snygg. Det fina med dessa shorts är att de är väldigt lätta att forma och också väldigt lätta att ta av. De kommer vanligtvis i form av jeansshorts, ibland chinoshorts och flytande bomullsshorts. En outfit som är så enkel som en kort t-shirt och svarta shorts kan få dig att se riktigt bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina svarta korta midjeidéidéer för dig. Låt oss dyka in.

Vit skjorta med prickiga knappar och svarta shorts med hög midja


källa

Detta är en lista över outfitidéer som mestadels är snygga streetoutfitidéer. Men jag ska börja denna outfit med en vintage look som du kan bära för både avslappnade hangouts och arbete. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart slim fit-skjorta med knappar. Kombinera den med ett par svarta shorts med hög midja. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd svarta ballerinaskor.

Vit kort t-shirt med svarta tribal tryckta shorts med hög midja

vit kort t-shirt med svarta tribal tryckta shorts med hög midja
källa

Här är en mycket attraktiv och lågmäld sexig outfit som inte verkligen kräver att du visar mycket hud. För att forma den här outfiten kan du bära en vit passformad beskuren t-shirt som visar ungefär en tum hud i midjan. Koppla ihop den med ett svartvitt tribalprint mini-flöde kort för att se smal och snygg ut. Använd vita sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Svart grafisk t-shirt med matchande shorts med hög midja och höga strumpor på låret

svart grafisk t-shirt med matchande shorts och strumpor med hög midja
källa

Det här är en elegant helt svart outfit som får dig att se supertunn och cool ut. Bär en svart grafisk t-shirt och svarta shorts med hög midja som kärnan i outfit. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar med ankelklackar. Lägg till en svart filthatt i blandningen för en konstnärlig touch.

Beskärningstopp med knapphöga svarta höghusar och tryckt kimonokofta

Crop top med svarta knapphöjda shorts och tryckt kimonokardigan
källa

För att uppnå denna unika och mörka stranddräkt, använd svart för att sticka ut istället för att ha några glada färger som folk normalt skulle göra för strandbarer. Bär en svart crop topp med hög midja shorts med en svart knapp knapp. Kombinera den med en svart och vit blommig kimonokofta och svarta ridesandaler.

Grå tröja med svarta shorts och vit filthatt

grå tröja med svarta shorts och vit filthatt
källa

För att forma denna härliga och mysiga outfit kan du bära en grå långärmad tröja med en svarta bälteshorts i minirippad denim. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut. Bär en vit filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Kortärmad t-shirt i vitt och svart med prickar och mini-jeansshorts

vit och svart kortärmad t-shirt med prickar och mini-jeansshorts
källa

Detta är en casual och vintage outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Använd en vit och svart prickig chiffong-t-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta höghöjda mini-jeansshorts. För skorna, ha ett par nakna och svarta platta sandaler för en ren och uppfriskande finish.

Grå knuten t-shirt med svarta denimshorts med hög midja

grå knuten t-shirt med svarta denimshorts med hög midja
källa

För att forma denna ungdomliga och lågmälda sexiga outfit kan du skapa din egen crop top genom att knyta din gråa t-shirt. Kombinera toppen med svarta denimshorts med hög midja för att visuellt flytta midjan upp och se tunn ut. Bär vita sneakers för att slutföra denna outfit på ett uppfriskande sätt.

Ljusblå skjorta med smal passform och svarta shorts

Ljusblå, smal skjorta med svarta shorts
källa

För att forma denna affärsavslappnade outfit kan du bära en ljusblå slim fit-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop det med ett par svarta mini-chinoshorts. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar för att se extra smala och feminina ut. Lägg till en glam twist på din outfit med en rosa läderhandväska.

Blushrosa blus med svart halsduk och matchande minishorts

rodnande rosa blus med svart halsduk och matchande minishorts
källa

Detta är en mycket attraktiv lagerlagring som kan få dig att se reserverat attraktiv ut på jobbet. Bär i detalj en rodnande rosa passformblus med en svart halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta minishorts med hög midja och ett par svarta lårstrumpor. Använd ett par svarta stövletter i läder och en svart stickad mössa för att komplettera utseendet.

Vit älskling topp och svarta shorts med hög midja

vit topp med älskling hals och svarta shorts med hög midja
källa

För de av er som vill se reserverade sexiga ut för en cocktailparty men inte vill ha en kostym, här är en trevlig outfitidé för dig. Bär en vit axelbandslös topp för toppen. Koppla ihop den med svarta höghusar för att se extra tunn ut. Ett par rosa bandiga sandaler för att komplettera utseendet.

Svart och vitt stamtryckt kofta med högväxt shorts

svart och vit kofta med stamtryck och högklippta shorts med kantad fåll
källa

För att uppnå detta snygga och konstnärliga svartvita utseende kan du bära en vit och svart grafisk t-shirt med en matchande kofta med stamtryck i vitt och svart. Kombinera dem med svarta minishorts med en kantad fåll. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att se coola och smala ut.

Hög midja shorts med svart och gult leopardmönster och passform linne

shorts med hög midja och svart och gult leopardmönster och åtsittande linne
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se feminin och mogen ut. Du kan bara ha på dig en svart linne med unikt designade svarta och gula minishorts med hög midjetryck och leopardmönster. För skorna kan du bära ett par svarta klackade sandaler för att se snygga och smala ut.

Vit knuten V-ringad t-shirt och rippade svarta jeansshorts

vit knuten V-ringad t-shirt och rippade svarta jeansshorts
källa

För att forma det luftiga och sexiga utseendet, kan du helt enkelt knyta en vit V-ringad t-shirt så att den ser ut som en lite beskuren tee. Kombinera den med svarta denimshorts med hög midja. För skorna, ha svarta mockaskinnade höga stövlar för att se unika och attraktiva ut.

Hoppas att du gillade de svarta idéerna med hög midja i shorts som kan få dig att se tunn och snygg ut med lätthet. Testa dem och se hur fantastiska dessa enkla kläder kan vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*