Hur man bär svarta nödställda jeans

Medan de mörkblå skinny jeansen har blivit så populära att de nästan är vanliga jeans, är det alltid bra att ha mer variation. Idag ska jag prata om hur man utformar de svarta jeansen, något som ser lite mörkare och svalare ut än de blå jeansen. De är båda bra på sitt eget sätt, men du kommer definitivt att sticka ut lite mer med de svarta. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna i svartklädda jeanskläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ullrock med blushrosa tröja och svarta jeans


källa

För att starta den här listan med mörka och coola outfitidéer, låt mig först visa dig en väldigt cool streetoutfit som du kanske vill ha på hösten eller vintern. För att få det här utseendet kan du bära en rodnadströja med en svart lång ullrock. Kombinera dem med svarta smala jeans och vita spetsiga klackar för att se snygga och eleganta ut.

Grå longline-kavaj med svarta skinny jeans i bekymrad look

grå longline-kavaj med svarta skinny jeans
källa

För att få den snygga och avslappnade outfit som du kan ha på dig för både vardagliga hangouts och arbete, kan du börja med en svart tröja över en vit tunika-t-shirt. Kombinera dem med en ljusgrå kavaj med lång linje och svarta skinny jeans med ett använt utseende. Använd ett par svarta och vita tryckta fotkängor för att göra utseendet komplett.

Svart, tjock tröja med smala nödställda jeans och filthatt

svart, tjock tröja med smala jeans och filthatt
källa

Detta är en otroligt cool helt svart outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart kabeltröja med svarta skinny jeans. Kombinera dem med svarta läderstövlar. Lägg till en svart filthatt för att göra din outfit mer unik och konstnärlig.

Vit tröja med svarta rippade jeans

vit tröja med svarta jeans i begagnat utseende
källa

För att uppnå denna mysiga och attraktiva business casual outfit kan du bära en vit tröja med en svart frontficka detalj. Kombinera tröjan med svarta skinny jeans med ett använt utseende. Använd ett par svarta och vita leopardtryckklackar för skorna. Lägg till en vit läderhandväska till blandningen för ett mer uppfriskande utseende.

Grå grafisk kort t-shirt med svarta, uppdragna skinny jeans

grå grafisk kort t-shirt med svarta skinny jeans
källa

För att forma detta glada och unika utseende kan du bära en grå, lätt beskuren grafisk t-shirt på toppen. Koppla ihop det med ett par svarta, smala jeans för att se smala och smala ut. Använd ett par svarta klackar med öppna tå för att skorna ska se ännu högre och smalare ut.

Grå tröja med rippade smala svarta jeans och stickad hatt

grå tröja med rippade svarta skinny jeans och stickad hatt
källa

Detta är en vinterdräkt som är både mysig och snygg. För att forma denna outfit kan du börja med den grå tröjan ovan. Koppla ihop den med svarta smala jeans och ett par svarta stövlar i läder. Använd en svart stickad hatt för att hålla dig varm och se mer unik ut.

Rutig knäppt skjorta med svarta smala ankeljeans

rutig skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det snygga och luftiga svartvita utseendet kan du bära en svart och vit rutig skjorta på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny rippade ankeljeans för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta mockaskor för skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer elegant ut.

Svart skinnjacka med en ljusblå chambrayskjorta och ankelstövlar

svart skinnjacka med ljusblå chambray-skjorta och fotkängor
källa

För att forma denna snygga lagerlagring kan du bära en vit tryckt t-shirt med en ljusblå chambray-knappad skjorta och en svart lädermotojacka för att skapa några snygga lager. Använd den med svarta smala jeans och svarta läderstövlar för att avsluta ditt utseende.

Svart lädermotojacka med rippade skinny jeans

svart lädermotojacka med rippade skinny jeans
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart skinnjacka med en smal passform på toppen. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans med ett använt utseende. Låt oss vara lite mer kreativa och glada för skorna genom att bära ett par röda och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Blazer med fuskpälskrage, rippade jeans och snörstövlar

Blazer med fuskpälskrage, rippade jeans och snörstövlar
källa

För att forma denna mysiga och feminina outfit kan du bära en vit tjock stickad tröja med en svart kavaj med fuskpälskrage. Kombinera dem med svarta skinny jeans med ett använt utseende. Bär ett par svarta läder snörning ankel stövlar med skorna för att lägga klass och tilltalar denna outfit.

Svart jeansjacka med chelsea stövlar i läder

svart jeansjacka med läderstövlar chelsea stövlar
källa

För att forma denna rena och minimalistiska outfit kan du bära en svart tröja med rund hals och en svart jeansjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta chelsea ankelstövlar i läder för att göra denna outfit snygg och elegant.

Grå kofta med svarta ankeljeans och mockaskor med öppen tå

grå kofta med svarta ankeljeans och mockaskor med öppna tår
källa

För att forma denna avslappnade och avslappnade streetoutfit, perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en vit v-ringad t-shirt och grå kofta med långt linne. Koppla ihop dem med svarta jeans i ankeln och se långa och smala ut. Använd ljusrosa korta mockaskor med öppen tå och en rosa korsväska för att komplettera utseendet.

Grå tjock entröja och mockasko stövlar

grå chunky en axel tröja och mocka ankel stövlar
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och ladylike utseendet kan du bära en grå stickad axelbandslös tröja som fokus för din outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans med ett använt utseende. Bär ett par grå mocka ankelstövlar för skorna för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Här är de svarta bekymrade jeansdräktidéerna som jag ville dela med dig. Det här är några mycket enkla idéer som du kanske vill prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*