Hur man bär svarta korta stövlar

För de av er som tycker att spetsiga tåklackar är lite för formella för den här smaken, är de svarta korta stövlarna ett mycket bra alternativ. Med korta stövlar menar jag stövlar som är fotkängor eller ännu kortare. Även om du vill ha spetsiga klackar kan korta stövlar få dig att se snyggare ut på hösten eller vintern. De är extremt lätta att utforma och även avtagbara. Vanligtvis passar de bra med alla outfits du bär, från casual till business casual till formell. För att visa dig fler sätt att utforma dem har jag sammanställt några riktigt fina svarta korta startoutfitidéer för dig.

Svart ribbad skinny jeans med korta stövlar i svart mocka


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer ska jag börja med en väldigt avslappnad street outfit. Som du ser passar de svarta korta stövlarna mycket bra med svarta skinny jeans. För toppen är det bara att bära en lite överdimensionerad vit t-shirt eller en grå t-shirt för att komplettera den enkla och snygga outfit.

Vit stamtryckt kappa med smala ankeljeans och svarta korta stövlar

vit kappa med stamtryck, smala jeans och svarta korta stövlar
källa

Låt oss nu titta på ett mer damligt och lättillgängligt utseende som använder en cool lagringsteknik. För att forma detta utseende kan du bära en svart t-shirt med en vit stamkappa. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta korta stövlar för att göra kläderna rena och snygga.

Vit bekväm tröja med V-ringning, minikjol med paljetter och svarta korta stövlar

vit bekväm tröja med V-ringning, minikjol med paljetter och svarta korta stövlar
källa

Att se mer märkbar ut genom att lägga till ett glänsande element i din outfit kan ofta hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en vit V-ringad tröja med en avslappnad passform med en minikjol i roséguld. Koppla ihop dessa bitar med svarta korta stövlar i mocka och en svart läderhandväska för att komplettera det eleganta utseendet.

Grå skinnjacka med fuskpälskrage och korta läderstövlar

grå läderjacka med fuskpälskrage och korta läderstövlar
källa

För att se ännu snyggare ut kan du bära läderbitar för att göra din outfit sval och mörk. Till exempel kan du bära en svartvitt mönstrad tröja med en grå skinnjacka till toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor och korta svarta läderstövlar för att göra det coola utseendet.

Grå överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans och korta stövlar

grå överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans och korta stövlar
källa

Här är en mycket enkel men snygg outfit som verkligen kan fungera för dig som är kantig i karaktären. För att uppnå detta utseende, använd bara en grå överdimensionerad t-shirt med svarta skinny jeans och en svart axelväska. Koppla ihop dem med svarta korta läderstövlar för att se smala och snygga ut.

Svarta klackar med läderjacka och grå, figur-kramande maxiklänning

svarta stövlar med klackar, läderjacka och grå, figur-kramande maxiklänning
källa

Välj ett par korta klackar för att se smal och elegant ut. Till exempel kan du bära ett par svarta korta läderklackade stövlar och en grå bodycon bomullsklänning med hög slits. Kombinera dessa bitar med en svart skinnjacka för att se ännu smalare och mörkare ut.

Använd den med en Blush Pink Ribbed Sweater och en svart bomberjacka

källa

För att se ladylike och snygg ut samtidigt, se till att du bär både stövlar och ett rosa element. Du kan till exempel ha på dig en rödrosa turtleneck med en turtleneck och en svart bomberjacka till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta korta stövlar i mocka.

Korta läderstövlar med svart kavaj och minikjol

korta läderstövlar med svart kavaj och minikjol
källa

Du kan också bära stövlar till kontoret som en del av din affärs casual outfit. Till exempel, för att uppnå ett svart och elegant utseende, kan du bära en svart kavaj med en vit blus för toppen. Koppla ihop dem med en svart minikjol och svarta korta läderstövlar för att komplettera den nästan helt svarta outfit.

Vit stickad tröja med blommönster, svarta läderjackor och korta mockaskor

vit stickad tröja med blommönster, svarta damaskar och korta mockaskor
källa

Här är en outfit som du kan ha på dig som både en affärs casual outfit och en street outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit blommig stickad tröja över en svart knappad skjorta för toppen. Bär dem med svarta läder leggings och svarta mockaskor för att komplettera outfit på ett feminint och snyggt sätt.

Bär den med en vit topp och svart bomberjacka

vit topp och svart bomberjacka
källa

Här är en annan elegant casual outfit som du kan ha på dig för både arbete och casual. Bär en vit långärmad t-shirt med en svart bomberjacka för denna outfit. Bär dessa bitar med blå skinny jeans och svarta mockaskurvade stövlar för ett rent och avslappnat utseende.

Grå långärmad tröja med rund hals med leggings och svarta korta stövlar

grå lång ribbad tröja med halsringning, leggings och svarta korta stövlar
källa

Kryddan med att bära leggings är att bära dem med en beskuren topp som leggingsna är smala jeans. Ett mycket bättre sätt att utforma dem är att para ihop dem med en lång topp, som den här ribbade långa tröjan med en grå kolhals här. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att göra denna outfit mysig och lättillgänglig.

Svart och vit prickblus med korta stövlar

svartvit prickig blus med korta stövlar
källa

För att uppnå ett nästan helt svart utseende utan att se mörkt ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart och vit prickig skjorta för toppen. Det gör outfit mycket lättare än att bära en solid svart skjorta. Koppla ihop toppen med svarta muddade jeans och svarta korta stövlar för att komplettera utseendet.

Svart halvtransparent mini-gungklänning med korta läderklädda stövlar

svart halvtransparent mini gungklänning med korta läderstövlar
källa

Här är en super chic outfit som är lite tuffare. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart mini-gungklänning med genomskinliga ärmar och ett par korta svarta läderstövlar som har några snygga silverknoppar på sig. En korsväska i svart läder med flera dubbar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Grön lång tröja med rippade skinny jeans och mockaskor

grön lång tröja med rippade skinny jeans och mockaskor
källa

För att få ett uppfriskande och mysigt utseende kan du helt enkelt ha på dig en grön, lång och tjock stickad tröja med blå ribbade skinny jeans. Använd svarta mockaskor med dina skor för att göra utseendet komplett.

Svarta korta stövlar med läderjacka och grå skinny jeans

svarta korta stövlar med läderjacka och grå skinny jeans
källa

För att se smal och snygg ut kan du bära en svart skinnjacka med en svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och korta svarta mockaskor för att se snygga och rena ut.

Hoppas du gillar de svarta korta startoutfitidéerna som jag just nämnde för dig ovan. Som du kan se är dessa kläder något som du kan bära väldigt naturligt och ta av dig relativt lätt. Prova bara så blir du förvånad över hur snygg du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*