Hur man bär svarta knäppta jeans

Hur man bär svarta knäppta jeans

För de av er som älskar att ha på sig jeans finns det två huvudtyper av jeans som ni verkligen kommer att älska. En är de mörka blåa skinny jeans och den andra är pojkvän jeans. Finns det något mellan det tidigare eleganta objektet och det senare i en väns stil? Ja, det är de svarta knäjeansen och låt oss prata om hur man stylar dem idag. För det första är de väldigt enkla att utforma och avdraga. De slits vanligtvis bara subtilt för att lägga till rätt grovhet i din outfit. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svarta jeans i jeans för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit oversized t-shirt med svarta rippade knäjeans


källa

Låt mig börja den här listan över coola och ungdomliga outfitidéer med en avslappnad street outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit, lite överdimensionerad t-shirt som är löst undanstoppad. Bär den med svarta rippade jeans och ett par ljusgrå och vita canvas sneakers med låg topp för ett avslappnat och uppfriskande utseende.

Svart slim fit t-shirt med matchande, knästrimmade skinny jeans

svart slim fit t-shirt med matchande smala jeans med en tår i knäet
källa

Att se särskilt tunn och smal ut är att ha en helt svart outfit ett bra och logiskt steg. Bär en svart slim fit t-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta chelsea stövlar i läder för skorna. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till det här utseendet med en damliknande touch.

Vit snörningblus med V-ringning och svarta skinny jeans med tår i knäet

vit blus med V-ringning och svarta skinny jeans med tår i knäet
källa

För att uppnå detta konstnärliga och snygga utseende kan du bära en vit chiffong långärmad blus med snörning i toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans med ett rippat knä för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta stövletter i läder och en svart filthatt för att ge din outfit en konstnärlig touch.

Blush Pink Wool Blazer med en svart och vit randig t-shirt med en scoop hals

Blushing rosa ullblazer med svartvitt randig t-shirt med scoop hals
källa

För att forma denna snygga och damliknande lagerlagring kan du bära en svartvitt randig t-shirt med scoop-hals och en rodnande rosa ullrock för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med ett rippat knä. För skorna, ha på dig ett par svarta stövletter i läder och en svart stickad hatt för att komplettera kläderna på ett mysigt och snyggt sätt.

Vit skinnjacka med en grå, beskuren tröja och svarta jeans

vit skinnjacka med grå, beskuren tröja och svarta jeans
källa

För att uppnå denna snygga och unika svartvita outfit kan du bära en grå beskuren bodycon-tröja med en vit läderbikerjacka till toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta stövletter i läder med öppna tår för att se unika och mörka ut.

Grå överdimensionerad t-shirt med svarta jeans och sandaler

grå oversized t-shirt med svarta jeans och sandaler
källa

För att skapa det luftiga och uppfriskande utseendet kan du bära en grå överdimensionerad t-shirt med svarta, knästrimmiga jeans som kärnan i kläderna. Koppla ihop dem med ett par svarta flip-flops. Lägg till en svart läder axelväska och vit floppy hatt för att göra denna outfit extra snygg och konstnärlig.

Grå av axelstickad tröja med svarta, rippade jeans

grå tröja utan axel med svarta, rippade jeans
källa

För att uppnå detta lågmälda sexiga utseende kan du bära en grå tröja med en axel för att visa upp din underbara krageben och axel. Kombinera toppen med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå mockaskor för att se både feminina och snygga ut.

Svart tröja med trasiga jeans och sandaler

svart tröja med knästrimmade jeans och glidande sandaler
källa

Här är en avslappnad och snygg hel svart outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en svart stickad tröja med en avslappnad passform med svarta skinny jeans med ett rippat knä. Använd svarta sandaler istället för stövlar för att se mer avslappnad och luftig ut. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se elegant ut.

Blå jeansjacka med grå t-shirt och rippade jeans

blå jeansjacka med grå t-shirt och rippade jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig och snygg lagerdräkt som är perfekt för avslappnade hangouts. Bär en grå överdimensionerad t-shirt med en ljusblå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita sneakers med låg topp för att ge en sportig twist till utseendet.

Ärmlös svartvitt randig mock Neck topp med jeans

ärmlös topp med svartvita randiga ståkrage och höga jeans
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Bär en svartvitt randig, ärmlös topp med en mock hals på toppen. Kombinera den med en hög midja, svarta, knästrimmade skinny jeans för att visuellt flytta midjan uppåt. Använd vita sneakers för att avsluta kläderna rena och uppfriskande.

Vit t-shirt med v-ringning med elfenbenskavaj och stövlar

vit v-ringad t-shirt, elfenben svart och stövlar
källa

För att forma denna affärsavslappnade outfit kan du bära en vit v-ringad t-shirt med en elfenben eller ljusrosa blazerjacka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar och en svart kantad korsväska för att göra din outfit stilfull.

Svart, tjock tröja med trasiga jeans och filthatt

svart, tjock tröja med trasiga jeans och filthatt
källa

För att slutföra denna konstnärliga helt svarta outfit, lag en svart tjock stickad tröja med svarta rippade skinny jeans. Denna kombination ensam kan redan få dig att se lång och smal ut. Lägg till ett par svarta läderstövlar och en svart filthatt för att göra denna outfit mer konstnärlig och unik.

Svart läderbikerjacka med knästrimmade jeans

svart skinnbikerjacka med knästrimmade jeans i smal passform
källa

För att uppnå detta snygga och lite mörka utseende kan du bära en svart t-shirt med en svart skinnbikerjacka i toppen. Koppla ihop dem med rippade svarta jeans i smal passform. Bär ett par vita och svarta sneakers för att se lite mer avslappnad ut.

Hoppas att du gillade de svarta rippade jeans-idéerna som jag just delade med dig i manuset ovan. Se om dessa kläder kan få dig att se lång och smal ut som förväntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*