Hur man bär svarta penny loafers

Idag ska jag ta itu med ett mycket intressant ämne, hur man utformar svarta öre loafers. Med sitt namn kan man tro att de är penny heeled tofflor. Det är faktiskt bara ett annat namn för högklackade tofflor. Jag har ingen aning om varför de kallas penny loafers, men det låter bra och de ser definitivt bra ut. Du kan använda dem för att bygga några mycket snygga och eleganta outfits. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svarta öre loafers för dig. Låt oss dyka in.

Ljusblå chambrayskjorta med smala jeans och svarta penny loafers


källa

Låt oss börja den här listan med coola outfitidéer med en enkel outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta minimalistiska och snygga utseende kan du helt enkelt bära en ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta skinny jeans. Para ihop dem med ett par svarta öre loafers istället för bara vita sneakers för att ge karaktär till utseendet.

Grå, ribbad, tjock stickad tröja med halsduk och svarta öre loafers

grå, ribbad, tjock stickad tröja med halsduk och svarta öre tofflor
källa

Låt oss nu titta på en snygg och mysig lagerlagring som kan få dig att se lugn och avslappnad ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja över en grå längre t-shirt och låta fållen kika ut. Bär den med en lång grå stickad halsduk, marinblå muddade jeans och ett par svarta öre loafers för att komplettera utseendet.

Svart tjock tröja med mamma jeans & penny loafers

svart, tjock tröja med mamma jeans och penny loafers
källa

Detta är en mycket minimal outfit som kan få dig att se förvånansvärt attraktiv och tillgänglig. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart ribbad, tjock stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med ljusblå beskurna mammas jeans. Koppla ihop dem med svarta klackar och en snygg grå crossbody-väska för ett rent och enkelt utseende.

Svart filthatt med vit blus och minikjol med hög höjd i denim

svart filthatt med vit blus och hög denim kjol
källa

För att uppnå detta lite konstnärliga och kreativa utseende behöver du hjälp av en svart filthatt. Bär i detalj en vit, kortärmad spetsblus med en svart, figurkramande mini-denim hög kjol. Koppla ihop dessa bitar med en svart filthatt och ett par svarta öre loafers för en konstnärlig touch.

Vit blus med avslappnad passform och svarta jeans och tofflor

vit blus med avslappnad passform och svarta jeans och tofflor
källa

För att skapa denna absolut minimala outfit som ser väldigt avslappnande och uppfriskande ut, är allt du behöver göra att ha en vit halvärmad blus och svarta smala ankeljeans med smal passform. Lägg till en vit och svart läderhandväska och ett par svarta öre loafers för att se super chic ut.

Mörkblå ull longline-kappa med svarta jeans och penny-mockaskinn

Mörkblå långfodrad ulljacka med svarta jeans med muddar och tofflor av öre mocka
källa

För att se lite mer mogen och kraftfull ut är här en mörk outfit som du kanske vill prova, speciellt om du gillar power dressing. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med scoop-hals och en mörkblå ullrock. Använd den med svarta muddade jeans och svarta öre loafers för att avsluta detta snygga utseende.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med svarta mini-shorts

Ljusblå chambray-skjorta med knappar och svarta mini-jeansshorts
källa

För att se mer ungdomlig och lättillgänglig ut, använd mini-shorts istället för jeans för att visa upp dina ben. För att forma just denna outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och svarta flytande mini-jeansshorts. Kombinera dem med svarta öre loafers för att se lite mer elegant och attraktiv.

Vit knäppt skjorta med smal jeans och svarta tofflor

vit skjorta med knappar, slim fit jeans med muddar och svarta tofflor
källa

Detta är så enkelt som möjligt för ett affärsmässigt smart utseende. Outfiten består av en mycket typisk kombination av den vita skjortan med knappar och de blå jeansen med smal passform och ärmslut. Det som gör kläderna unika och snygga nu är de svarta tofflorna. Du kan lägga till en svart läderväska i mixen för att se ännu mer professionell ut.

Vit skjorta med knappar, svart krage och smala jeans med mörka manschetter

vit skjorta med knappar, svart krage och smala jeans med mörka manschetter
källa

För att få denna snygga och avslappnade outfit som du kan bära både som en street outfit och en business casual outfit kan du börja med den vita och svarta tvåfärgade knappade skjortan, kärndelen är vit och kragen är svart. Använd den med marinblå manschettmager jeans och svarta öre loafers.

Vit, tjock stickad tröja med svart pennkjol och öre loafers

vit, tjock stickad tröja med svart penna kjol och öre loafers
källa

Detta är en ganska mysig och minimalistisk outfit som du kan bära för jobbet. Bär en vit stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med en svart knälång pennkjol. Bär en stor svart mjuk läderväska för att se professionell och elegant ut. Slutligen lägg till ett par svarta öre loafers i outfit för att se snyggare ut.

Svart kavaj med slim fit jeans och loafers

svart kavaj med slim fit jeans och tofflor
källa

För att se snyggt och mörkt ut finns det en helt svart outfit här som är kul då och då för att avslöja den mer seriösa sidan av dig. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en svart kavaj. Kombinera dem med svagt smala jeans och svarta penny loafers för att komplettera utseendet.

Vit kofta med en blå och vit randig miniskridsklänning

vit kofta med blå och vit randig mini bakklänning
källa

Detta är en mycket uppfriskande himmelblå och vit outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig ut. För att uppnå detta härliga skiktade utseende kan du bära en himmelsblå och vit vertikal randig mini baksmällsklänning med rynkad midja. Bär en vit kofta över den. Bär ett par svarta öre loafers för att ge lite tålighet till den här tjejens outfit.

Vit tröja med rund hals med blå jeansshorts och svarta öre loafers

vit rund hals tröja, blå jeansshorts och svarta öre loafers
källa

För att se smal och uppfriskande kan du helt enkelt ha på dig en vit tröja med rund hals och blå jeansshorts. En svart liten korsväska i läder och ett par svarta öre loafers är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Hoppas att du gillade de svarta öre loafers outfit idéerna som jag just delade med dig. Testa det och se om dessa enkla men eleganta kläder passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*