Hur man bär svarta jeansshorts

Det är ingen tvekan om att de flesta tänker på den blå jeansshortsen när det gäller jeansshorts. Låt oss bara komma överens om att de blå är nummer ett. Och vad jag anser bara en sekund är de svarta. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar de svarta jeansshortsen. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna i svart denim kort outfit och sammanställt dem till en kort och spännande lista. Låt oss titta på det nu.

Vit knapp-up skjorta med svarta jeansshorts


källa

Det är inget nytt att du kan ha på dig blå jeansshorts, detsamma gäller för den blå. Men för att överraska dig lite, starta den här listan och visa dig den verkliga kraften i svarta jeansshorts, jag ska visa dig den här stiliga outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och svarta jeansshorts. Du behöver ett svart läderbälte för att kläderna ska se stiligare ut. Avsluta med att bära ett par svarta öppna skor för en feminin touch.

Vit knuten t-shirt med svarta jeansshorts

vit knuten t-shirt svarta jeansshorts
källa

Nu, låt oss komma tillbaka till de avslappnade gatutrustningarna du förväntar dig. Ett av de enklaste sätten att utforma de svarta jeansshortsen är kanske att kombinera dem med en vit t-shirt. Knut skjortan för att se mer uppfriskande, ungdomlig och sexig ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att hålla kläderna avslappnade.

Svart sidenblus med rippade jeansshorts

svart silkeslinda blus rippade jeansshorts
källa

Här är en snygg och konstnärlig outfit speciellt gjord för designers och konstnärer. För toppen kan du bära en svart sidenblus över en svart västtopp. Para ihop dem med svarta rippade jeansshorts för en snygg touch och lite grovhet. Om du inte är säker på hur du ska avsluta, är ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska ett bra komplement till ekvationen för en cool helt svart outfit.

Bär den med en svart tröja med rund hals och en blå jeansjacka

svart tröja med rund hals, blå jeansjacka
källa

För en mer avslappnad och mysig street look, här är en outfit som är lätt att ta av. Bär en svart tröja med rund hals och en jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta jeansshorts och svarta läderstövlar för att ge stil till denna diskreta men ändå vackra outfit.

Slitna svarta jeansshorts med T-shirt och choker

rippade svarta jeansshorts t-shirt choker
källa

För en cool och iögonfallande, enkel look, prova den här svarta och vita outfit som är lite seg. Du kan bara para ihop en svart t-shirt med rippade svarta jeansshorts. Bär sedan vita sneakers för att hålla kläderna enkla och rena. Bär en svart choker för att lägga till den lilla magiska touchen som tar outfit till nästa nivå.

Svarta jeansshorts med västtopp och vit virkad kofta

svart denim shorts väst topp vit virkad lång kofta
källa

Det är ingen tvekan om att de svarta jeansshortsen är snyggare än feminina, men du kan alltid utforma dem med rätt delar för att vända saker. Som ett exempel på en damliknande och uppfriskande outfit kan du bära en svart västtopp med svarta jeansshorts. Bär en vit virkad jacka med ett par svarta mockaklackar.

Chambray-skjorta med svarta fransade jeansshorts

Chambray-shorts med svart fransar
källa

För en outfit som ser enkel men vacker ut, kan du helt enkelt ha på dig en långärmad chambray-skjorta med knappar och svarta fransade jeansshorts. Koppla ihop dem med nakna sandaler, ett långt halsband i bohostil och en svart läderhandväska för att krydda kläderna lite.

Heather Grey oversized t-shirt med svarta jeansshorts med hög midja

grå överdimensionerad hög midja t-shirt och svarta jeansshorts
källa

Här är en outfit som kan få dig att se avslappnad och smal ut. Tricket som denna outfit gör för att få dig att se lång ut är att para ihop en överdimensionerad topp med mini-shorts. I det här fallet kombineras en grå överdimensionerad T-shirt med svarta mini-jeansshorts med hög midja. Koppla ihop dem med svarta besättningsstrumpor och svarta skor för att ge outfit en flickaktig touch.

Bär med en svartvit randig t-shirt med V-ringning

svartvitt randig t-shirt med V-ringning
källa

För att se extremt avslappnad kan du helt enkelt bära de svarta jeansshortsen med en t-shirt. Bär i så fall en svartvit randig t-shirt med V-ringning för att se snygg och uppfriskande ut. För skorna kan du helt enkelt använda vita sneakers för ett avslappnat utseende eller ha nakna sandaler för ett lite mer feminint utseende.

Bär med svart ärmlös topp och silverlångt halsband

svart ärmlöst topp silver lång halsband
källa

Låt oss nu titta på en mycket snygg hel svart outfit som designers eller kreativa proffs kan ha på sig på kontoret. Du kan helt enkelt kombinera en svart ärmlös topp med svarta tvättade shorts och svarta sandaler. Koppla ihop den med en svart läderhandväska för ett mer professionellt utseende.

Bär den med en vit Tribal Printed Cropped Tee med en jeansjacka

vit, beskuren jeansjacka med stamtryck
källa

Här är en elegant och lågmäld sexig street look. För att uppnå detta kan du bära en vit kort t-shirt med stamtryck och en gråblå jeansjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta jeansshorts och crepe mocka ankelstövlar för en feminin touch.

Bär den med en beskuren svart västtopp och stridsstövlar

korta stridsstövlar med svart väst
källa

Detta är en helt svart outfit som ser återhållsam sexig och lite tuff ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart beskuren västtopp med svarta jeansshorts för att bara avslöja ungefär en tum hud i midjan och se sexig ut. Koppla ihop dem med svarta stridsstövlar för ett mer elegant utseende.

Svarta shorts med grå t-shirt och rosa tie-dye-skjorta

svarta shorts grå t-shirt rosa slipsskjorta
källa

Här är en typisk kombination av en t-shirt och svarta jeansshorts med en extra twist. I detalj kombineras den grå T-skjortan här med svarta jeansshorts. Och vridningen är den unika rosa pojkvänskjortan skiktad över bitarna. Håll kläderna för skorna avslappnade genom att bära vita sneakers.

Svarta jeansshorts med kungsblå väst

svarta jeansshorts kungsblå västtopp
källa

För en ljusare outfit kan du helt enkelt kombinera de svarta shortsen med en kungsblå grimtopp. Koppla ihop dem med antingen vita sneakers eller nakna sandaler för att komplettera den här avslappnade men iögonfallande outfit.

Vit och grå vertikal randig ärmlös topp med svarta shorts

vita och grå vertikala randiga ärmlösa svarta shorts
källa

För ett flickaktigt och snyggt utseende kan du bära denna grå och vita vertikala randiga västtopp. Koppla ihop den med svarta jeansshorts och grå mockaskor för att se minimalistisk och elegant ut.

Här är svarta denim korta idéer som jag tycker är värda att dela. För de av er som tycker att det här blogginlägget är åtminstone användbart som en källa till outfitidéer, kolla in andra liknande blogginlägg som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*