Hur man bär svarta kilkängor

Det är ingen tvekan om att ett snyggt par klackar kommer att få dig att se smal, feminin och snygg ut. Bland alla typer av klackar finns det en som ser särskilt snygg och strömlinjeformad ut, och den fantastiska typen av stövlar är kilstövlarna, och jag kommer att diskutera det svarta specifikt i det här blogginlägget. Du kan i princip behandla dem som vanliga stövlar och du kommer att se några fantastiska resultat. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för svarta kilstövlar. Låt oss komma in direkt.

Läderjacka med vit chiffong miniklänning och svarta kilstövlar


källa

Låt mig visa dig en väldigt elegant och vacker casual casual outfit för att starta den här listan över outfitidéer. Bär en vit mini-chiffongklänning med en svart skinnjacka för att forma detta utseende. Team dem med svarta leggings och en brun läderhandväska. Avsluta med att ha på sig ett par svarta kilstövlar för att se ännu mer elegant ut.

Bomberjacka med smala jeans och svarta kilkängor

Bomberjacka med smala jeans och svarta kilstövlar
källa

Låt oss nu titta på en mer snygg och lite pojkaktig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en svart bomberjacka till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och en ljusrosa läderhandväska. Bär ett par svarta kilstövlar för skorna för ett snyggt och elegant utseende.

Svart lång trenchcoat med leggings och kilkängor

svart lång trenchcoat med leggings och kilstövlar
källa

För en snygg business-casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en svart trenchcoat med en grå lång t-shirt och svarta leggings. För skorna, välj ett par svarta mocka snörning ankel stövlar. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer professionell ut.

Chunky Turtleneck Chunky tröja med läderjackor och svarta tossor

grå turtleneck med läder leggings och svarta stövlar
källa

Denna outfit är ganska enkel och mysig och är väldigt lätt att ta av. Bär en heathergrå tröja med tröja för toppen. Kombinera den med svarta läder leggings för att se snygg och snygg ut. För skorna, använd ett par svarta fransade kilstövlar för att göra denna outfit mer snygg och unik.

Vit tröja klänning med leggings och svarta öppna tå kängor

vit tröja klänning med leggings och svarta kil stövlar med öppna tår
källa

Detta är en minimalistisk och mysig svartvit outfit som återigen bevisar begreppet ”less is more”. För att forma detta utseende kan du bära en vit stickad tröja klänning med svarta leggings. För skorna, istället för att ha på dig ett par vanliga stövlar, prova ett par svarta kilstövlar med öppen tå för att göra denna outfit mer attraktiv.

Crepe väst med en grå långärmad T-shirt och svarta fotkängor

Crepe väst med en grå långärmad T-shirt och svarta fotkängor
källa

Även om minimal outfit ser bra ut kan en mer sofistikerad outfit få dig att se snyggare ut om du förstår det. Till exempel kan du bära en grå långärmad T-shirt med en crepe väst för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta kilstövlar för att komplettera denna lagerlagring.

Svarta stövlar med en grå ljuskavaj och en lång vit t-shirt

svarta stövlar med en ljunggrå kavaj och lång vit t-shirt
källa

Här är en annan outfit som använder en cool lagringsteknik. För toppen, bär en vit längre T-shirt med en grå ljung kort och skräddarsydd kavaj. Koppla ihop dem med svarta leggings för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta kilstövlar för att se ännu smalare och mer elegant ut.

Använd den med en lång svart kavaj och en grå minikjol

lång svart kavaj och grå minikjol
källa

Här är en snygg outfit som du kan använda för att visa upp dina långa ben lite. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blus med en grå minikjol i ull och topp med en längre svart kavaj. Bär svarta leggings och ett par svarta kilstövlar för att se dama ut och attraktiva.

Svart läderjacka med crepe stickad tröja och fotkängor

svart läderjacka med crepe virkad tröja och fotkängor
källa

Ibland är det lätt att se tjock ut på vintern. Detta är ett bra exempel på hur man inte ser tjock och klumpig ut. För toppen bör du ha en svart skinnjacka över en crepe stickad tröja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta kilstövlar för att komplettera den fantastiska outfit.

Blå jeansjacka med vit och svart randig tröja och kilkängor

blå denimjacka med vit och svart randig tröja och kilstövlar
källa

För att uppnå en snygg och avslappnad streetoutfit är det ett bra alternativ att lägga till en jeansjacka i mixen. Till exempel kan du bära en blå jeansjacka med en vit och svart randig tröja för toppen. Koppla ihop dem med en svart knälång kjol och svarta leggings. Ett par svarta mockakilkängor kommer att föra denna outfit ihop.

Svart kavaj med vit tryckt t-shirt och kilstövlar

svart kavaj med vit tryckt t-shirt och kilstövlar
källa

För att se enkelt och mörkt ut kan du prova denna nästan helt svarta outfit. Bär en svart kavaj med en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett svart läderbälte för att se smala och snygga ut. Slutligen ha på dig ett par svarta kilstövlar för att se ännu större ut.

Longline Grey Trench Coat med leggings och läder Wedge Booties

grå trikåjacka med långa ben och leggings och kilkängor i läder
källa

För ett luftigt och elegant utseende kan du bära en svart mini-skiftklänning med en lång grå trenchcoat över. Kombinera dem med svarta leggings och svarta stövlar i läder för att se snygga och eleganta ut.

Svart läderjacka med chambray-skjorta och kiltåskor med öppen tå

svart skinnjacka med chambray-skjorta och öppna kilstövlar
källa

Här är en cool look som består av en svart skinnjacka. Kombinera läderjackan med en blå chambray pojkvänskjorta och en ljusgrå t-shirt för toppen för att uppnå detta utseende. Använd den med svarta skinny jeans och svarta stövlar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Burgund turtleneck tröja med turtleneck och skater kjol och svarta kil stövlar

Vinröd tröja med långärmad tröja, skaterkjol och svarta kilstövlar
källa

Denna outfit är minimalistisk och får dig att se lång och tunn ut. Bär en burgundy turtleneck med kabelstickning på toppen. Kombinera den med en Navy Skater Mini Kjol. För resten av kläderna, bär marinblå leggings och ett par svarta kilstövlar. Lägg till en kungsblå läderhandväska för att göra outfit ännu mer iögonfallande.

Hoppas att du gillar de svarta kilen ankel stövlarna idéer jag just delade med dig. De kan verkligen få dig att se mer elegant och feminin ut. Testa dem och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*