Hur man bär svarta jeans med hög midja

Hur man bär svarta jeans med hög midja

Många av er borde redan veta att när du bär färgen svart ordentligt är det ett mycket trevligt trick att få dig att se tunn och lång ut. Och ett av de bästa sätten att göra det är faktiskt att ha på sig svarta jeans med hög midja. Inte bara gör den svarta färgen att dina ben ser extra smala ut, snittet med hög midja som vanligtvis är förknippat med en smal benskärning kan få din midja att se mycket högre ut och få dina ben att se så mycket längre ut. Det viktigaste är att de är väldigt lätta att forma och ta bort. Jag har samlat några riktigt fina svarta outfitidéer till jeans med hög midja till dig. Låt oss dyka in.

Grå och vit mönstrad topp med svarta jeans i hög midja


källa

Vanligtvis får en enkel t-shirt och svarta jeans dig att se bra ut. För att starta den här listan med outfitidéer ska jag visa dig en relativt unik affärsavslappnad outfit. För att forma detta utseende kan du bära en kortärmad topp med diamanttryck i svart och vitt med svarta skinny jeans med hög midja. Använd svarta spetsiga tåklackar för att göra utseendet komplett.

Blå skjorta med chambray-knapp och svarta skinny jeans med hög midja

blå chambray-skjorta med knappar och svarta skinny jeans med hög midja
källa

Här är en annan elegant business casual outfit, men den här gången är den väldigt enkel och ren. Bär bara en blå chambray-skjorta till toppen. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja och ett par orange spetsiga klackar. Bär en liten och elegant orange läderhandväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Grå ärmlös crop topp med svarta smala jeans med hög midja

grå ärmlös crop topp med svarta smala jeans med hög midja
källa

För att forma den här sexiga klädseln med låg vikt kan du bära en ljusgrå, ärmlös crop top med hög krage och para ihop den med svarta höghusiga skinny jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att ge en snygg och feminin touch till det övergripande utseendet.

Svart kavaj med en kammad halsringning och smala jeans

svart kavaj med kammad halsringning och smala jeans
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att bära en kamisol. I detalj kan du välja en svart camisole med en kammad silkesringning och para ihop den med svarta skinniga jeans med hög midja för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter istället för klackar för att hålla kläderna minimala.

Kort t-shirt med svarta, ankelhöga jeans

kort t-shirt med svarta jeans i ankelhög midja
källa

Låt oss titta på ett av de enklaste sätten att utforma de svarta jeansen. För att uppnå det ungdomliga och avslappnade utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt som är lite beskuren. Kombinera den med ett par svarta höghöjdsväxlar. Lägg till ett par vita låg-topp Converse till mixen för att se ren och lättillgänglig ut.

Vit, nedskuren linne med rutig pojkvänskjorta och korta svarta jeans

vit, nedskuren linne med rutig pojkvänskjorta och korta svarta jeans
källa

Här är ett mycket intressant sätt att se sexigt ut. Vanligtvis är en svartvit rutig pojkvänskjorta som den här designad för att få dig att se snygg och luftig ut. Men den här gången är den ihop med en vit linne med låg scoop-hals för att skapa denna otroligt sexiga outfit. Koppla ihop dessa bitar med svarta höghus och svarta läderstövlar för en snygg touch.

Vit tröja med svarta smala jeans med hög midja och rutiga canvasskor

vit tröja med svarta smala jeans med hög midja och rutiga canvasskor
källa

För en ungdomlig och mysig look kan du bära en vit stickad tröja med rund hals till toppen och para ihop den med svarta smala jeans med hög midja. Gör denna outfit för skorna ännu vackrare genom att bära ett par grå rutiga canvas sneakers.

Grå korsad topp med djup V-ringning och rippade jeans

grå korsöverdel med djup V-ringning och trasiga jeans
källa

Här är en mycket sexig outfit som du kanske vill ha på dig på en cocktailparty. Detta är speciellt för de av er som inte har något emot att visa upp lite hud men som inte gillar alla dessa eleganta cocktailklänningar. Använd en grå bodycon-topp med djup v-ringning och svarta höghusiga jeans för att utforma denna outfit. Använd svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Vit kortärmad, beskuren topp med manschettjeans och tofflor

vit kortärmad kort topp med jeans med muddar och tofflor av duk
källa

För att se sexig och snyggt lågmäld ut, kan du bära en vit kortärmad crop top med svarta höghus, smala jeans. Denna kombination är faktiskt ett mycket enkelt trick för att få dig att se tunn och lång ut. För resten av kläderna, ha på dig ett par svartvita canvas loafers och en svart casual handväska.

Grå och vit rutig kompisskjorta med avskuren utslagsplats

grå och vit rutig pojkvänskjorta med beskuren T-shirt
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta över en lite beskuren tee med vitt och svart tryck. För ett mer ungdomligt utseende, para ihop svarta smala jeans med hög midja och svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Svartvitt randig kortärmad T-shirt med hög midja, smala jeans

svartvitt randigt kortärmad T-shirt med hög midja, smala jeans
källa

För att uppnå det ladylike och avslappnade gatutseendet kan du bära en svartvitt randig t-shirt för toppen. Koppla ihop den med svarta, smala jeans. För skorna, istället för sneakers, kan du bära ett par bruna sandaler för att framhäva den feminina sidan av dig.

Ärmlös crop top med svart mock-halsringning och matchande smala jeans

svart ärmlös crop topp med stand-up krage och matchande smala jeans
källa

För ett superminimalistiskt och coolt utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart ärmlös crop top med en mock-hals och svarta höghusiga jeans. Använd ett par svarta mockafotklackar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Kort t-shirt med svarta, rivna jeans med hög midja och jeansjacka

Kort t-shirt med svarta, rivna jeans med hög midja och jeansjacka
källa

Här är en annan helt svart outfit, men den här gången är det en sexig outfit med låg nyckel. För att forma detta utseende, bär en svart beskuren t-shirt med svarta smala jeans med hög midja och ett par svarta canvas-sneakers. Du kan bära en svart jeansjacka för att göra denna outfit ännu mer snygg och intressant.

Rutig pojkvänströja med svarta smala jeans med hög midja

Rutig pojkvänströja med svarta skinny jeans med hög midja och ärmslut
källa

För en ungdomlig och söt look kan du bära en svartvitt rutig pojkvänskjorta med vit t-shirt och svarta skinny jeans med höga muddar. Lägg till ett par svarta och vita sneakers och en crepe hink hatt i mixen för att se uppfriskande ut.

Hoppas att du gillade de svarta idéerna i denim med hög midja, jag bara pratade om. Det finns verkligen några lätta att ta av sig kläder som lätt kan få dig att se tunn och bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*