Hur man bär svarta rippade shorts

Hur man bär svarta rippade shorts

När det gäller rippade shorts tänker vi oftast på de ikoniska blå rippade jeansshortsen. Men idag vill jag prata om något annat, men förmodligen lika snyggt och vackert, de svarta shortsen. Som du förväntar dig är det enkelt att skapa en snygg och avslappnad miljö. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svarta shorts. Låt oss titta på dem.

Svarta jeansshorts med t-shirt och bälte

svart denim rippade shorts t-shirt bälte
källa

Jag vill börja den här spännande listan med ett mycket populärt sätt att utforma de svarta shortsen. Det är enkelt att para ihop den svarta jeansshortsen med en skjorta. I det här fallet väljs en svart t-shirt för att uppnå ett mörkt och snyggt utseende. Du kan till och med bära ett svart läderbälte för att ge uthållighet till utseendet. Lägg till ett par vita sneakers i ekvationen.

Vit knuten t-shirt & svarta rippade shorts


källa

Låt oss nu titta på hur du kan utforma de svarta shortsen på ett enkelt men reserverat, sexigt sätt. Allt du behöver göra är att bära de svarta shortsen med en vit t-shirt. Knyt t-skjortan så att den ser ut som en beskuren t-shirt för att visa upp din smala midja. Bär svarta mockaskinniga stövlar för skorna för en feminin touch.

Svarta, rippade shorts med en grå, ribbad kortärmad tröja

svarta rippade shorts grå ribbad, figur-kramande kortärmad tröja
källa

Ett bra sätt att se mer feminint ut med en svart rippad kortslutning är att para ihop den med en damliknande topp. Du kan till exempel kombinera de svarta shortsen med en grå, ribbad kortärmad tröja. Du kan bära antingen svarta balettlägenheter eller vita sneakers för att komplettera den enkla och vackra outfit.

Svarta rippade shorts med en riven långärmad t-shirt

svart rippade shorts rippade långärmad t-shirt
källa

Eftersom dessa mestadels är avslappnade outfitidéer tycker jag att det är dags att ta fram en av de mest ikoniska bitarna i den avslappnade modevärlden, nämligen den svarta och vita långärmade t-skjortan. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta jeansshorts och vita sneakers för en minimalistisk och snygg outfit.

Ärmlös topp i vit chiffong med svarta shorts

ärmlös topp i vit chiffong, svarta shorts med rippor
källa

För de av er som har en feminin karaktär, här är en bra outfitidé att visa upp både dam och stil. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit ärmlös chiffongtopp. Koppla ihop toppen med svarta shorts för en kantig twist. Gör kläderna med nakna sandaler.

Använd den med en svart knuten t-shirt och läderjacka

svart t-shirt läderjacka med knutet tryck
källa

Här är en helt svart outfit som ser ganska ungdomlig och energisk ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart knuten t-shirt med en svart skinnjacka över axlarna. För botten kan du bara bära svarta jeansshorts och ett par svarta mockasko stövlar.

Bär den med en grå t-shirt och svart jeansjacka

grå t-shirt svart denimjacka
källa

För en mer avslappnad och mysig look kan du bära en svart jeansjacka istället för en skinnjacka. Koppla ihop den med en grå t-shirt och svarta shorts för att se elegant och ungdomlig ut. Bär ett par ljusrosa sandaler för skorna för att ge en feminin touch till kläderna.

Använd den med en vit t-shirt och en svart moto läderjacka

vit t-shirt svart moto läderjacka
källa

Låt oss nu titta på vilken typ av outfit du skulle ha på dig om du åkte på motorcykel. Till toppen kan du bära en vit passformig t-shirt med en svart moto läderjacka. Koppla ihop dem med svarta jeansshorts för att se sexiga och snygga ut. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge en snygg touch till utseendet.

Grå t-shirt med djup V-ringning och svarta shorts

grå djup V-ringad t-shirt, svarta rippade shorts
källa

Här är ett lågmäldt sätt att se sexig ut. Allt du behöver göra är att bära en grå djup v-ringad t-shirt med bara lite av din bralette som kikar ut. För skinkorna, använd bara svarta, korta och svarta sandaler för att visa upp dina långa ben.

Använd den med en svart bomberjacka och snörstövlar

svarta bomberjacka snörstövlar
källa

Även om denna outfit borde se väldigt snygg ut för de flesta är den speciellt utformad för att små tjejer ska se coola och smala ut. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en svart västtopp med svarta jeansshorts. Använd en överdimensionerad svart bomberjacka för att täcka bitarna. Avsluta med att ha svarta strumpor och svarta snörstövlar för att se både feminina och snygga ut.

Svart kort tröja & shorts

svarta korta tröja shorts
källa

Här är en väldigt enkel och sexig outfit speciellt gjord för dig som har gått på jobbet och håller dig i form. Du kan uppnå detta utseende genom att helt enkelt ha på dig en beskuren svart tröja med svarta minishorts. Gör denna outfit helt svart genom att bära svarta sandaler och en svart choker.

Bär med en svart ärmlös kantkant

svart ärmlös kantad topp
källa

Det här är en annan helt svart outfit. Men den här gången ser den ut både ladylik och snygg. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en svart ärmlös franskant med svarta rippade shorts. Kombinera dem med svarta sandaler och en svart läderhandväska för att lägga till en elegant touch till den avslappnade street outfit.

Använd den med en vit linne och sneakers

vita linnen
källa

Detta är en mycket enkel men ändå sexig outfit. Till toppen kan du bära en löst sittande vit linne. Helst skulle du också vilja ha en svart crop top under linne, även om det inte fanns på bilden ovan. Kombinera linnen med svarta shorts och vita sneakers för att se avslappnad och sportig ut.

Svarta rippade shorts med marinblå kavaj

svarta rippade shorts marinblå kavaj
källa

Detta är ett intressant försök att integrera de svarta shortsen i en arbetsdräkt. Kanske kan du prova något så här nästa avslappnade fredag. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en svart blus med en marinblå kavaj för toppen. Koppla ihop dem med rippade svarta shorts och svarta och vita tribal klackar för att komplettera outfit på ett kreativt och vackert sätt.

Jag hoppas att du tycker att dessa svarta rippade korta outfitidéer är användbara och inspirerade att komma med outfitidéer som passar dig bäst. Du kan också börja med att efterlikna outfitidéerna ovan och sedan justera idéerna här och där för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*