Hur man bär svarta rippade skinny jeans

För att skapa en smal och elegant outfit är det en mycket bra idé att bära skinny jeans. För att se ännu smalare och snyggare ut är det en bra idé att välja specifikt de svarta skinny jeansen. Som du kanske vet är färgen svart vanlig, men ändå magisk, vilket gör att du ser extra tunn ut. Det kan vara lättare att visuellt ta bort en tum från låret. För att visa dig hur du utformar det här superenkla och coola föremålet har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för skinny jeans i svart för dig. Låt oss nu dyka in.

T-shirt med svarta, rippade skinny jeans och läderstövlar


källa

För att starta den här listan över ungdomliga och snygga outfitidéer kommer jag att presentera dig för en super enkel, nästan helt svart outfit som du enkelt kan ta av. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med ett par svarta slitna jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen för att komplettera utseendet.

Randig halterneck topp med mock halsringning och uppdragna jeans

Randig halter-topp med svartvitt ståkrage och uppdragna jeans
källa

För att forma denna coola och bantande outfit som du kan använda för att visa upp några kurvor, här är vad du vill göra. Bär en ärmlös halterneck-topp med en svartvit randig mock-hals. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med hög midja för att se smal ut. För skorna, ha ett par svarta chelsea stövlar i läder för att slutföra utseendet.

Vit crop top med blå jeansjacka och rippade svarta skinny jeans

vit crop top med blå jeansjacka och rippade svarta skinny jeans
källa

För att forma denna enkla sexiga outfit kan du bära en vit bodycon crop top med en blå jeansjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Du kan bära ett par svarta sandaler för skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Ljusrosa longline-kavaj med svarta, rippade skinny jeans och stövlar med leopardtryck

Ljusrosa longline-kavaj med svarta skinny jeans och stövlar med leopardmönster
källa

För att uppnå detta snygga och luftiga utseende måste du använda några överläggstrick. Bär en svart topp med en ljusrosa lång kavaj för toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita ankelkängor med leopardtryck för en feminin touch.

Grå linneskjorta med vit linne och svarta skinny jeans

grå linneskjorta med vit linne och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och avslappnade gatoutfit kan du bära en vit löst sittande linne med en grå linne pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta, rippade skinny jeans. Istället för att ha vita sneakers kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att skorna ska se mer damliga ut.

Vit och svart pock-tee med rippade jeans och häl i ankelremmen

vit och svart framficka t-shirt med rippade jeans och klackar i ankelbandet
källa

Det här är en ganska ren och naturlig affärsavslappnad outfit som du vill ha på dig på fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära ett grått och svart färgblock och en långärmad t-shirt med framficka. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Grå överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans

grå överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans
källa

För att forma denna avslappnade grå och svarta street outfit, här är vad du vill göra. Bär en grå, överdimensionerad kortärmad t-shirt. Koppla ihop den med svarta, supertunna, rippade knäjeans med hög midja. För skorna, ha ett par svarta chelsea stövlar i läder för att se rena och snygga ut.

Rutig svartvit skjorta med rippade skinny jeans

svartvit rutig skjorta med trasiga skinny jeans
källa

För att uppnå denna något konstnärliga och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en svartvitt rutig skjorta med knappar och svarta slitna jeans. Bär ett par spetsiga klackar i svart och ljusrosa för skorna. Bär en svart läderhandväska för att komplettera utseendet med elegans.

Vit t-shirt med svarta skinny jeans och remmar sandaler

vit t-shirt med svarta skinny jeans och strappy klackar
källa

För att skapa det konstnärliga svartvita utseendet kan du bära en vit t-shirt med svarta skinniga jeans för att se ren och avslappnad ut. Kombinera dem med ett par svarta klackar för en elegant touch och för att balansera avslappningen. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen så har du ett snyggt affärsavslappnat utseende.

Svartvit randig skjorta med läderjacka och tofflor

svartvit randig skjorta med läderjacka och tofflor
källa

För att se snygg och smal ut, här är vad du behöver göra. Du kan bära en svart och vit vertikalt randig slim fit skjorta med en svart lädermotojacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskinn för att komplettera outfit med en unisex-touch.

Blush Pink Wool Coat med svartvitt randig linne och rippade knäjeans

Blushing rosa ullrock med svartvitt randig linne och trasiga knäjeans
källa

För att uppnå denna snygga streetoutfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en överdimensionerad ullrock i rodnad. Kombinera dem med ett par förstörda smala jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en svart stickad hatt för att avsluta din outfit.

Blushrosa ullrock med svarta rippade knäjeans

Blushing rosa ullrock med svarta, rippade knäjeans
källa

För att forma denna snygga och luftiga outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart tunika-t-shirt med svarta skinny jeans med ett rippat knä. Täck delarna med en lång rosa ullrock. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med en vit t-shirt med en halsringning och smala jeans

blå jeansjacka med vit t-shirt med halsringning och smala jeans
källa

För att uppnå det ungdomliga och pojkaktiga utseendet kan du ha på dig en blå denimjacka med en vit t-shirt med rund hals. Kombinera dem med svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par svarta och rosa spetsiga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de svarta rippade jeansmodeidéerna jag just delade med dig i listan ovan. Prova dem så ser du att dina ben ser mycket smalare och längre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*