Hur man bär svarta loafers

Du kan enkelt ha tofflor med både ditt arbete och avslappnade kläder. Det finns så många olika typer av kläder som du kan bära med tofflor. I det här blogginlägget ska jag gå in på svarta loafers specifikt, vilket är bra när man sätter ihop kläder i olika stilar. Låt oss nu titta på listan över mina favorit sätt att bära de svarta tofflorna på.

Svarta loafers med svart tröja och grå leggings

svart toffel tröja grå leggings outfit
källa

Denna outfit är så bra att den inte bara ser anständig ut utan är också så bekväm att bära. Bär bara en svart tröja och grå leggings med svarta loafers. En av de bästa sakerna som jag älskar med svarta tofflor är att de ligger någonstans mellan ”avslappnad” och ”formell”. Så bra som denna outfit är som en arbetsdräkt, den är också perfekt som en outfit som du kan bära för att träffa vänner.

Använd den med en vit blus och svarta skinny jeans

vit blus svart skinny jeans toffel
källa

För en elegant outfit som du förmodligen brukade utforma med klackar, byt ut dem mot svarta loafers för en mer jordnär känsla medan du fortfarande ser professionell ut. Som det perfekta exemplet på ett mer jordnära, elegant utseende, bär en vit blus med svarta skinny jeans och de svarta loafersna.

Vit skjorta, svarta byxor och lång kofta

svarta loafers långa cardigansdräkter
källa

För en outfit som visar hur man lager på ett elegant sätt, använd helt enkelt en vit skjorta och svarta smala byxor med en lång grädde kofta över. Lägg till svarta loafers i ditt utseende för ett elegant och elegant utseende.

Grå tröja, vita jeans och lång ullrock

grå tröja vit jeans lång ullrock
källa

För en vinterlook som inte ser tjock ut alls, använd en grå tröja och vita manschettknappar och en lång ullrock över dem. Kombinera bitarna med en svart handväska och svarta tofflor.

Vit, fluffig topp med penna kjol och tofflor

vita fluffiga penna kjol tofflor
källa

För ett ungt och sött utseende kan du bära en långärmad vit fluffig topp med en svart penskjol och svarta loafers. Eftersom kläderna känns ”söta” blir det för formellt med klackar medan gymnastikskor gör det för avslappnat att bära till jobbet.

Randig peplum-topp med rippade jeans

rippade jeans randig peplum
källa

Bär en linplommon med rippade jeans och svarta loafers för ett roligt vårutseende som är perfekt när du reser. En svart filthatt ger outfit en konstnärlig touch.

Använd jeans med Black Tee & Mom

svart t-shirt jeans toffel
källa

Så populär som skinny jeans och pojkvän jeans är idag, det finns sätt att bära mamma jeans. Ha till exempel en svart t-shirt med bundna mammas jeans och svarta loafers. Det är en fantastisk casual outfit för avslappnade hangouts.

Svart skinnjacka & grå leggings

svart läderjacka grå leggings tofflor
källa

Om du vill klä dig på ett sätt som är perfekt för vintern, använd svart och grått. Använd till exempel en grå tröja med en svart skinnjacka över. Använd grå leggings med svarta loafers på golvet. Komplettera den vackra vinterlooken med en grå halsduk och en grå handväska.

Button-up skjorta, kortärmad tröja & svarta leggings

Loafers med svarta leggings med knäppning
källa

För ett unikt utseende som innehåller den sällan slitna kortärmade tröjan, använd helt enkelt en knäppt skjorta under tröjan för toppen med svarta leggings och tofflor för botten.

Använd den med en vit skjorta och svarta muddiga byxor

vit skjorta svarta skinny jeans loafers
källa

För en feminin formell arbetsdräkt kan du bära en vit nedskjortad skjorta och svarta smala byxor med ärmslut. Istället för att ha klackar, håll det mer jordnära genom att bära de svarta loafersna. Bortsett från utseendet är en annan bra sak med svarta loafers att det får dig att känna dig mycket mer bekväm än dina klackar, speciellt om du har långa timmar på jobbet.

Använd den med en svart långärmad t-shirt och en jeanströja

svart långärmad t-shirt denim pullover toffel
källa

Detta är säkert den mest unika och överraskande klädseln på denna lista. När det gäller jeanströjor är de skor som jag omedelbart kan associera med de vita sneakersna. Om du nu bär denimtröjan med en svart långärmad T-shirt och kombinerar T-shirten med svarta tofflor, ser outfit faktiskt väldigt balanserat ut.

Svart stickad tröja, shorts och leggings

svarta stickade tröja shorts leggings tofflor
källa

Bär denna outfit för ett bedårande utseende som är särskilt lämpligt för små tjejer att se helt vackra ut. Bär en vit krage skjorta under toppen av den svarta stickade tröjan. Kombinera dessa bitar med svarta shorts, leggings och tofflor. Det är inte bara en söt outfit, det här helt svarta utseendet med smart lager gör att du ser slankare och högre ut också.

Grå kofta, svart skinnjacka och leggings

grå kofta leggings tofflor
källa

Som ett annat exempel på kreativa lager, bär en vit t-shirt under en grå kofta. Lägg en svart skinnjacka över den. Använd svarta leggings och loafers på golvet. På papper låter en läderjacka över en grå kofta som att den aldrig skulle kunna fungera, men i verkligheten är det balansen som uppnås genom att sätta ihop alla dessa bitar som definierar denna unika outfit.

Bekväm stickad tröja, smala jeans och halsduk

bekväm stickad tröja grå halsduk toffel
källa

För en perfekt höst- och vinterdräkt kan du ha en bekväm grå stickad tröja med smala jeans och svarta tofflor. Den ljusgrå halsduken ger helhetsbilden mycket karaktär.

Svarta tofflor med en lång vit kofta

svarta loafers vit lång kofta
källa

Detta är en konstnärlig svartvit outfit som är särskilt lämplig för designers och konstnärer. Bär en svart topp med hög hals och svarta löst sittande klänningbyxor. Den långa vita koftan gör denna outfit så snygg och unik.

Använd den med en svart crop topp och randiga shorts


källa

Som min favorit outfitidé på listan har outfit den perfekta kombinationen av snitt och färg. Dessutom passar alla delar perfekt med tofflorna. Bär en svart crop topp med randiga shorts och svarta loafers för ett fantastiskt utseende.

Här är några av mina favorit sätt att bära svarta loafers. Prova några av dessa och du kommer att uppskatta hur mångsidiga svarta loafers är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*