Hur man bär svarta flared jeans

Dessa dagar har de smala jeansen blivit nästan som vanliga jeans. Och de mörkblå skinny jeansen är standard en av standardalternativen. Idag ska jag visa dig hur du bara ignorerar trenden och ser bra ut med de svarta flared jeansen istället. Det kanske inte är det hetaste i den här modetrenden, men det finns saker som inte blir gamla och de svarta utsvängda jeansen är säkerligen en av dessa saker. Du kommer att bli förvånad över hur lång och smal du kan se ut när du parar ihop dem med höga klackar eller klackar. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för svart jeanskläder jag har samlat åt dig.

Vit krage skjorta med rodnande rosa kappa & skjorta. Svarta flared jeans

vit skjorta med krage, rodnande rosa kappa och svarta flared jeans
källa

De svarta utsvängda jeansen kan bäras som en del av dina streetkläder eller dina affärsavslappnade kläder som du kommer att se i listan över outfitidéer. Låt oss först titta på en skiktad casual casual outfit. Bär en vit skjorta med knäppning, grå stickad väst och en rodnande rosa kappa. Använd den med svarta utsvängda jeans och svarta spetsiga skinnklackar för ett snyggt och smart utseende.

Svart kavaj med en leopardmönstrad halsduk och utsvängda jeans

svart kavaj med halsduk med leopardmönster och flared jeans
källa

För att skapa det lite mer luftiga affärsavslappnade utseendet kan du bära en grå skjorta med knappar, en svart casual blazer och chiffongduk med leopardmönster för att skapa några fina lager. Bär dem med svarta flared jeans och svarta läderstövlar.

Läderjacka med grå blus med V-ringning och svarta utsvängda jeans

Läderjacka med grå blus med V-ringning och svarta utsvängda jeans
källa

För att få denna snygga och lite mörka outfit som du kan ha på dig för att jobba såväl som att träffa vänner kan du bära en grå löst sittande blus med v-ringning och en svart läderbikerjacka för toppen. Använd den med svarta utsvängda jeans och svarta mockaskor med spetsig tå för ett snyggt utseende.

Svart lädercykeljacka med burgundy skjorta och knäppta jeans

svart läderbikerjacka med burgundy skjorta och flared jeans
källa

Tricket att se extra lång och smal ut är att dölja ett par höga klackar eller klackar under dina utsvängda jeans. Använd till exempel en svart skinnjacka med en skjorta med en burgundy krage för toppen. Kombinera dem med svarta golvlånga jeans och svarta ballerinor.

Grå, tjock tröja med rund hals och svarta jeans

grå, tjock tröja med rund halsringning och svarta, utsvängda jeans
källa

Detta är en mycket mysig och enkel outfit som du vill ha på dig på kontoret på fredagar. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en gråmelerad rund hals eller en tjock stickad tröja till toppen. Kombinera den med svarta flared jeans. Bär ett par svarta mockaskor för skorna för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Svart kofta med lång sladd och grå ljungtröja

svart longline kofta och gråmelerad tröja
källa

För att forma detta snygga och konstnärliga utseende kan du bära en gråmelerad tröja med en svart kofta till toppen. Team dessa bitar med svarta flared jeans och svarta höga klackar med öppna tå. Slutligen lägg till en svart målarhatt för att se konstnärlig och kreativ ut.

Vit kavaj med svarta jeans och plattklackar

vit kavaj med svarta flared jeans och plattformsklackar
källa

För att se konstnärligt och elegant ut samtidigt är en svart och vit affärsavslappnad outfit som den här en bra idé. Till toppen kan du bära en vit slim fit-skjorta och en vit kavaj. Kombinera dem med svarta flared jeans och svarta plattformsklackar för att se extra smala och långa ut.

Vit och svart randig skjorta med knäppning och byxor

vit och svart randig skjorta med knappar och utsvängda byxor
källa

Här är en annan stor affärsavslappnad outfit i svartvitt. Bär en vit och svart, vertikalt randig, smal skjorta med knappar. Kombinera den med svarta flared jeans. Lägg till en svart läderplånbok med en guldrem till mixen. Ett par svarta klackar är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Svart suddig kappa med utsvängda jeans och klackade stövlar

svart suddig kappa med utsvängda jeans och stövlar med klackar
källa

Här är ett underbart helt svart vinterutseende som gör att du sticker ut från mängden. Verken ”vackra” och ”helt svarta” går sällan ihop. De är nu meningsfulla tack vare den fuzzy svarta kappan. Du kan bära den med en svart tröja och svarta flared jeans. Använd svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Silver paljettröja med svarta utsvängda jeans

silver paljettröja med svarta flared jeans
källa

För att skapa det glänsande och eleganta cocktailpartyet eller företagets semi-formella evenemangsdräkt kan du bära en långärmad topp i silver. Kombinera den med svarta flared jeans och svarta ballerinor. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se elegant och elegant ut samtidigt.

Svartvit randig långärmad t-shirt med utsvängda jeans

svartvitt randig långärmad T-shirt med utsvängda jeans
källa

Här är en lite mer avslappnad outfit som fortfarande ser tillräckligt bra ut som en borderline cocktail party outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt. Kombinera den med svarta flared jeans och svarta ballerinor. Bär en svart matt mocka crossbody väska för att se ännu bättre ut.

Svart figurkramande tröja med matchande flared jeans

svart figur-kramad tröja med matchande flared jeans
källa

För att uppnå detta konstnärliga utseende kan du bära en svart bodycon-tröja med hög krage och svarta jeans. Bär ett par svarta stövlar med mockaklack för att se extra långa och smala ut. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se mer konstnärlig och attraktiv ut.

Vit kavaj med svarta flared jeans


källa

För att skapa detta snygga och snygga svartvita utseende kan du bära en vit kavaj med en svart t-shirt med scoop-hals och svarta jeans. Bär ett par svarta läderskor och en svart filthatt för att komplettera din outfit med en konstnärlig twist.

Här är den svarta flared denimdräkten som får dig att se snygg och smal ut. Se om du gillar dem mer än dina smala jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*